Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 591
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
За днес отчитам тренировка за крака, 40 мин.

Дези, честита годишнина.Още много по толкова!

Агент, браво на твоята половинка. Чудесен подарък. Със здраве да си го ползваш.

И пресен лаф на ММ:  Mr. Green
Скрит текст:
Говорим си за стреса в живота, по принцип и той:
"А представи си аз на какъв хроничен стрес съм подложен само от мисълта да не вземеш да напълнееш."  Mr. Green

# 496
Свети мъжа ти много ме кефи  Laughing А ти каза ли му, че ти така добре се грижиш за себе си, че да напълнееш е невъзможно?
Честита годишнина на Дези, все си мислех, че си на около моята възраст (27).
Инна и аз щях да ти предлагам ВК, от там си гледам всички клипове аз докато тренирам у дома. Голямо удобство е.
Тили и Непокорна благодаря за инфото за калкулаторите. Тили прегледах ги тия гривни в сайта им, и разбира се, веднага се надъхах и споделих на МП - скастри ме веднага, щял да ми вземе новата xiomi, и тя имала опция за харт рейт, 200Е за гривна, която реално струвала 30 няма да даде (обикновено не е стиснат  Laughing ама много ме издразни). Имахме старите xiomi - ми то освен да ти измерва крачките, които някога ги измерваше и докато шофирам  Crazy и съня, друго не правеше. Ми искам гривна с екстри пък  Crossing Arms
И тъй, обещах си вече да съм редовна - 3-4 силови, 2-3 кардио, 2-3 пилатес/йога/балетни.
За днес - силова за горна част и корем във фитнеса + 30'' кардио /пътека - редувах тичане с вървене с наклон/.

# 497
  • София
Боже, ще се гръмна, къде изчезва денят  Crazy
Да метна отчета, да се отсрамя, че ... не е за разправяне: Кардио Алфа Т25. Вече няма да обещавам, че почвам сериозно. Направо не знам какво ми става, все излиза нещо. Ужасно се дразня. Обаче съм свалила някоя мазнинка, на вид го виждам, по кантара още не чак толкова. Слиза, качва се ... но винаги така става, когато числото тръгва надолу.
В тази връзка, Йоя, това е вода, щом го качваш и с.валяш за няколко дни. Задръж един уикенд и ще тръгнеш трайно надолу  Hug
Свете, фенка съм му на ТМ  Mr. Green  Мега яки лафчета хвърля, много весело е при вас  Heart Eyes
Непо, свалих си този калкулатор  Mr. Green Не знам дали ще го ползвам, много ме стресира броенето на калории, но ей така, за самочувствие го свалих  Laughing
Агент, честит страхотийски подарък  Heart Eyes
Тили, нещо ми изчезна старата дреха, и бях принудена, иначе не обичам да се сменям, сякаш не съм си аз така  baby_neutral Поне мечтая за такава коса и сега ще визуализирам  hahaha

# 498

Честита годишнина на Дези, все си мислех, че си на около моята възраст (27).

Ментално съм на 27, но тялото е на 40.  Laughing

Благодаря за честитките, момичета! Hug
Агент, честит ти елиптикал, със здраве да си го ползваш!

Отивам на йога!  wavey

# 499
Хюстън, имам проблем. За 2 седмици опатках 2 бурканчета с фъстъчено масло, а по принцип не съм му фен - предпочитам да си хапвам фъстъчките ей така. Чудя се дали е липса на нещо на организма ми или чиста лакомия? Да уточня, че преди съм купувала, пробвала съм, не ми допада на вкус,любимия го изяждаше сам. Но откакто тук наскоро се заговори пак за ФМ аз споменах, че исках да си купя, защото ми се ядеше, но понеже е на щанда с течния шоколад гледам да го подминавам. 1 ден обаче си взех, изядох го цялото за 2-3 дни, след това си взех 2-ро бурканче, което ометох току-що.

