Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 424
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • 1st floor
За днес отчитам Total Body. Ще ми се да метна довечера и кръговата на Джаки. Дано успея.

Мисля да си поръчам това:
http://www.silabg.com/bg/9043-NUTREX-Lipo-6-Black-Ultraconcentra … #product_comments

или това

http://shop.bb-team.org/nutrex-research-lipo-6?sku=615

И понеже не съм пила до сега термогенни фат бърнъри се чудя... newsm78 Май ще е сивият...

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 11:42 от НеПоКоРнА

# 196
Дилянка Hug
Храня се между 5-7 пъти имам огромен апетит, Embarassed успокоявам се, че ям поне хубава храна и се движа.Лекарката ми се съгласи да правя лека гимнастика все пак.Шоколадовата овесена каша се прави много лесно.Значи 6 с.л овесени ядки ги сваряваш в малко вода за около 3-4 минути. Махаш ги от котлона и разтопяваш шоколад на водна баня може да е млечен или черен както искаш, заливаш вече свалените от котлона овесени ядки и бъркаш.След това прибавяш нарязаните на шайби банани.  bouquet

Сутринта
Гимнастика за бременни с гиричка от 2 кг
Ходих на пазар с една друга бременна приятелка, разходих се с друга и бебето й  bouquet

Храна
1 Кокосово мляко с киви и кашу,чаша чай от домашна липа и шипка
2 свинска пържола с билкова коричка,ризото със спанак и гъби
3 2 портокала, 1 банан
 4 4 пилешки бутчета със сусам и мед,голяма купа салата от стъргани картофи,цедено мляко,сирене и шунка
 Ще дописвам:Д

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 16:21 от just_dream

# 197
Ето ме и мен най-после с отчет.  Mr. Green Дребосът ми е по-добре и успяхме да се наспим.
За днес кръгова тренировка за крака, 4 кръга .Завърших с редуване на суингове с пудувка и прескачане на пейката (с ръце на самата пейка).

От днес съм си обещала да отделям достатъчно време на загрявка и разтягане, да изпълнявам упражненията по-бавно ако се налага, за да усетя по-добре натоварването на съответния мускул, да разнообразя тренировките с нови упражнения и нови техники.

Непо, първия го пих преди БГ миналата пролет. Аз пия доста кафета  Mr. Green и въпреки това първата седмица си усещах страничните ефекти. Явно е силен, но пък сега като се замисля явно има и ефект.  Mr. Green

# 198
Вчера нищо, днес Cathe-low-impact-cardiosupersets, 43мин.
Тази седмица май ще откарам с нейни тренировки.

СветHug

# 199
За днес реших да пробвам T 25 и много ми хареса. Имам дни, в които много ми се подскача и смятам да я ползвам при такива настроения. Плюс една хубава разходка с децата в планината.
С яденето обаче се изложих, а тъкмо вчера се похвалих, че спазвам нисковъглехидратната -високомазнинната. Доизядох на дребното сандвича - с пълнозърнест хляб, масло Laughing и домашен суджук. И като го изядох, реших, че съм си провалила деня и после три мандарини една след друга. Но пък като калории не знам дали и 1500 ми събират, защото другото хранене беше едно кюфте и зелена салата с риба тон. От утре пак в режим... уж

# 200
  • София
Отчитам Тотал Боди Алфа Т25 и от утре съм в редиците на Т25  Hug
Гостите ми си тръгнаха и вече няма оправдания за мен.
Обожавам ефекта на тази програма, нямам търпение да го видя  Heart Eyes

# 201
  • 1st floor

Непо, първия го пих преди БГ миналата пролет. Аз пия доста кафета  Mr. Green и въпреки това първата седмица си усещах страничните ефекти. Явно е силен, но пък сега като се замисля явно има и ефект.  Mr. Green

Аз все пак поръчах сивият. Пия кафето си доста разреденичко, а и по принцип имам проблеми със съня през разни периоди...та реших от по-слабото да почна. Дано да има ефект...

# 202
Дилянче, ще пиша утре подоробно, че пак закъснявам днес!

Отчет Day 3/88 Week 1 T25 Total Body Alpha + 22 мин интервално ходене за загрявка + 20 мин стречинг с Дара Торес (че темп. в мазето ни без да съм пуснала парното е цели 13С и си има нужда от загряване)  Mr. Green

Подаръче скромно за Т25-каджийките Wink
http://rippedclub.net/wp-content/uploads/2013/07/T25-Alpha-Phase-Calendar.pdf

# 203
Минавам само да кажа, че Chisel cardio мноооого ми хареса. Ставам почитателка на Autumn. Май ще я изкарам до край.

# 204
Дилянка Hug
Храня се между 5-7 пъти имам огромен апетит, Embarassed успокоявам се, че ям поне хубава храна и се движа.Лекарката ми се съгласи да правя лека гимнастика все пак.Шоколадовата овесена каша се прави много лесно.Значи 6 с.л овесени ядки ги сваряваш в малко вода за около 3-4 минути. Махаш ги от котлона и разтопяваш шоколад на водна баня може да е млечен или черен както искаш, заливаш вече свалените от котлона овесени ядки и бъркаш.След това прибавяш нарязаните на шайби банани.  bouquet

