Досиетата Х - Завръщането!

• 26 745
  • 239
  •   1
Отговори
# 135
Присъствието на младите е отчайващо зле. Особено младежът е трепач отвсякъде, много е смешен Simple Smile
" Досиетата Х", без Мълдър и Скъли е немислим.

# 136
Аз младия го свързвам с един друг сериал в който имаше паранормални способности  Joy

# 137
  • България
Присъствието на младите е отчайващо зле. Особено младежът е трепач отвсякъде, много е смешен Simple Smile
" Досиетата Х", без Мълдър и Скъли е немислим.
Без Мълдър и Скъли съвсем ще ме загубят, като зрител.
Те са двигателя на филма.
Шефът им и пушачът също са важни, но по-мога да се примиря, ако ги няма на екран.

# 138
  • София
Дрогирания Мълдър наистина бе страхотна гледка  Laughing

Джон Сняг,
с всичко написано от теб съм съгласен, но това, че Скъли била Саманта и имало намеци за това не е вярно. Много добре си спомням старите епизоди и никога не са наблягали на това. Мълдър никога не си е помислял, в нито един момент, че Дейна може да е изчезналата му сестра. Първоначално е прие с недоверие, защото знаеше, че е прикрепена към него, за да го шпионира и най-вече дискредитира, но до там, нищо повече. Естествено след време станаха много повече от просто колеги... Simple Smile

# 139
  • Бургас
Зачетох се в коментарите на зрители във официалната Фейсбук страница на сериала и чак не можах да повярвам. Ама то хвалебствия, то чудо. Епизодът с гущера много хора пишат, че им е любим. А от епизода с атентата най-много харесвали последната сцена - с разходката. Та сега седя и се чудя аз ли нещо съм сбъркана  newsm78 newsm78 newsm78

# 140
Зачетох се в коментарите на зрители във официалната Фейсбук страница на сериала и чак не можах да повярвам. Ама то хвалебствия, то чудо. Епизодът с гущера много хора пишат, че им е любим. А от епизода с атентата най-много харесвали последната сцена - с разходката. Та сега седя и се чудя аз ли нещо съм сбъркана  newsm78 newsm78 newsm78

Добре си. Просто хамериканците са сбъркани. Като им е паднало нивото, ще падне това  и на сериалите.

# 141
 имаше цяло списание - Х Files - пазех го допреди 7-8 години в които обясняваха точно тази теория, даже с Главни букви бе написано " КРис Картър : Скъли и Мълдер никога няма да се оженят.
Обясняваше точно тази теория. не си измислям, това са неща на базата на интервюта с Крис Картър и пускани в сайтове на досиетата Х.
а че я пуснаха Скъли да го шпионира - точон това бе интригата, защо тя постепенно започна да му вярва.
и между впрочем феновете бяха забелязали че рождения ден на Скъли е рожденият ден на Саманат, двамат с Мълдер не правят секс, а Скъли е била отвличана на същия ден като Саманта йи се губят спомени и питаха Крис Картър да би това да е тя и той се подсмихна загадъчно и каза "Не знам, може би"

много повече от колеги не са ставали в смисълът в които вкарваш, станаха много добри приятели.....
имаше леко загатвата романтика но до секс между двамат никога не се стигаше - съвсем умишлено. Крис Картър веднъж обясни че сексът ще убие основната интрита на филма.

# 142
С две думи и Крис Картър не знае какво му става! Дали не е надрусан и пише каквото му падне  newsm78

# 143
  • Бургас
Явно системно е прекалявал с гъбите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 144
Ако проследите интервютата на Крис Картър през годините, той непрекъснато си противоречи и винаги става точно това, за което се кълне, че никога няма да стане.

# 145
 да, явно и Крис Картър прекалява с гъбите..... Joy не помни вече каков е казал и го гони деменцията.

# 146
Между другото, аз много харесвах двойката агенти, които се паявиха в последните сезони на Досиетата, когато Мълдър го нямаше. Актрисата се казваше Анабет Гиш, името на актьора не го помня. Имаха стабилно присъствие, действително приличаха на агенти. Не знам какво стана накрая и защо не се появяват в новия сезон.

# 147
  • София
Джон Сняг,
Може, може, аз върху това не споря. Само казвам, че никога не съм усещал това нещо от екрана, там за това не са загатвали в нито един момент (говоря по оста Скъли/Саманта и Мълдър да го подозира това). Иначе не съм чел списания, нито съм чел какво е казвал Картър или фенове, просто не ми е изпадало или не съм търсил. Коментирам само това което съм видял от самите серии. Simple Smile

# 148
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Между другото, аз много харесвах двойката агенти, които се паявиха в последните сезони на Досиетата, когато Мълдър го нямаше. Актрисата се казваше Анабет Гиш, името на актьора не го помня. Имаха стабилно присъствие, действително приличаха на агенти. Не знам какво стана накрая и защо не се появяват в новия сезон.
Джон Догет (Робърт Патрик) и Моника Рейес Simple Smile

Колкото до спора Скъли/Саманта, не помня такова нещо. За това, че Картър държеше да запази отношенията им професионални и приятелски, да, и статията за "динамиката на сериала" я имах и аз, там го сравняваха с "Бар Наздраве", че ако има връзка между главните герои нещата ще се разтегнат до безкрайност и няма да е същото шоу.

# 149
Да, благодаря, Робърт Патрик беше актьора.
Разбрах, че агент Моника ще се появи в последния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт