Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 668
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Любче и аз те мислих, притесних се да не е станало нещо, че те няма, а то...пневмония.
ужас, възстановявай се бързо. Hug

Аз тренирах два дни и днес трети ден ще почивам.Чувствам малка отпадналост, утре с нови сили.

# 346
Любче бързо възстановяване bouquet Hug

Момичета Hug
Скрит текст:
Имате ли идея колко дни след забавено плащане Мтел спират мобилните услуги:)

# 347
Дези , 80 лицеви опори?  Shocked Браво! Аз и 5 не мога. Много съм кекава в китките.
За днес Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs - Level 2 + 2км тичане.
Любче, бързо оздравяване!

# 348
Любче, ще чета по-късно но разбрах че си болна. Бързо да оздравяваш душице  Hug

Болните дечица също да оздравяват Praynig
И аз имам две в къщи със стомашно-чревен вирус. Малката днес е по-добре, но каката е още на легло и не се храни почти никак...  Sad
Вчера както не бях спала толкова тесто погълнах, че не е истина. Крайно нетипично за мен е цял ден такова храненене, а и нямах сили за тренировка.
Отчет днес - Bob Harper Kettlebell Sculpted Body, 50мин.

# 349
svetty1980, аз мисля че грешиш че нямам желание да подобря здравето си. Ако не исках да го подобря едва ли щях да се насилвам да се храня. Преди не се хранех повече от един път дневно. Само вечерях! В продължение на 4 години.
______Freya_______, не знам защо не вярваш на това, но е така. Хората от обкръжението ми са го виждали и могат да потвърдят. Но всъщност пред кого да го направят? Пред мен ли? Та те нон стоп са ми казвали да се храня, ала аз не та не. Стигаха ми 3 - 4 литра вода на ден и две кафета. Не съм усещала глад през деня, защото организма ми бе привикнал да не се храни толкова дълго време.
Сега, когато свикнах да се хряна, вече повече от 20 дни мога и аз да заявя, че не мога през деня без храна. Искам да се науча да се храня, а не да гладувам.
Може да ви се струва странно как съм издържала без храна толкова време, но не сте единствените, които са ми се чудели, давали са ми съвети и прочие. И въпреки всичкото това гладуване съм напълно здрава. Дай Боже да е така винаги! Не съм стигнала до болестно състояние, за да се осъзная. Стигнах до извода, че трябва да се храня, защото в продължение на седмица през ноември ми беше хрумнало да закусвам яйца на очи с домат. Тогава се чувствах различно и отслабнах с 2 кг. Сигурно и вода е било, но усетих нещата по различен начин. Метаболизма ми "фръкна" един вид. Реших да започна НВ ВМД, защото на мен въглехидратите не ми действат никак добре. Мога винаги да прекаля с В, затова реших да ги откажа напълно. Не знам как нито една не успя да ме разбере след всичко написано.

Знам, че повечето жени не биха издържали на глад в продължение на толкова много години. Аз мога, а честно казано познавам поне 10 жени /познати, близки,роднини/, които карат на една вечеря много повече от 4 години, както в случая при мен.

Не знам колко трябва да ям според теб svetty1980 newsm78 Щом и 1500 kcal са малко.... колко повече. Ти колко храна приемаш на ден? Странно ми е, че колкото и повече да увеличавам храна все казвате че е малко. Според мен 1500 си е напълно достатъчно, че даже и ми е много. Не усещам грам глад. Ям по задължение в определени часове 7 - 12 - 7. /сутрин, обед, вечер/

Извинявам се за твърде дългия пост!

# 350
  • 1st floor
На мен по-скоро ми е интересно какво и по колко ядеш?

Любе, бързо да се оправяш!  Hug Дечицата на Би също, както и останалите болни!

# 351
Лея не питай колко храна ядем тук повечето пишещи,че ще се уплашиш  Laughing
Идвам с отчет, и аз като Би - Bob Harper Kettlebell Sculpted Body. Силна и вилна почнах с пудовката 10 кила  Mr. Green после намалих с дъмбела на 8, а бицепсовото правих с 3  Rolling Eyes Но за мен не кг са важни, а правилното изпълнение. Надявам се, че и аз някога ще успея да я изкарам цялата с 10кг.
Съжалих мацката от видеото накрая  Grinning
Спокойна нощ  bouquet

# 352
Лея Hug

Храни се хубаво за да си здрава и секси  bouquet

Отчитам и другото хранене за днес за целият ден :Д

Другата полвина тава спагети, 16 мини палачинки,1 кг телешко, 2 кг салата,2 шоколада Милка,500 грама ориз,300 грама риба

# 353
 Лея, важното е, че си се осъзнала на време и първата стъпка към положителната промяна вече си я направила  Hug 1500калории на повечето от нас ни се струват малко, защото при такива обикновено сме в режим "отслабване". Редовните тренировки много вдигат апетита. Едновременно с това не ти се ядат боклуци, защото тялото не се чувства добре в комбинацията трениране+никакви полезни вещества. А полезните храни не са толкова калорични и затова ядем повече. Но при теб нещата ще са различни и според мен е добре плавно да вдигаш калориите за да не стресираш и без друго измъчения си организъм.

