Досиетата Х - Завръщането!

• 26 720
  • 239
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Направо нямам думи след финала  Rolling Eyes
Това не можаха ли да го развият в 6-те серии, ами го претупаха накрая  ooooh!

# 151
  • Тра-ла-ла
Добре, че темата се размърда....че забравих да гледам Досиетата  tooth Новата Скъли е гадна Crossing Arms Безизразна, скучна и грозна. Дано не ни ги пробутам тия новите.

# 152
Ох, Скъли е безумно скучна наистина, баба ми е по-забавна от нея Simple Smile
Амам какво й е на лицето, ужасно изглежда...Ботоксче? newsm78

# 153
  • Тра-ла-ла
Аз като казвам новата Скъли имам предвид новата млада девойка дето ни я пробутват - Айнщайн. А не старата ъпгрейднатата Laughing

# 154
А, за новата въобще няма какво да говорим-гротеска! Пък с тази фамилия Айнщайн избиха рибата Laughing
Не стига, че малкото име на Мълдър е Фокс... Wink

# 155
  • Тра-ла-ла
Този епизод става Grinning

П.П. Малко отива към "Живите мъртви" и др. подобни филми за масово заразяване

# 156
Хм, работата е ясна, следва продължение, щом ще се търси детето Peace

# 157
  • Тра-ла-ла
Хм, работата е ясна, следва продължение, щом ще се търси детето Peace
Първо ще търсим Скъли като я отвлекат Laughing И така "докато свят светува", епизод 3495  Laughing

# 158
  • България
И на мен ми напомня за "Живите мъртви", "Заразно зло" и т.н..
Хареса ми в общи линии, не харесвам филми със зарази, но е по-близко до идеята на Досиетата от някои предишни епизоди. Hug
Amidala, права си, толкова действия в един епизод, а предишните-боза.
 Гущера ми хареса от предишните, но другите-не.

# 159
  • Бургас
Последния епизод също беше доста бозав според мен. Нещо с цялата тая идея със заразяванено ми беше малко мътна. Хванали оттук оттам стари истории от старите епизоди и са натаманили нещо. Даже се смях, когато показаха чуждата днк като... някакво квадратче Simple Smile Поне да бяха проучили как изглежда един реален днк тест. То е ясно, че ще има някакво продължение, но  под какъв вид. Дали това ще е новата двойка? Ужас. Или ще търсят детето като спасител на света?  newsm78

# 160
Аз се разсеях в последните минути и не разбрах какво стана всъщност, дойдоха извънземни и товлякоха Скъли за стотен път ли? Не стана ли банално вече това, разсипаха я да я отвличат Laughing

# 161
  • София
Не са извънземни, а хора... Wink
Или да я отвлекат или да ги унищожат и тримата с лъча... Най-вероятно първото.
Със сигурност ще има нов пълен сезон, въпросът е ще участват ли в него Джилиан Андерсън (засега се дърпа) и Дейвид Духовни (той пък искал много пари), защото тия двамата нови не стават, особено Айнщайна.  ooooh!
Хареса ми серията, динамична, типична за доброто старо време. И как само свърши, уфф. Ще падне голямо чакане сега.
Дефакто Скъли успя и създаде ваксина с която да спасят заразените и май осуети болните планове на Пушача.  Grinning
Не съм си представял, че Моника Рейес ще се продаде така, а и нито думичка за Джон Догет.  Crossing Arms

# 162
 Извинявай, "живите мъртви" са класи пред новите досиета Х. там поне има напрежение.

# 163
Извинявай, "живите мъртви" са класи пред новите досиета Х. там поне има напрежение.

о*раха ги тия THE WALKING DEAD... Преди ги гледах с голям кеф, сега ги гледам просто за да ги след. Голяма простотия станаха.

# 164
  • Бургас
Да, последния сезон на Живите мъртви наистина доста го омазаха, но не чак толкова, че да спра да го гледам. А и послидния епизод (10) не е лош.

Общи условия

Активация на акаунт