"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 60 104
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
И аз го превъртам на сцените с too much drama. Теодора е УЖАСНО дразнеща... гласът ѝ е един такъв глезен и мяукащ! Бррр!
Марио ми беше симпатичен докато беше със Сабина, ама сега пак старите номера с нови мадами!

Оф, сега пък бар! Щото всички цъфнали и вързали - та бар ще управляват! То никой от тях грам не разбира от този бизнес! Да ме извинява Сабина, ама за един месец не се научава как да въртиш заведение! Управител била един месец и вече спец! Айде де!  Thinking

Симона не е бременна, според мен! Поне един актьор за лекар щяха да намерят.... Претупано ми стои с цел вратичка за изява на сценаристите. Според мен Монито ще се помъчи да прикотка Дани, който ще приеме отговорността си много присърце. Но ще ѝ каже, че ще се грижи за детенцето, но НЯМА да е с нея. Тя ще отиде я при Тома, я при моториста Радо и ще си изиграе пак номерата (алкохол, цигари, екстази....). Накрая ще каже "Загубих бебето, заради Дани - защото той не го искаше, не искаше и мен!"

А бе тези сценаристи за голямо мезе ни взеха!  ooooh!

# 616
  • ГО
Пази, Боже от дъщеря, като Симона!
Не говоря за бременността й, говоря за неуважителното  поведение спрямо другите. Майка си и баща си ги няма за нищо. Звери се на всеки, ужасна е!!!
Това ли са днешните пубери? Ама тя даже не е пубер, да речеш, че хормоните й бушуват, на 18г. има къде, къде по-улегнали младежи. То, това, не знам как да го нарека.

Даже, да ви кажа, поведението й повече приляга на разглезено дете, дето мама и тати са го отглеждали, дето са му уйдисвали на всяка прищявка, покривали са всяка грешка, а не на дете на самотен родител. Поправете ме, ако греша, но децата на самотни родители израстват отговорни, сериозни, преждевременно пораснали, ако щете ги наречете. Всячески се стараят да постигнат нещо в живота, бачкат яко от рано, абе с 2 думи - не кат Симона. ooooh!

# 617
Пази, Боже от дъщеря, като Симона!
Не говоря за бременността й, говоря за неуважителното  поведение спрямо другите. Майка си и баща си ги няма за нищо. Звери се на всеки, ужасна е!!!
Това ли са днешните пубери? Ама тя даже не е пубер, да речеш, че хормоните й бушуват, на 18г. има къде, къде по-улегнали младежи. То, това, не знам как да го нарека.

Даже, да ви кажа, поведението й повече приляга на разглезено дете, дето мама и тати са го отглеждали, дето са му уйдисвали на всяка прищявка, покривали са всяка грешка, а не на дете на самотен родител. Поправете ме, ако греша, но децата на самотни родители израстват отговорни, сериозни, преждевременно пораснали, ако щете ги наречете. Всячески се стараят да постигнат нещо в живота, бачкат яко от рано, абе с 2 думи - не кат Симона. ooooh!
определено  Peace Симона е една разглезена др*сла.Не оправдавам поведението на майка й ,но тя емного права за нещата ,които я съветва и все пак се съгласява да живее в бардака при баща й.Тя за какво иска Симона да живее при Боби ,да си прави каквото си иска,да си ходи ,да бяга.Боби е егати бащата.Първо се целуваше и натискаше с Валя пред Симона,после София рева за него,после пиян беше като беше онзи Андрей ли ,който им взе парите...Никакъв пример не дава а изисква от дъщеря си да се държи прилично.Нямат връзка вече нещата.Мъчат се да създадат едно впечатление ,а се случват съвсем други работи .