Сутринта
Гимнастика за бременни с гиричка от 2 кг
Ходих на пазар с една друга бременна приятелка, разходих се с друга и бебето й  bouquet

Храна
1 Кокосово мляко с киви и кашу,чаша чай от домашна липа и шипка
2 свинска пържола с билкова коричка,ризото със спанак и гъби
3 2 портокала, 1 банан
 4 4 пилешки бутчета със сусам и мед,голяма купа салата от стъргани картофи,цедено мляко,сирене и шунка
 Ще дописвам:Д
5 парче орехова торта
6 картофено пюре и 4 конски кюфтета

Имам малко тъп въпрос значи много обичам месо с алкохол:Д но в момента го избягвам. Знаем консумацията на,алкохол как може да повлияе на една бременна, но с храна дали би било толкова фатално?

# 205
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ами аз и с двете си бременности пиех по чашка винце или бира от време на време- нищо им няма на децата, но всеки си поема риска и си решава сам.
Аз отчитам 10К тичане и още 2,5 К бързо ходене. Пооправи минсе настроението, че цял ден бях като буреносен облак....

# 206
Отчитам, след този суууууупер дълъг и тежък ден, скромна йога  Peace
Аmanda парче хляб и 3 мандарини не са чак толкова много в, не се обвинявай  Hug
купих си фъстъчено масло и лешников крем (не е шоколад  LaughingMr. Green

# 207
Дилянка, без да претендирам, че е правилно или каквото и да е аз се чуствам добре, когато...
Скрит текст:
...се храня около 70% растителна храна + 25% риба/яйца/месо + 5% разумни прегрешения. От време оно, когато за първи път излязоха книгите за разделното хранене (20+ год) ми е останал навика да ям разделно - плодове не смесвам с друго и ги ям преди друга храна; белтък и въглехидрат гледам да не смесвам - т.е. пържолата с броколи; бобът без наденица; картофите без мръвка. Моят голям проблем са количествата - когато съм ядосана мога да изям килограми храна, кел файда, че били плодове, като мога да изям наведнъж 3 кг череши (1500 кал+) и да си го броя за закуска; какво количество боб/леща чорба мога да омета не е за описване. Когато успея да си огранича количествата се чуствам фантастично, без да залитам нито във ВМ, нито във ВБ, нито във НВ. Като опре ножът до кокала минавам на високобелтъчна БЕЗ млечни (и те са ми суперпрепъни камък, да не говорим колко вино пият!). Изобщо според Аюрведичния ми профил за да са ми балансирани дошите трябва да избягвам млечни/месни. Но пиле/риба е ОК. Интересното е, че след ражданията ми ми се промени вкуса - преди умирах за риба, сега я ям почти само сурова (суши/сашими) и ми мирише гадно, като е готвена/печена; преди никога не ми се ядеше месо, сега имам моменти, в които ми се яде телешка пържола и нищо друго. И за която и да е храна гледам да е макс. прясна и непреработена и сезонна, хич не ми е задължително да е органик - ако е ОК, ако не е - не е болка за умиране; готвя изключително вкъщи, да знам какво и колко е влязло в тенджерата (храната по заведенията най-често е дивашки пресолена) и понеже съм страшен чревоугодник гледам да стоя надалеч от някои изкушения (маскарпонето+ всякакви фенси сирена; вина; ядки) ако няма някакъв повод сериозен за черпене Grinning
... и т.нар.  разтоварващи дни харесвам много и ми понасят много добре, особено след серизони преяждания, но дори когато не съм на кеф да ям цял ден само кисело мляко и само чай гледам да ми е еднотипен деня откъм храна - в сми само боб или само гречка или само диня или само плодове или само зеленчукова супа, малко тип 90-дневната диета става.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 00:53 от Agent Provocateur

# 208
Като бях бременна имаше една една френска книга, там авторът в менюто на бременните навсякъде за обяд и вечеря препоръчваше чаша вино. И аз съм пила по чаша вино или бира Simple Smile И не съм се замисляла, че може да е вредно по чаша на ден.

Стягам се за фитнес и днес мислих повече кардио да направя, но съм първи ден с МЦ. Кръст ме боли, нямам сили. Ще видя какво ще правя там Laughing
Забравих - в Лидл имаше много хубави клинчета и спортни панталони, а и хубави спортни блузи с дълъг ръкав. Взех си клинче, че панталоните ми бяха дълги. Да, какво ми стане в кръста все ми е дълго Blush

Хубав ден, момичета!

# 209
  • 1st floor
За дрешките от Лидл - най-малките номера винаги са ми големи. Mr. Green Много рядко нещо да ми стане. И това не защото съм много слаба, а съм дребна.

За тази сутрин отчитам Lower Focus.

Общи условия

Активация на акаунт