Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 394
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Марги, изобщо не е нужно да са кокосови стърготини, дори си мисля, че може да може и без тях. А вместо тях може и със смляно ленено семе или с трици Simple Smile

# 106
  • WonderLand
ravvenr много ти благодаря за отговора, радвам се че ти допадат.  bouquet

Margi определено ще пробвам Body Revolution, фен съм на Джилиян и винаги се чувствам доста добре след нейните тренировки, особено преди когато правих 30 Day Shred, но това вече ми омръзна и с удоволствие ще разнообразя  Hug

# 107
Такаа. Отчет Ащанга йога лична практика. Сьомгата ми се пече във фурната, хапнах малко гоуда, че глад голям ме гони.
С храната съм Идеал Петров. Яйчица с доматки за закуска, пъстърва със салата за обяд, гоуда с домати снак. Вечеря- сьомга със салатка.

Silver Dream, подкрепям препоръката на Margi за Body Revolution. Резултатите са много бързи.

Седмичният ми отчет:
Пон: Bob Harper Super Strength Pure Burn
        Power Yoga
Вт:   Bob Harper Kettlebell Cardio Shred
Ср:   Ashtanga Yoga
Чтв: бокс
П:    6км в парка, Bob Super Strength Pure Burn
С:     Bob Super Strength Pure Burn
Н:    Ащанга Йога

Не се чувствах много в кондиция, дано следващата седмица мине по-добре.  Но пак е по-добре от нищо. Имам 4 силови- юпии!

# 108
Сладкишчетата на Вив са прекрасни и супер лесни  Hug
До отчитам се с още 9,5 км разходка, почти 15 000 крачки. И да не си помислите, че сега не ям, да си кажа:
Закуска: омлет от 2 яйца с бейби спанак + козе сирене с малко чери домати
Обяд: скумрия с малко спанак и карфиол
Вечеря:салата със спанак, цвекло и моркови, и малко сусам, сьомга и печена тиква с маскарпоне  Peace
Спаначена ден за мен  Hug

# 109
Марги не остана много само 3 месеца:Д,не е и малко де.

Мери
Много благодаря за рецептата карах приятелят ми да направи и си облиза пръстите разкошни са.

Днес си лежах предимно и гледахме филми с милото,нещо не ми беше добре цял ден.

1 4 Картофени кексчета
2 3 протеинови бонбона
3 4 конски кюфтета и кафяв ориз с къси и гъби
5 4 палачинки(2 бяха по рецептата на Вив,и 2 с банан, какао,овесени трици
6 Протеинова пица стана божествена :Д и се прави толкова бързо, не че съм я правила аз:Д
7 сега си хапвам крем карамела

Течности за деня над 2 литра Simple Smile

# 110
  • here, there, everywhere
Just, нали се сещаш, че сега трябва да ни светнеш как правиш протеинова пица Hug?

# 111
ravvenr много ти благодаря за отговора, радвам се че ти допадат.  bouquet

Margi определено ще пробвам Body Revolution, фен съм на Джилиян и винаги се чувствам доста добре след нейните тренировки, особено преди когато правих 30 Day Shred, но това вече ми омръзна и с удоволствие ще разнообразя  Hug

И аз благодаря .. и ще пробвам и аз тези упражния на Джилиян дето казвате  Peace

# 112
  • 1st floor
За вчера отчитам Lower Focus, а след малко се мятам на Speed.1. bowuu

Палачинките с ябълки и аз ще ги пробвам утре като почивам. Laughing И се нареждам на опашката за рецепта за протеиновата пица.

За който ще почва Body Revolution-а - няма да сбърка! Peace Това ми е любимата програма!!! Grinning Вече съм я правила три ... или четири пъти! И мисля пак да я извъртя.

# 113
Влизам с отчет Алфа кардио. Нещо не можах да се организирам миналата седмица и от днес на чисто започвам. Имаше още някой с мен от тази седмица. Агент, ти ли беше или бъркам?

