Боя за коса - Вlond 39 - Клуб на блондинките

• 97 457
  • 788
  •   1
Отговори
# 720
Ух, много е хубав този цвят  Heart Eyes Благодаря ти за насоките за боята.  Hug

Ще се радвам и други дами ако се включат със съвет с какво да пробвам да се изсветлявам у дома.

# 721
  • Чукарландия
Въобще не си харесвам естествения цвят на косата.  Naughty Naughty
Затова и я боядисвам вече толкова години - била съм синьо-черна, червена, сега и руса... Mr. Green

# 722
  • София
А това митично олио на Лореал, непосредствено преди изправяне ли го слагате, на суха коса? Аз принципно слагам на мокра коса такива продукти, особено когато е олио, имам чувството че ако е на суха по този начин вредя на косата, все едно я изпържвам с пресата и мазен продукт преди това  Laughing

# 723
Аз на влажна коса - първо термо защитата, после олиото и накая суша. На сутринта изправям.

# 724
  • Чукарландия
Аз на влажна коса - първо термо защитата, после олиото и накая суша. На сутринта изправям.

И аз така процедирам: на влажна коса първо спрейове, след това серуми, термозащита и накрая олио. Peace

# 725
  • В полите на Пирин планина
Ще се радвам и други дами ако се включат със съвет с какво да пробвам да се изсветлявам у дома.

Естествената ти коса е доста тъмна и вероятно ще трябва да ползваш някоя 11-12-ка / силноизсветляваща / с поне 9% оксидант.

Лично аз съм доволна от Макадамия и Лакме Колаж, като Лакме-то ми изсветлява по-силно, но основата ми е светла и не целя силно изсветляване.

BBeLLa , не си ли пробвала с по-нисък оксидант. Косата ти е сравнително светла.  newsm78

# 726
  • Чукарландия
BBeLLa , не си ли пробвала с по-нисък оксидант. Косата ти е сравнително светла.  newsm78
Пробвала съм - с по-нисък оксидант жълтее, не се получава хубав русо-бял цвят. ooooh!

# 727
  • В полите на Пирин планина
Ясно.  Hug

Зависи от косата, не само от изходния цвят. Сигурно пигментът ти е по-упорит.

# 728
  • Чукарландия
Ясно.  Hug

Зависи от косата, не само от изходния цвят. Сигурно пигментът ти е по-упорит.

Сигурно. Peace

# 729
Lady Brinne, благодаря! Ще си запиша и твоите предложения и като събера смелост ще се тествам Simple Smile

# 730
  • Варна
 За изсветляването в къщи.....

Макадамия 10.11 в рибата нямаха 10.27 спирали я били и сега пак ще трябва да си диря боя  #2gunfire аман вече. Аз лично харесвам боята голяма е и при положение,че боядисвам само корените една боя я деля на 4. Тая руса перушина обаче си иска и съответните грижи. Маска на Лореал http://www.arlen.bg/product/20/maska-za-uvredena-kosa-loreal-pro … efill-200-ml.html и за финиш коприната на  CHI http://www.arlen.bg/category/253/keratin-keratinova-podhranvashta-seria.html. Ползвам преса след всяко миене точно заради коприната и съм доволна от резултата.
 Относно това,че маслените маски сваляли цвета.....да ако се плескате с горещи масла свалят и още как. Аз лично ползвам кокосово масло но студено. Разтапям го на дланите и нанасям. Не съм забелязала да ми сваля цвета.

# 731
prinzesata, маслата свалят от цвета на тези, които искаме по-тъмни пигменти, от твоя цвят няма какво да свали.  Peace

# 732
252C_%253BKOd99auD2ZgmCM%253A%-DR2cM%3A%3BBFZRD9oc-DR2cM%3A&imgrc=BFZRD9oc-DR2cM%3A

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 15:57 от milica85

# 733
Здравейте влизам да споделя и моите патила напоследък. Косата ми е тъмно кестенява и каквато и да и сложа корена получава неприятен рижав оттенък ..с изключение на твърде агресивните изрусители . След безброй експерименти открих перфектната боя Макадамия 11.11 с окислител 6% ми се получи идеалния цвят -русо между 9 и 10 без рижав оттенък Много се радвах.За беда обаче нали съм си карък ,развих ужасна алергия дни наред жесток сърбеж към тила най -вече и последва ужасен косопад.Овладях го с Напура слава Богу но пак въпроса каква боя да взема .Взех матрикс 12 ка със сив оттенък.И ми се приплака -ужасен рижаво сиво зелен оттенък.На моята много светла кожа много състарява . Та искам да похваля Лореал диалайт -ползва се с 2.5% оксидант .не гори и ми оправи ужасния оттенък. Махна и рижото и зеленото

# 734
За изсветляването в къщи.....

Макадамия 10.11 в рибата нямаха 10.27 спирали я били и сега пак ще трябва да си диря боя  #2gunfire аман вече. Аз лично харесвам боята голяма е и при положение,че боядисвам само корените една боя я деля на 4. Тая руса перушина обаче си иска и съответните грижи. Маска на Лореал http://www.arlen.bg/product/20/maska-za-uvredena-kosa-loreal-pro … efill-200-ml.html и за финиш коприната на  CHI http://www.arlen.bg/category/253/keratin-keratinova-podhranvashta-seria.html. Ползвам преса след всяко миене точно заради коприната и съм доволна от резултата.
 Относно това,че маслените маски сваляли цвета.....да ако се плескате с горещи масла свалят и още как. Аз лично ползвам кокосово масло но студено. Разтапям го на дланите и нанасям. Не съм забелязала да ми сваля цвета.

Не знам от какво си доволна, но косата ти определено не изглежда здрава и има нужда от поне 10 см скъсяване.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт