Звездни компромати 272 част

• 96 455
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Скоро мернах клип на Канарите
по някой канал,
сигурно е било Планета.
Пееха народна песен.

Съпругата, не й знам името,
едвам си отваряше устата,
защото воденичен камък тежеше на шията й.
Упс, не воденичен камък,
а огромен, претрупан, тежък и грозен кръст.

После се загледах в останалия състав.
Ум да ти зайде от злато по кутрета, показалци,
уши, вратове...

# 196
# 197
  • Пловдив
И аз за Канарите се чудя...чак пък толкова богати Thinking Че и запълнени с години за участия...не ми се вярва.Кой пък в днешно време си поръчва оркестър на сватбата?
семейна снимка  Laughing
Скрит текст:

И Папата прие Ди Каприо...http://life.dir.bg/news.php?id=21577748&nt=5

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 08:41 от mystic woman

# 198
 Покрай разглежданията ми в ютуб на клипчета на роклите "Мечо Омуртаг", сега постоянно ми се предлагат за гледане цигански и турски сватби, изписвания, балове. Не знам въпросните дали ходят по подобни "ивенти", но ми се струва доста доходоносно Simple Smile

# 199
Ето малко снимки от снощния конкурс
Между другото Ася Капчикова е от гр.Девин
http://www.blitz.bg/news/article/389654

# 200
  • Варна
Ася ми прилича на смес от Светлана Василева
и Джули гримьорката.
Не ми допада.

# 201
  • Gotham City

Нещо не ми допада тази Ася, давам и поне 34, а тя била едва на 24. Имам чувството, че скулите на Николета скоро ще станат едно цяло с брадичката  Blush

Ето тази ми беше фаворит, доста по-секси ми изглежда

# 202
  • София
Aуууу тази Ася е доста противна - точно на Светла Василева и онова травеститообразното Джули Stop Но то и конкурса стана толкова пошъл, че... ooooh!

Холидей Грейнджър  Heart Eyes

А Натали защо прави някакви странни (тъпи) филми, след Черния лебед няма нищо смислено като роля. Иначе ми е прекрасна  Heart Eyes има съвършено лице Flutter

# 203
  • Варна
Биляна Йотовска не може да си намери спасителна жилетка по мярка
Горката! Кво да прайш, тайландска му работа.

Има и други снимки от Тайланд,
но вместо човек да се наслади/завиди на прекрасните гледки и страхотна природа,
на всичките, ти се завират в очите задник, цици, трицепс, трипер, прасец...

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 10:02 от missNoir

# 204
# 205
На снимката от Блитц Николета изглежда ужасно и в лицето и в тялото. Краката и даже ми изглеждат груби, като я снимат в Папараци правят нещо с кадрите, много издължена изглежда там Rolling Eyes

# 206
Покрай разглежданията ми в ютуб на клипчета на роклите "Мечо Омуртаг", сега постоянно ми се предлагат за гледане цигански и турски сватби, изписвания, балове. Не знам въпросните дали ходят по подобни "ивенти", но ми се струва доста доходоносно Simple Smile

Не, за там има други оркестри - Парламент, например, може да ги видиш/чуеш  Simple Smile
И мен ме изненадахте с тия Канари, чак пък толкоз......  Thinking  По- скоро ми се струва, че Джена би ги освежила тях, от колкото те нея. Иначе баш чалга си правят те, не поп фолк, а чалга, не е фолклор това.

# 207

Не, за там има други оркестри - Парламент, например, може да ги видиш/чуеш  Simple Smile
И мен ме изненадахте с тия Канари, чак пък толкоз......  Thinking  По- скоро ми се струва, че Джена би ги освежила тях, от колкото те нея. Иначе баш чалга си правят те, не поп фолк, а чалга, не е фолклор това.
  Рико бенд са ми фаворит за момента, най яките партита по циганските сватби  Mr. Green

# 208
четох, че тежала 35 кг и има анорексия.

# 209
  • София
Джъстин Бийбър
Даутцен Крус

Новата Плеймейт и Николета красавици  Crazy

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 09:50 от koikoii

Общи условия

Активация на акаунт