Довечера съм планувала Джо Дилън.

# 114
Привет, момичета!

Каква МТ имам. Вчера ходихме по Мала планина (над Искърското дефиле,  Владо Тричков, Луково). Няколко върха качихме със страхотни гледки. Не походихме малко, около 7 часа, но имаше и сняг, а тогава ходенето е по-трудно и изисква повече напрежение на мускулите.
Днес почивам Simple Smile

# 115
Добро утро и успешна седмица на всички! Бъдете много усмихнати и позитивни   bouquet

За днес отчитам цяло тяло в 3 сета по 3 упражнения, всеки по 3 пъти, много добре се натоварих  Peace Ще гледам и пак да имам поне 10 000 крачки, че с работата на стол си се трупат кг  Mr. Green
Джъст, менюто ти и сега, и преди е супер апетитно, всичко сама ли си готвиш?

# 116
Момичета, имам много минуси само от 1 седмица! Не навсякъде, за съжаление, но някъде са огромни:
над коляно -5см Там виждам минуса и с просто око, но 5см звучи впечатляващо! Нападите са велико нещо!
талия -2см
бицепс -1 (мазното си отива, мускулът остава)
ханш -3см
мъфин топ -1 (тази гад кога ли ще я ракарам!  Twisted Evil)

Да ни е честит новия месец, и много успехи по всички фронтове! Който е в дупка, да се хване за ушенцата и да се издърпа нагоре!  Hug

Целта ми за 1 март- долу любовните дръжки!

Днес любимия Боб и йога.

Джери, събираш ми очите с всеко пост, значи. Завиждам ти за тези красоти. Пусни някоя снимка да оплакнем око.
Непокорна, аз съм я правила само веднъж с голям успех, ще взема и аз да я повторя, може би април. Трудно ми е да додържа календара, въпреки че е само 30мин.
Ravvenr, започвай Джил, ще ти хареса.

# 117
Дези, спазваш ли хранителен режим или намаленията са само от тренировки?

# 118
  • Sofia
Еха, Дези, какво си направила! Такива минуси за една седмица, звучи невероятно! Ще се върна назад да ти чета менюто за седмицата отново.  Grinning
Джъсти, дай рецептата за протеиновата пица, моля!
Аз завърших Боди Шред и се чудя какво да захвана- дали да пробвам 21 day fix, не съм я правила и ми е любопитно как ще ми се отрази или пак да извъртя BОdy Revolution като започна директно от месец 2, защото тренировките от първия месец са ми много леки. Странното е , че пак имаха супер ефект! Програмата е много пипната. Като че ли от всичко, което съм правила досега имаше най- добър ефект при мен. На Боди Шреда нещо не му се изкефих толкова,  може би понеже имам травми, а упражненията са по- изкелифенчени, налагаше се да модифицирам и заменям. Не постигнах бог знае какво, макар че като цяло поддържам форма. Сама съм си виновна,че  с храната не бях перфектна, съвпадна с празниците и зимното разпускане на коланите.
Търся си хубав хранителен режим. Искам като започна новата програма, да комбинирам с добро хранене. Пустият му шоколад, той ми е голям препъни камък! Другият вариант е пак да смятам калории.
Приемам съвети и  събирам мнения за 21 day fix, заслужава ли си да я направя или да продължа да тренирам с кака Джил?
Желая ви усмихнат ден!

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 10:49 от Margi

# 119
Deziderata, реших да не ми тежи  Laughing фотоапаратът. Но ще открадна някоя снимка от другите, като ги качат във фейса.
Честито намаление. Аз любовните дръжки ги свалих, мисля, че вече напълно за 2-3 месеца с един уред във фитнеса (не мога да намеря подходяща снимка) - хващаш се на ръчките, горната част ти е неподвижна, а въртиш долната, крака и ханш. А и с много серии часовник с 5 кг. гири.

Общи условия

Активация на акаунт