Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 353
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас/Пз
Поръчах днес Face and body,  ще дам отзиви като го получа, толкова надежди съм му възложила, дано не ме разочарова Crazy
Ще чакам да споделиш  Hug

# 496
Здравейте, напоследък чета темите,  но не са малко на брой, а ми се налага да си взема хубав фон дьо тен.
С мазна кожа съм, нужно ми е средно покритие. Търсих Revlon colorstay, но не открих моя цвят. Предложиха ми матиращия на Manhattan и относно него ме интересува вашето мнение ако сте го ползвали- как е като покритие, издържливост и стои ли като маска?
Ето това е:

# 497
  • На ръба..
Поръчах днес Face and body,  ще дам отзиви като го получа, толкова надежди съм му възложила, дано не ме разочарова Crazy
Ще чакам да споделиш  Hug

Ани, задължително Hug

# 498
  • варна
Здравейте, напоследък чета темите,  но не са малко на брой, а ми се налага да си взема хубав фон дьо тен.
С мазна кожа съм, нужно ми е средно покритие. Търсих Revlon colorstay, но не открих моя цвят. Предложиха ми матиращия на Manhattan и относно него ме интересува вашето мнение ако сте го ползвали- как е като покритие, издържливост и стои ли като маска?
Ето това е:

Много,много тежък,сух,свличащ се бързо,с ефект маска,дебело покритие....За съжаление нищо добро не си спомням за този фдт,въпреки,че съм го ползвала преди десетина(поне)години

# 499
  • Бургас
Оо любим фдт!! Не мога без него , страхотен ефект постигам , естествен . Единствено ме е яд , че в Мак им е бедна цветовата гама .
Вчера как ме изгледаха в БЗ им казах, че за първи път ползвам на ЕЛ ДУ фдт , не можаха да повярват, а пък на мен взе че ми хареса. Сложих го върху Бюти флаш балм на Кларанс малко количество стана идеално. Цветът не беше моя, и търсих за мен цвят но уви само тъмни и розови или прекалено жълти. В друг магазин пробвах 1N1 Ivory nude и най- добре ми се стори за моя тен.

# 500
  • на земята
От къде поръчахте? bouquet

# 501
  • На ръба..
deadly_vesi точно това искам и аз, рискувах с цвета, ще видим какво ще дойде Crazy Hug

*лаленце* От Mac, The Mall Sofia, телефона е 02 87 87 845.
Вчера го поръчах, очаквам утре да е при мен.

# 502
  • Бургас
Дидора,каква е цената на този фдт?

# 503
  • На ръба..
Дидора,каква е цената на този фдт?
61лв.

# 504
А цвета на късмет ли го избра или си го ползвала и преди?
-----
deadly_vesi, аз вчера поръчах от ФЮ - дабъл уеър на ЕЛ, цвят 1N2 Ecru. Този цвят го пробвах в един мол и ми се стори, че ми стои добре. Според сайта findation обаче, съм за 2N1 Beige (нещо си), та като пристигне ще видим дали си е струвал риска с цвета ми.

# 505
  • На ръба..
А цвета на късмет ли го избра или си го ползвала и преди?
Не съм го ползвала преди, но прегледах доста ревюта, сравнявах и уж трябва да е този.
Успокоява ме факта, че в много ревюта казват, че дори да не се уцели точния цвят, фдт се слива много добре с кожата и де факто не е проблем /не говорим за разлика от 3-4 цвята или подтон, а примерно м/у 1 и 2/

# 506
  • Бургас
medissa ще чакам да споделиш за цвета 1N2,който също гледах вчера но в нета . Ще го оставя за другата зима вече, че сега имам запаси . Сега се оглеждам за бази за Т-зоната.  Получих едно мини на Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow и нямам търпение да го изпробам базата , макар че съм фен на Бенефит и сигурно ще си взема отново Benefit The POREfessional PRO Balm Primer.
*DiDora* a ти кой цвят поръча ?

# 507
  • На ръба..
*DiDora* a ти кой цвят поръча ?
C2

# 508
  • Бургас/Пз
Разсипахме те с въпроси  Blush, ама от другите марки , които си ползвала , кои са твоите цветове ?

# 509
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате ФДТ за нормална кожа, по-мазна в Т-зоната, със средно покритие и цена до 18-19лв. макс? Досега все ползвах ВВ крем, но нещо не съм доволна и си търся добър ФДТ в приличен ценови клас? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт