Париж 12

• 96 938
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Aila Simple Smile, виж кога хостът за последен път си е обновявал календара.
Ако е обновяван преди да му изпратиш съобщението значи не си е влизал в профила.
Не резервирай дори да имаш опция за мигновено резервиране преди да си получила предварително одобрение за плащане от хоста Peace.
Напиши му пак съобщение като в същото време изпратиш съобщения до всички други апартаменти, които си харесала Simple Smile Не оставяй само с писмо до един апартамент, защото може и да не получиш отговор за него....

# 91
  • София
Роже, много ти благодаря за съветите  Hug. Довечера ще действам.

# 92
Монпарнас е сравнително близо до Латинския и мисля, че има изгодни оферти, Операта е чак от другата страна на Сена
bouquet и на Judy - не знам къде гледах, че не видях описанието на първа страница..., уж търсих Blush В крайна сметка резервирах за първата вечер тук http://www.55montparnasse.com/en/where-to-find-us/ В отзивите пише, че локацията е добра. Не мога да преценя дали ще можем пеш да стигаме до забележителностите newsm78 По принцип и ние и детето вървиме много...От миналият път си върнах 4 билетчета Laughing Всичко обиколихме пеша. Сега отивам да питам в темата за Дисни  Wink

# 93
Монпарнас е сравнително близо до Латинския и мисля, че има изгодни оферти, Операта е чак от другата страна на Сена
bouquet и на Judy - не знам къде гледах, че не видях описанието на първа страница..., уж търсих Blush В крайна сметка резервирах за първата вечер тук http://www.55montparnasse.com/en/where-to-find-us/ В отзивите пише, че локацията е добра. Не мога да преценя дали ще можем пеш да стигаме до забележителностите newsm78 По принцип и ние и детето вървиме много...От миналият път си върнах 4 билетчета Laughing Всичко обиколихме пеша. Сега отивам да питам в темата за Дисни  Wink

темата за Дисни е заспала и не знам как да я събудим, а пък мен горещо ме интересува. Искам да разбера за коледа дали е хубаво да се посети дисни и дали всички атракциони са използваеми с оглед температурите отвън.

# 94
  • София
Здравейте, мили дами Simple Smile
И аз влитам с питанка за Дисни и тъкмо прочетох, че има отделна тема...Но щом тъй и тъй е заспала, ще си позволя да помоля тук.
Прочетох, че цените са най-добри през френския сайт. Мен специално ме интересуват евентуални промоции за деца до 12 години, понеже сме с две в тази група и цената без отстъпка е значително различна Wink Обаче мама не знае грам френски. Тати и той толкова. Пробвах с преводач на страницата - ми нещо не се оправям. Дали ще се намери някоя добра душа да помогне Praynig

А по въпроса на Миши - и аз не намирам на първата страничка рисунката с кварталите. А я помня, защото я разглеждах, когато преди 1-2 месеца се зароди идеята за Париж - беше една картинка като охлювче, с номерата на кварталите отвътре навън.

# 95
  • София
belinda темата за дисни не е заспала, на мен ми помогнаха изключително много именно от там в намирането на подходяща оферта за деца безплатно до 12 години и резервацията след това.
Ако искаш пиши ми на ЛС за кой месец се интересуваш, за да се опитам да ти помогна. Покрай ровенето в продължение на месеци, почнах да се ориентирам и на френската страница  Simple Smile

# 96
belinda темата за дисни не е заспала, на мен ми помогнаха изключително много именно от там в намирането на подходяща оферта за деца безплатно до 12 години и резервацията след това.
Ако искаш пиши ми на ЛС за кой месец се интересуваш, за да се опитам да ти помогна. Покрай ровенето в продължение на месеци, почнах да се ориентирам и на френската страница  Simple Smile

заспала е публичната страница на темата иначе на лични кой какво се пиши не знам. Аз искам становище за коледа или нова година как е в дисни парковете и хотелите на дисни, това е!

# 97
Не е много пешеходно разположението на хотела.
От него до Латинския квартал в частта му по-близо до Сена ще ходите поне половин час пеша.

Здравейте, мили дами Simple Smile
И аз влитам с питанка за Дисни и тъкмо прочетох, че има отделна тема...Но щом тъй и тъй е заспала, ще си позволя да помоля тук.
Прочетох, че цените са най-добри през френския сайт. Мен специално ме интересуват евентуални промоции за деца до 12 години, понеже сме с две в тази група и цената без отстъпка е значително различна Wink Обаче мама не знае грам френски. Тати и той толкова. Пробвах с преводач на страницата - ми нещо не се оправям. Дали ще се намери някоя добра душа да помогне Praynig

А по въпроса на Миши - и аз не намирам на първата страничка рисунката с кварталите. А я помня, защото я разглеждах, когато преди 1-2 месеца се зароди идеята за Париж - беше една картинка като охлювче, с номерата на кварталите отвътре навън.
Дали, ако се вгледате в показаната картинка няма да видите и "охлювчето".  Laughing
От доста време не съм я променяла точно тази картинка, а описанието за районите на Роца е в скрит текст, че става много дълъг първия пост.

Относно намаленията във френската страница - те са разбираеми, дори и без да знаете езика. Следете я редовно, но ... в топ сезона, са по-малко вероятни намаления.

# 98
  • София
Е, аз казах, че не я намирам, а не че я няма Laughing Малко съм недоскив, за мен е нормално hahaha

Aila, благодаря ти! За месец април става въпрос, през ваканцията.

Мимии, а кое се води топ сезон за Дисни?

# 99
Благодаря Мими! Ами както дойде и според времето. Така или иначе пред хотела има спирка на метрото Wink

# 100
  • пак на Рив Гош
За месец април става въпрос, през ваканцията.
Не знам точно кога ще пътувате, но имайте предвид, че тук от 11 април до 11 май е пролетната ваканция на учениците (парижкият регион е 18 април  - 4 май) и е малко вероятно да има особени промоции за Дисни  Peace

# 101
  • София
Нашата се пада в началото на април мисля. Може би ще се разминем за малко с вашата, което е добре. Идея нямам кога ще пътуваме, още нищо не е сигурно, опипвам почвата, така да се каже. Ние винаги сме в последния момент по независещи причини.

# 102
Роца, , обръщам се към теб, защото си живуща в Париж- днес от сайта на batobus разбирам, че поради пълноводието на Сена, за момента не пътуват корабчета за разходки. Честно казано направо ми замръзна усмивката. Дали все пак някои от фирмите не пътуват. Имаш ли поглед?

# 103
  • пак на Рив Гош
Iki70, разгледах сайтовете на основните компании. Само на страницата на батобус намерих предупреждение, че за момента са спрени. Другите май вървят нормално, или поне не видях предупреждания   Peace.
Аз лично нищо не съм чула по въпроса, а и несъм съвсем в Париж. Последно бях там в неделя и май ми се мернаха корабчета като пресичахме Сена  newsm78

# 104
Да се надявам, че ще поспрат дъждовете и ще си направя разходка през март...Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт