Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 308
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
tamar, виждам, че ползваш Зоева. Доволна ли си?

Впрочем някой ползвал ли им е палитрите?

# 631
Много съм доволна,особено от тези за лице.Просто съотношението цена-качество е на ниво.От както имам 102 не ползвам друга четка bouquet

# 632
  • София
И аз обожавам 102. Заедно с бюти блендера са ми любимите за нанасяне на всички ФДТ-и.

# 633
tamar, виждам, че ползваш Зоева. Доволна ли си?

Впрочем някой ползвал ли им е палитрите?

Аз ползвам тази http://www.beautybay.com/cosmetics/zoeva/rodeobellepalette/ и съм много доволна. Траини и много добре пигментирани. Четките също са много добри.

# 634
 Аз ползвам тази http://www.beautybay.com/cosmetics/zoeva/rodeobellepalette/ и съм много доволна. Траини и много добре пигментирани. Четките също са много добри.
[/quote]

Супер, мерси, навихте ме. Чудех се много, всичките са супер като цветове, а и цената е адекватна

# 635
  • Враца
Здравейте,
Хвърлила съм око на новия фдт на Диор и матиращата пудра. Бихте ли ми казали в кои магазини в София са заредени, т. к. съм  от провинцията и искам като пътувам следващия път до София да ги видя на живо. Имате ли впечатления вече от фдт-а?

# 636
Момичета,chanel poudre universelle libre става ли за запечатване на коректора под очите  Thinking

# 637
damma, не знам за кой нов фдт говориш. Ако е за Dior Forever, има го в Бюти зон и Дъглас.

# 638
  • на земята
Дами,кой пудри кремообразни са по хубави Шанел или Диор?
Мерси  bouquet

# 639
Кремообразни ли?

# 640
  • на земята
Да Peace

# 641
Аз ли съм в грешка, но кремообразна пудра на Шанел или Диор или т.н. не съм виждала 😉 прахообразна /свободна/, компактна, течен Фдт, компактен Фдт, да...

# 642
  • на земята
Аз ли съм в грешка, но кремообразна пудра на Шанел или Диор или т.н. не съм виждала 😉 прахообразна /свободна/, компактна, течен Фдт, компактен Фдт, да...
Не си в грешка ,компактна,имам предвид,че не е прахообразна :peace
Добре,кой пудри предпочитате на Шанел или Диор?

# 643
Компактна пудра лично аз съм имала на Шанел и съм доволна- нежна, фин воал, справя се с матирането на т зоната. Ползвам, когато съм навън. Сега смятам да купя на живанши, тъй като има много положителни отзиви и е с четка, което е предимство. За Диор не мога да ви бъда полезна ✌

# 644
  • Враца
damma, не знам за кой нов фдт говориш. Ако е за Dior Forever, има го в Бюти зон и Дъглас.
да, Диор форевър имам предвид. Благодаря за инфото

Общи условия

Активация на акаунт