# 618
  • SF
На много глупав принцип оформят двойките в сериала.
Какъв Коко с каква Камелия??? Тя ветеринарен лекар, той чисти клетките на животните за 400 лева (примерно, може и 300, а и за повече от една седмица не успя да работи) и се надява някоя въобще, каквато и да е млада дългокоса и слаба да се огледа в него. А той не може на едно кафе да я заведе или поне да е магнетичен и сексапилен, за да компенсира липсата на възможности с друго.
Камелия живее в някакъв дизайнерски апартамент с кухня, каквато нито една средно статистическа мома от форума няма, но иначе би искала да спи при пора в стаята на Коки с мръсните чаршафи и раздърпаните рогозки по прозорците.

Галя, другата собственичка на вградени уреди в кухнята, и кариера на фотомодел, беше хлътнала по просяка Драго. Автомонтьорче с 1 чифт напикани от пор дънки.

Светлин, който може да има всяка една богата приятелка на сестра си с лондонско образование, се влюби до полуда в момичето от Лом, което няма къде да спи - Рая.

А за образа на всезнаещата баба София нямам думи. Не стига, че ги изпортва, не стига, че влага такава адска драма във всичко, но те с охота тичат да й сподеят какво са яли и с кого са спали. Един през друг, номерца си теглят, кой да се домогне до всезнаещата Софи.

# 619
съгласявам се почти напълно с последния пост с едно малко изключение, каво като Koko работи за 400 лв само някоя дебела лелка ли би го харесала newsm78 защо да не е млада и слаба newsm78

# 620
  • Варна
На много глупав принцип оформят двойките в сериала.
Какъв Коко с каква Камелия??? Тя ветеринарен лекар, той чисти клетките на животните за 400 лева (примерно, може и 300, а и за повече от една седмица не успя да работи) и се надява някоя въобще, каквато и да е млада дългокоса и слаба да се огледа в него. А той не може на едно кафе да я заведе или поне да е магнетичен и сексапилен, за да компенсира липсата на възможности с друго.
Камелия живее в някакъв дизайнерски апартамент с кухня, каквато нито една средно статистическа мома от форума няма, но иначе би искала да спи при пора в стаята на Коки с мръсните чаршафи и раздърпаните рогозки по прозорците.

Галя, другата собственичка на вградени уреди в кухнята, и кариера на фотомодел, беше хлътнала по просяка Драго. Автомонтьорче с 1 чифт напикани от пор дънки.

Светлин, който може да има всяка една богата приятелка на сестра си с лондонско образование, се влюби до полуда в момичето от Лом, което няма къде да спи - Рая.

А за образа на всезнаещата баба София нямам думи. Не стига, че ги изпортва, не стига, че влага такава адска драма във всичко, но те с охота тичат да й сподеят какво са яли и с кого са спали. Един през друг, номерца си теглят, кой да се домогне до всезнаещата Софи.
+1
Ама това с напиканите дънки го бях забравила!  Joy hahaha

# 621
Тези хора като получат каквото желаят и се отегчават. В частност Митко. Много беше влюбен в Камелия, криха се, виждаха се и когато Коки разбра за тях, отиде в дома ѝ и коментира, че не искал да се обвързва сериозно, тъкмо Камелия ще му готви, чисти, пере и секс под ръка ще има, само дето не спомена, че и наем няма да плаща... Наколади Коки пред Камелия, за да получи секс...

София наистина вече дразни чуе ли някой да говори и се започва „чакайте, чакайте, какво става” и раздава непоискани съвети на килограм, всичко в къщата минава през нея, кой какво е ял, с кого е спал...

Правилно Коки му каза на Боби, че като би Дани и го размята може, а сега те с Митко да седнели да се разберат като големи хора...

А Симона си прави при Боби каквото си поиска и той ѝ прощава най - вероятно, за да изкупи вината си, че не е бил до дъщеря си толкова години. Ако ѝ се скара най - вероятно, тя пак ще си врътне гъза и ще хукне при някой само и само да накаже родителите си или ще започне ти не си ме гледал толкова години, сега реши да се правиш на баща... и така един омагьосан кръг.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 11:34 от KaPaMeJl

# 622
Автомонтьорче с 1 чифт напикани от пор дънки.

Joy Joy Joy

# 623
Мен пък Рая и Галя ме подразниха във вчерашния епизод. Сгодени от 5 мин със Светлин, те вече сватба стягат.  Rolling Eyes
Ще има драми със свекърите. Mr. Green

# 624
  • София

Joy Joy Joy
Пак да питам, какво стана с това момче?
Той и Асен, най добре си влизат в ролите според мен, другите са си еднакви, еднакви реплики,движения, маниери... а Марина, видях ги смеха когато Коко се прибра бесен...а тя не е ли актриса, мернах я случайно в сериала Сутрешен блок или както се казваше.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 12:18 от Starrydream

# 625

Joy Joy Joy
Пак да питам, какво стана с това момче?
Той и Асен, най добре си влизат в ролите според мен, другите са си еднакви, еднакви реплики,движения, маниери... а Марина, видях ги смеха когато Коко се прибра бесен...а тя не е ли актриса, мернах я случайно в сериала Сутрешен блок или както се казваше.
Ми нали замина Драго за Испания ли .. къде беше.. Нали му тръснаха бебе.

# 626
  • ГО
Драго преди време е работел в Испания, като градинар в някакво имение. Имал е връзка с дъщерята на собственика, всичко приключва и Драго се прибира в България без пукнат лев и без покрив над главата.
Прибраха го в квартирата, започна работа в сервиза, тъкмо се загаджи с Галя и бившата му се обади и му каза, че е бременна. Той реши да отиде при нея и да бъдат семейство.
Това е Simple Smile

# 627
  • густо майна Филибето
Много ми хареса сцената, в която Митко разказваше на Боби как се е случила срещата с Коки Mr. Green Звучеше толкова естествено, просто е изумително как аматьори играят по-убедително от професионални актьори.
В тази връзка да питам има ли някъде из нета информация как точно се снимат епизодите, доколко се спазва сценария, актьорите имат ли право на свободно творчество?
 Не можем да очакваме кой знае какво при нискобюджетен филм, сценаристите сигурно пишат сценария в движение. Esmee , разбирам негодуванието ти от това, че класите са се омешали  Laughing, но все пак и историята познава такива случаи - принц Едуард се отказва от престола заради любовта си към "неподходяща" жена http://www.teenproblem.net/a/5-svetski/33877-eduard-VIII--i-uoli … na-goliama-lubov/

# 628
И аз съм на мнение, че Симона е бременна наистина, но ще загуби бебето някакси.... Thinking

# 629
  • I Love You 3000
И аз съм на мнение, че Симона е бременна наистина, но ще загуби бебето някакси.... Thinking

Добре , а защо държи баща си далеч от лекарите, според теб? На два пъти в предната серия , човека поиска да говори с лекарите и тя и двата пъти го отклони. Като второто отклоняване беше егати абсурдното. Лекарите щели да й пратят резултатите по мейл. В каква държава живеем, според тоя сериял?! И най- абсурдното е , че той се върза.  Цялата работа е да може да впримчи Дани. Ама онзи не е такава будала като Боби и ще я заведе на лекар. Само дето , ще си загуби работата заради нея, защото ще се върне. После Бобито като разбере цялата работа, сигурно ще се сдобри с Дани и най- накрая ще озапти щерка си. Нямам търпение тая драма да я разкрият по - бързо , че немога да я трая тая Симона. А в началото дори се бях навила да си правя прическа подобна на нейната. Сега ако я направя , ще се сещам за тая героиня.

Не знам , ама в последните серии , за мен най- добре се справя Митко като актьор. Може би защото образа и сцените , които играе ми изглеждат най- близко до цялостното му излъчване. Сякаш е изживял всичките тия неща и му е по - лесно да ги играе. В оная сцена дето го хванаха само него не го видях да се хили. Тия Коки и Камелия така си издишаха на тая сценка.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 20:16 от Chris_Ch

Общи условия

Активация на акаунт