Досиетата Х - Завръщането!

• 26 770
  • 239
  •   1
Отговори
# 120
  • България
Беше си съвсем в духа на Досиетата- възкресението на Мълдър.
Като това например:
https://www.24chasa.bg/Article/4580716
Паранормални или НЛО. Това очаквам.
Но последните два епизода не бяха част от тази история.
Объркали са филмите нещо.  Stop

# 121
  • София
 И аз не знам как може да е жив смоукито,  но ей го на!  Laughing Може да е клонинг,  хибрид и какво ли още не.

# 122
И аз не знам как може да е жив смоукито,  но ей го на!  Laughing Може да е клонинг,  хибрид и какво ли още не.
Цигарите укрепват имунната система  Laughing
Ама видяхте ли го как пушеше тоз? През дупка в гърлото  Joy

# 123
аз някъде от 5-6 сезон  почнах да гледал с едното око. просот сериала се изхаби.
това че мълдър щест месеца е мъртъв или съм го пропуснал или съм го забравил.

# 124
  • София
Три месеца беше умрял. Но и шест да беше- все тъпо.  В последните сезони си смучеха от пръстите.  Да не говорим,  че бременността на Скъли се точи цяла календарна година и не нарочно,  защото бебето е извънземно,  например,  а от немарливост на сценаристите.

# 125
  • София
Уикенда повтарят ли го по Фокс?

# 126
  • Бургас
Да не говорим,  че бременността на Скъли се точи цяла календарна година и не нарочно,  защото бебето е извънземно,  например,  а от немарливост на сценаристите.

Те тия сценаристи май папкат от същите халюцоногенни гъбки, които Мълдър взе в последния епизод.  Laughing И сега всъщност не разбрах...
Скрит текст:
... това плацебо ли беше наистина или истински гъби, а мацката излъга за да не я мъмрят?  newsm78

# 127
# 128
Да не говорим,  че бременността на Скъли се точи цяла календарна година и не нарочно,  защото бебето е извънземно,  например,  а от немарливост на сценаристите.

Те тия сценаристи май папкат от същите халюцоногенни гъбки, които Мълдър взе в последния епизод.  Laughing И сега всъщност не разбрах...
Скрит текст:
... това плацебо ли беше наистина или истински гъби, а мацката излъга за да не я мъмрят?  newsm78

Аз разбрах, че двамата са се метнали взаимно. Тя му е дала плацемо. Някакви фалшиви хапчета, а той ги е сменил с гъбите  Joy Иначе откъде тоя ефект.

# 129
  • Бургас
Иначе танците много ми харесаха. Не е загубил форма Мълдър, колко е гъвкав само.  Laughing Laughing Laughing

# 130

Скрит текст:
Аз разбрах, че двамата са се метнали взаимно. Тя му е дала плацемо. Някакви фалшиви хапчета, а той ги е сменил с гъбите  Joy Иначе откъде тоя ефект.
Просто Айнщайнката гледа да си покрие д-то и затова каза пред Скинър, че е било плацебо! Иначе защо да вика Мълдър ако ще му дава плацебо  ooooh!
Irene AdlerLaughing това беше единствената забавна част!

Така, представиха ни официално заместителите на Мълдър и Скъли.... сега и с тях ли да очахваме същото скучно развитие?

# 131
Иначе танците много ми харесаха. Не е загубил форма Мълдър, колко е гъвкав само.  Laughing Laughing Laughing

Мда, тия три минути бяха най-хубавите от епизода.  Mr. Green

Mushmoranka, може и така да е  newsm78
Важното е, че имаха ефект хаповете

# 132
  • Бургас
От сега си казвам, че ако има нов сериал с тия двамата (младите) хич няма да си направя труда да го гледам  Naughty

# 133
От сега си казвам, че ако има нов сериал с тия двамата (младите) хич няма да си направя труда да го гледам  Naughty
Те са в промото на новия епизод

# 134
Значи ще има продължение с тия новите.  ooooh!
Дано поне наште гостуват чат пат.

Общи условия

Активация на акаунт