Париж 12

• 96 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Луната
Мимии Hug
Благодаря за новата тема bouquet

# 61
при положение, че сме много ограничени откъм тегло багаж тук, при Визеър.

ограничени от към тегло .... при разрешен чекиран 32 кг. недоумявам....

# 62
  • пак на Рив Гош
Judy, моето много лично и скромно мнение е, че пътуването с Уиз си заслужава, ако нямаш много багаж, стигаш до Париж и вземеш билетите на много изгодни цени.
Ако вземете билети на добра цена, тогава дори доплащането за чекиран багаж при Уиз (не помня колко беше на чекиран куфар...  newsm78), за смяна на мястото и билетите за шатъла, добавени към цената на билета на Уиз, могат да наклонят везните в тяхна полза. Ако престоят ви в Париж ще е 10 дни, тогава времето за придвижване до и от Париж, все пак ще е малко в сравение с продължителността на престоя. Ако пътувахте за 3 дни, тогава повече би си заслужавало ШдГ, заради сравнителната му близост до града.
Виж, ако имате добри цени от БГ Еър, например, и разликата с билетите на Уиз не е огромна, тогава може би си заслужава да вземете по-скъпи билети, но да пътувате до ШдГ. Зависи от вас и вашето разпределение на бюджета.

Аз лично, предпочитам ШдГ, освен ако разликата в цената на билетите не е двойна  Peace.

# 63
  • София
Бих искала да помоля за коментар за разположението и цената на този апартамент в Париж - https://www.airbnb.com/rooms/2993841
Става въпрос за 4 нощувки от 24-ти до 28-ми юни. Общата цена, която се получава за петимата е 473 евро.

# 64
  • София
Aila Simple Smile, мисля, че можеш да намериш жилище в аирбнб на много по-добро място, ако разбира се това е важно за Вас. За мен лично този апартамент е отдалечен от всичко, което трябва да видите в Париж. Бих го наел с удоволствие ако искам да гледам тенис на Ролан Гарос, но ако не отивам заради тениса.... Най-близо ми е Айфеловата кула на около 3,5- 4 км. Останалите забележителности са на още по-голямо разстояние. Самото жилище е много хубаво, с добри отзиви, близо до метро станция, така че ако не Ви пречи отдалечеността и цената е определящия фактор при избора го наемете. Peace
Цената не се наемам да коментирам, защото най-важният фактор, който влияе на цената на едно жилище е местоположението, местоположението, местоположението....

# 65
Здравейте, дали има някой които е бил по скоро в зоопарка да сподели мнение, наистина ли толкова голям град няма хубав зоопарк? И аз съм била във Виенския и беше много хубаво уреден, също и в Лайпциг, там имат и тропическа част закрита страхотно беше, та Париж да се излагат така, дано някой се включи с мнение.
В нашата програма не влиза Лувара и други подобни музей и определено мисля че може да включа зоопарка в програмата.

# 66
Франция има един много хубав зоопарк https://www.zoobeauval.com/
вероятно и други, за този в Париж не знам

# 67
  • София
Роже благодаря за отговора.  Hug
За съжаление повече от тази сума, около 500 евро за четири нощувки, тъй като сме само нашето семейство, реално не ми се иска да давам. В такъв случай според теб заслужава ли си апартамента, като е ясно, че ще се ползва метро?

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 14:22 от Aila

# 68
  • София
Да, Aila  Hug заслужава си апартамента. Жилището е хубаво, така че спокойно го резервирай. Виж колко много положителни огледи има за него Simple Smile Надявам се да прекарате чудесно в Париж цялото семейство!!!

# 69
  • София
Благодаря  Hug

# 70
Ние не сме любители на музеи и един от дните сме решили да се поразходим из парковете на Париж- градините Тюйлери и Люксембургската градина. Ботаническата градина също ми изглежда добре. Струва ли си и на нея да отделим време?

# 71
  • Торонто
Здравейте, зачетох се и аз във вашата хубава тема.
Резервирaли сме 4 нощувки в края на август в хотел Tourisme Avenue близо до Айфеловата кула.

http://www.booking.com/hotel/fr/tourisme-ha-tel.en-gb.html?aid=3 … total;ucfs=1&

Цената излезе 185 евро на вечер (вкл. всички такси ) за сeмейство 4 човека.
Въпросът ми към по-запознатите е тази цена висока ли е за района и за сезона?
Някой наемал ли е апартамент през airbnb в същия този район на по-добра цена?
Mерси предварително   bouquet

# 72
  • пак на Рив Гош
За апартамент не мога да се изкажа, но цената на хотела ми се вижда добра за района (на пешеходно растояние от Айфеловата кула) и за сезона  Peace.

Iki70, аз лично харесвам Ботаническата градина, когато Камбанката беше малка, често я водех там. Не е лоша и Jardin d'Acclimatation, по линия 1 на метрото (ако ви е интересно) - http://www.jardindacclimatation.fr/index.php

Някой питаше за зоологическа градина - да, в Париж няма големи и интересни зоологически градини (има две и то сравнително малки). Най-интересните зоо-паркове са извън Париж, при това не съвсем наблизо - Бовал, Тоари, долината на маймуните...

# 73
Роца, благодаря ти. Ще я посетим. И без това ми е в плановете. Ще я оставя за последния ден преди да заминем за Брюксел.

# 74
  • Торонто
Благодаря ти, Роца  bouquet
И на мен ми се видя що годе прилична цената за райoна, но след като прочетох темите тук забелязах, че хората си намират доста по-добри цени от тази.

Общи условия

Активация на акаунт