Би, бързо оздравяване и на вас  bouquet

# 354
  • Stavanger,Norway/ Varna
Всички болни да оздравяват на мига, много са кофти тези вирусни периоди  Hug

Скрит текст:
Аз ония ден попаднах на една местна статия, която ме накара да се замисля... Та, мисля си, че е напълно възможно моята липса на енергия и цялостна умора да се дължи на претрениране и изтощение в дълъг период от време. Само като се върнах назад- две години ставане в 4.30, трениране и то с тежки тренировки, две работи, след това даже имах работни дни от по 16 часа, 4е и периоди от по 2 седмици без почивка, отделно децата, къщата, мъжът, правене на торти по поръчка... През ваканциите пак ставах рано да тичам, а си лягах късно след цял ден млатене по плажовете и разходки....Ами то това тяло от желязо да беше, нямаше да издържи. Силно намалено либидо, раздразнителност, цялостна умора, депресии... май, май е това. Открих себе си в описаните от статията симптоми направ, до сега не ми беше хрумвало, че това може да е.
От около 4 месеца го давам по- спокойно с по 3 до 4 тренировки на седмица и то основно тичане, както и имам по- структуриран работен ден с редовния уикенд за почивка. Даже намалих работата по тортите, но все още ми е много отпаднало. Четох, че е нужна поне година на тялото да се възстанови, надявам се при мен да не отнеме толкова. Отделно мисля да си пусна една кръвна картина да видя всичко ли е наред и там.... та така. 

За днес отчитам 10 К и 4х100 клекове със собствено тегло. Найк апликацията на телефона ми спря на 8мия км и направо полудях. Там поне ми се записват километрите за месеца, а сега ще ми отчете по- малко. Здраве да е  Simple Smile

# 355
Бобче, убедена съм че си е било не претрениране ами цялостно изтощение това твоето, обаче си даваме сметка едва като тупнем яката  Crazy
Напоследък и аз съм на 3-4 тренировки седмично, не заради друго ами защото откакто се преместихме тук си наруших и ритъм и място за трениране и часове...
Свикнала съм последните години да тренирам между 16-18ч. а това съвпада с времето когато трябва да си прибирам дъщерята от градина. Преди това имам друга работа, домакинска + малката, а и мъж който работи от къщи  ooooh!
Както и да е ще се стягям  Laughing

Съжалих мацката от видеото накрая  Grinning
А, Маги нищо и няма. Тя държи добре, има един младеж на едно друго видео той беше трагичен Grinning
Аз я правя с 10кг. дъмбел въпросната тренировка в началото и 5 кг. гири  Hug

Благодаря ви! Дано утре са по-добре малките  Hug

# 356
  • here, there, everywhere
Добро утро,

Аз пък смятам, че 1500 калории си е добре. Няма нужда зорлем да се тъпче момичето. Нещата ще се получат постепенно. Ама това си е лично мнение.

Бобче, като те чета и аз си мисля, че си се преуморила. Твоята форма е прекрасна, нямаш какво са гониш. Отпусни малко душата, че ни е само една. Аз само като ти четох програмата се уморих. Hug

Люба Hug Hug Hug. Ти също си от бойците, но не подценявай болестта. Първо се възстанови, ще тренираш цял живот. Бързо да се оправяш.

Маги, и аз ги гледах пудовките и даже си бях сложила една в количката, но после я върнах. Но аз имам от разглобяемите, та не съм валат. Simple Smile

Моите гости си заминаха вчера и отивам да бягам на пътечката. Довечера Т25.

# 357
  • 1st floor
И аз имам пудовка 10 кг от Лидл.  Laughing 

Бобче, програмата ти е била Уау!!!

Отивам да метна една тренировка за Lower Body и потеглям за работа!
Хубав и успешен ден от мен! Hug

# 358
Отчитам- Killer ABS на Джилка.
Установих, че ден на кисело мляко и всичката задържана вода изчезва. Много съм доволна! Лек и успешен ден на всички!

# 359
Добро утро,

Аз пък смятам, че 1500 калории си е добре. Няма нужда зорлем да се тъпче момичето. Нещата ще се получат постепенно. Ама това си е лично мнение.

Подкрепям. Чета тази и темата за НВ-ВМХ и оставам с впечатление, че се препоръчват някакви неестествени количества храна- по 300-400 грама месо на ядене, четири яйца и пр. За мен това не е нормално хранене. Човек трябва да яде до чувство на ситост, а не да се превръща в роб на храната и непрекъснато да мисли за килограмите протеини и мазнини, които ще изяде на седмица.

Общи условия

Активация на акаунт