# 500
Маги, същото ми се случи миналото лято и от тогава не съм си купувала  Laughing (а не съм луд фен на фъстъченото масло). Мисля обаче че тогава се хранех доста изчистено, може и да съм приемала малко калории, бях като луда докато не го ометох да знам че няма  Blush

Отчет за днес - Jillian Michaels BODYSHRED Workout 1. За известно време ще карам програмата. Някой има ли под ръка план на въпросната?!  Wink

Ще дописвам по-късно. Не съм чела назад Simple Smile

# 501
# 502
Добавям 40 минути бързо ходене на пътеката с малък наклон + ринене на сняг.  Mr. Green Беше пухкав и лесно се чистеше, та не ме озори много.  Mr. Green

Рейни,Вив, у нас е весело.  Mr. Green Добре, че не му се връзвам. Но ММ каза, че детето е "мута пловка"( цитирам, не бях чувала израза, но мога да се досетя какво означава  Mr. Green )като мен и то ще ми го върне( това, което причинявам на него  Mr. Green ).

Рейни, пробвай да си направиш домашно ФМ. Ще знаеш какво си сложила. Вкусът е почти същия, но от домашното просто не можеш да изядеш повече от 2 лъжици.Някакси по-наситено ми се получава.Не мога да намеря даже точна дума да го опиша.

# 503
При мен и малко йога - ден първи от 90-дневното предизвикателство с Лесли.
Аз май официално се отказвам от високомазнинната диета. Получих нещо като отвращение и позиви за гадене от иначе любими за мен преди време храни. ММ си прави дробчета тази вечер и само при вида им ми идва да повърна. Големият ми син яде пък авокадо и изпитах почти същото. Даже и любимите ми ребърца ми опротивяха.
Не мога да си представя това да ми стане начин на хранене, ще загина психически. Всеки ден месо, яйца, че даже и по два пъти, ми е много. Обожавам риба, но когато е максимум два пъти седмично, всеки ден не мога да ям. Намислила съм нещо такова да правя с храненето : сутрин плодове след тренировка или кисело мляко с овесени ядки, след два часа шепа ядка, обяд салата с нещо зърнено и вечерта протеин със салата. Така емоционално ще ми е по-добре, а и нищо чудно да почна да свалям по-лесно.

# 504
  • София
След дълго прекъсване се завръщам. Simple Smile Незнам защо така се запуснах, но май от  мързел. Покрай минус 20 градусовите температури ми беше студено сутрин да ставам за тренировка , а после - взе че ми харесва да си поспивам и да не ставам рано. И така.....Сега се завръщам към добрата стара Джилиан- Боди Революшън. Ще го повтотя.  
Четох по диагонал, че много бяхте изписали.
Благодаря на Непокорна,че се беше сетила да пита за мен. Така се възхищавам на постоянството ви! Много е трудно с 2 деца и работа, но ще се "боря" някакси.
Резултатите са ужасни- напълняла съм и направо си попилях всички резултати.  Cry

# 505
Ооо, Home raider много ми е драго да те видя  Hug Само да влезеш в ритъм и набързо ще си върнеш резултатите от преди, убедена съм!  Grinning (пожелавам си същото и за мен  Laughing)

Златна Маги, златна! Благодаря  Grinning

Представяте ли си аз се качих на кантар. Ами чудо, не съм качила нищо, държа си килограмите от миналото лято със съвсем малко бонус Crazy
Обаче не съм в такава форма за тренировки, както тогава, защото зимата си бях за бой с по 2-3 седмично на хаотичен принцип.

# 506
Добро утро,
Вчера не съм тренирала, защото имам стомашни проблеми, но днес тренирах.
От петък насам имам ужасно силни болки в стомаха след прием на храна.  /около 2 часа след/
Дано не се окаже язва с това моето дългогодишно неядене.

Днес отчитам:
25 минути Total Body Circuit Alpha-1
планк- 5х30сек.
50 клека

# 507
Добро утро!
От мен Килър абс. Вчера имах тежък ден  не тренирах.

# 508
  • София
Би,  Hug Благодаря за куража!!
За днес -Workout 2 - БР. Идеално ми идват 30 минутните тренировки.

# 509
  • here, there, everywhere
Добро утро,

30 минути бягане, вечерта ще е Т25. Май друго няма какво да отчитам...

Общи условия

Активация на акаунт