Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 276
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна

Искам помощ.Имам нужда от фон дьо тен и пудра,взех мостра на Кларанс еверластинг,но след няколко часа се забелязват червенините ми по бузите,С комбинирана кожа съм....лятото се омазнява леко само,но проблемна с пъпки и зачервявания,Бихте ли ми предложили или насочили към марка и вид няколко примерно да пробвам от по-висшия клас.Благодаря предварително Simple Smile

# 721
Сложи зелен коректор на зачервеното и отгоре ФДТ  Peace

# 722
  • Варна

слагала съм,но и явно това не е моя фон дьо тен...избледнява след 2 часа,не стои покривен

# 723
Какво ще кажете за 3D фон дьо тен на Виши. Някой ползвал ли го е?

# 724
Пробвах го на ръката само - има консистенция на мус и попива веднага. Предполагам от към матиране и трайност ще е по-добре от стария. Но пък съм пробвала мусове на други марки и не съм оставала доволна. Още чакам да пуснат мостри на сашета за в къщи да го пробвам и да придобия пълни впечатления.

# 725
Аз взех този 3D Vichy. Като за начало добре, има висока покривност, изравнява повърхността на кожата. Но зависи как се нанася и върху каква основа. Нанасям с пръсти и точкувам, докато не се изравни повърхността. А когато просто разнасям с пръсти, не стои добре.

# 726
  • В един копнеж!
Поръчах си вчера L'Oreal Paris Infallible- № 150 Radiant Beige. Стъкленият флакон, не тубичката. Уж гледах за нещо друго, обаче тоя ми се мерна пред погледа и набързо се преориентирах към него. Четох коментари, гледах клипчета...сравнявах цветове. ФДТ е експеримент, защото съм на привършване с Афинимат на Мейбълин. А цветът дано да съм учецилала, защото на една снимка ги гледах всичките и толкова ми еднаквееха.
Въпросът е някой използвал ли го е този ФДТ, за да сподели с две-три думи- покривност, издържливост?  Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 09:29 от Aivelin

# 727
Поръчах си вчера L'Oreal Paris Infallible- № 150 Radiant Beige. Стъкленият флакон, не тубичката. Уж гледах за нещо друго, обаче тоя ми се мерна пред погледа и набързо се преориентирах към него. Четох коментари, гледах клипчета...сравнявах цветове. ФДТ е експеримент, защото съм на привършване с Афинимат на Мейбълин. А цветът дано да съм учецилала, защото на една снимка ги гледах всичките и толкова ми еднаквееха.
Въпросът е някой използвал ли го е този ФДТ, за да сподели с две-три думи- покривност, издържливост?  Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:
Лично аз не го харесвам - тежък, много покривен, до степен, че си личи и стои като маска, което ме отказа изобщо от него - все едно си с блажна боя  Mr. Green Набързо замина в коша, опитах 2-3 техники за нанасяне и бях до там

# 728
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Лично аз не го харесвам - тежък, много покривен, до степен, че си личи и стои като маска, което ме отказа изобщо от него - все едно си с блажна боя  Mr. Green Набързо замина в коша, опитах 2-3 техники за нанасяне и бях до там

Аз точно заради това го харесвах  Mr. Green Покриваше ми всички несъвършенства.

Момичета между Guerlain Lingerie De Peau BB и Герлен Бейби глоу кой е по-покривен  newsm78

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 11:11 от Edden

# 729
  • В един копнеж!
 ooooh! Никъде не видях да е със много висока покривност.  ooooh! Един на Дермакол изхвърлих поради тази причина. Най- много и този да го последва.

# 730
  • Бургас
През лятото ползвам ФДТ Shiseido с фактор 30, искам това лято да пробвам нещо друго. Има ли друг ФДТ с висока защита, като изключим аптечните марки?

# 731
  • Варна
 Aivelin , аз пък отскоро ползвам този в тубичката. При мен нюансът Sand се слива с кожата ми и прикрива несъвършенствата. Аз съм със смесена кожа и около носа и брадичката стои по-пудрено, но не е неприятно. Вероятно си трябва и добра хидратация. под фон дьо тена слагам балсама на Нивея като база. Издържам доста повече без да лъсна гадно, защото е матиращ. Добре се разнася, аз го нанасям с четка и отгоре слагам фиксираща пудра. По някое време, примерно след около 6 -8 часа трябва да поия с кърпичка. Не се свлича, стои си на лицето, не оксидира.

# 732
  • София
През лятото ползвам ФДТ Shiseido с фактор 30, искам това лято да пробвам нещо друго. Има ли друг ФДТ с висока защита, като изключим аптечните марки?
Новият ФДТ на Диор е с фактор 35 и е много хубав и траен. Peace

# 733
  • на земята
Новият ФДТ на Диор е с фактор 35 и е много хубав и траен. Peace
Може ли линк?

# 734
  • Пловдив
Мацки каква е разликата между DoubleWear и DoubleWear Light? Някой ползвал ли ги е и двата, за да може да ги сравни?

Общи условия

Активация на акаунт