"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 20

• 53 346
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
По наситеността на чертите на тестовете не може да се съди дали правилно нараства ЧХГ, така че споко. Повтори утре теста.

# 16
Може и да не се насити... една приятелка ми каза, че така и не е видяла наситени черти, а си бута количката вече. Докато се насити, вече ще си имаш снимка от видеозона. Утре ЧХГ.

# 17
Благодаря ви много за отговорите! Няма да мога да повторя кръвния тест тази седмица, така че май направо ще изчакам преглед от лекар

# 18
Добро утро момичета,имам един въпрос на 25 ми дойде с пълна сила и на 26. На 27 цикъла беше малко по оскъден от нормалното днес вече имах капки и то от снощи явно защото си личеше че не р от днес. По принцип на третия ден ми е обилно на 4 оскъдно и петия имам капки та въпрос ми е това пивод ли за притеснения ?

# 19
Кошута , ти ли беше с високата Т ? Продължи ли да я мериш ?

Относно цикъла , моя също стана по-оскъден откакто бебеправим .

# 20

Ами само първия ден от цикъла я мерих като беше още над 37 и момичетата ме посъветваха да не я меря и така и направих за да не се чудя..днес я мерих и е 37,3. Ние бебе правим  от повече от половин година до сега ми е бил нормален,но този път много бързо свърши като и втория ден от цикъла ми се повръщашея

# 21
Според мен това не е проблем.Моят М е 6-7 дни и е обилен почти до края,но понякога ми се е случвало да ми е силен само първите два дни и да свърши на 4тия.Даже ми се е случвало два-три дни след това да ми зацапа кафяво.Но да кажат по-разбиращите,все пак.Ако се съмняваш,че не е нормален защо не направиш един тест

# 22

Ами само първия ден от цикъла я мерих като беше още над 37 и момичетата ме посъветваха да не я меря и така и направих за да не се чудя..днес я мерих и е 37,3. Ние бебе правим  от повече от половин година до сега ми е бил нормален,но този път много бързо свърши като и втория ден от цикъла ми се повръщашея
Кошута , направи си тест за всеки случай . Чела съм доста теми , в които ясно се твърди , че оскъден цикъл и поддържана висока Т , често са признаци на цветна бременност . При теб може да не е това , но според мен трябва да провериш .  Peace

# 23
http://prikachi.com/images/72/8601072r.jpg момичета много странен тест не знам вече,кажете вие вашето мнение и може би ще пусна кръвен

# 24
Кошута, това е изпаринелна черта  Peace Много такива съм виждала, за съжаление! Все пак ако имаш съмнения утре с първа урина направи още един! Т от днес сутринта ли я измери или след ставане?

# 25
  • София
И според мен теста е минус.
Ако утре ти е пак висока бт, отиди на лекар да провери за киста

# 26
На мен линиите ми изглеждат много близо една до друга. Вземи друг и утре със сутрешна урина направи още един. Прилича на изпарителна, в коя минута се появи?

# 27
Кошута, това е изпаринелна черта  Peace Много такива съм виждала, за съжаление! Все пак ако имаш съмнения утре с първа урина направи още един! Т от днес сутринта ли я измери или след ставане?
сутрента я измерих само леко станах за да взема термометъра ...онзи ден ми се пригади и си казах ало не бях в цикъл щях да си помисля че стм бременна,днес ме боли ниско,хапва ми се,но ако не ми беше толкова кръгъл цикъла и БТ не беше висока нямаше да забележа...НЗ или ще пусна кръвен или ще си запиша час при док,благодаря ти за мнението

# 28
  • София
Ох, щом е била веднага го повтори.
Ацикъла в началото обилен ли беше?

# 29
Тия тъпи шуърчек  #Cussing out Аз преди имах отрицателен тест,само с една черта,но беше в средата м/у двете букви.Беше отрицателен,но аз нямах втора черта.Явно понякога не поставят лентичките точно на място,за това по-добре вземи още един тест и го направи сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт