Звездни компромати 272 част

• 96 442
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Скрит текст:
Като казахте Ирина ето последната снимка, над която пише #newproject

Скрит текст:
Имам чувството, че на тази жена ѝ е много скучно...
Няма такова нещо! Просто главата ѝ жужи от творчески идеи, които никой до сега не е измислил и реализирал; и тя се втурва с ентусиазъм да ни ръси с култура, изтънченост и естетика. А ние нямаме никакво въображение и творчески поглед. Завистливи глигани! Crossing Arms

Чудя се само, как има време да реализира всичките си невероятни идеи с тези четири деца (три от които е изнасили тя)...чудя се просто.
А да, и завиждам също Twisted Evil
Изнасили.....?

поправих се  Embarassed

# 181
# 182
Нищо не сте й разбрали на Иринито,мили мои!
Жената просто почва LPG процедури и се хвали.Това й е проекта според мен.
Не съм глиган,но в момента съм с анцунг.Нях нях нях

...кукувица...

# 183
Калин Терзийски: Алкохолизмът е болест, но не искам да се лекувам

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5264584

# 184
Богат ли е този младеж до Джена, че коментирате финансова изгода?
Не съм го питала, нито съм му търсила данъчната декларация, но смятам че да и то много. Баща му със сигурност.

# 185
  • Sofia
колко пък да е богат един акордеонист Money

# 186
E, стига! Баща му е основател и ръководител на "Канарите". Не са кои да е. То една фолк певица прави състояние, щото хонорарите са им идиотски, та този оркестър...

# 187
Ми повече от Преслава примерно и от Галена, а те знаете какви пари вадят. Е Канарите вадят сигурно 5-торно повече, а и нямат вечер без участие и уикенд без тежки сватби. Графика им е пълен за години напред. Бакшиши, ала-бала, освен твърдите, огромни тарифи. И те станат милиони. Wink

А и тук не става въпрос само за пари, а и за огромна слава. Снахата на Канарата, той свири, жена му и снахата пеят. Ехаааа Джена само може да мечтае за такъв развой на кариерата си. Ще си вади сама парите и ще става все по- известна, което тя сигурно лелее, защото каквото и да си говорим тя няма нужната слава, а и не е много добра певица и няма и шанс да има без Стария Канар.

# 188
  • София
Права е Розовка. Ако има пари в музиката в България, те са при оркестрите "за сватби и погребения". Говорим за много пари.

# 189
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Огромна слава...оркестър Канари?  Stop
Сигурна съм,че правят пари(в България кой не слуша чалга),но чак пък да се говори за огромна слава,че видиш ли ти,Джена не била нищо и те взели,че я направили популярна.
Дори аз,която не слушам поп фолк,я знам като име от доста години вече.

# 190
Aз доколкото знам, оркестър Канарите не свирят точно чалга. Едва ли избягват чалгата де, имайки предивд от къде идат бакшишите, но са започнали с народни песни.
Джена се извъди меркантилна булка. А Джино колко я величаеше - земна била, скромна, не залитала по лъскавото...

От пресата разбирам, че Ася Капчикова спечелила Мис Плеймейт 2016.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 07:09 от Dress like Princess

# 191
 Канарите свириха на Нова година на площада в София.
Популярни са много. ПОзнати от Чирпан са казвали, че наистина са много богати.

# 192
От пресата разбирам, че Ася Капчикова спечелила Мис Плеймейт 2016.
Има страхотно телце и натурален бюст. Като цяло ми харесва и в муцката.

# 193
Това ли е на Криско любимата?

# 194
  • Gotham City
Това ли е на Криско любимата?

Същата.

На мен повече ми хареса една Мартина някоя-си

Общи условия

Активация на акаунт