Голямата тема за малките масла - 14

• 100 042
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
И аз чакам отговор за iherb, дали да поръчам тези - добре ми изглеждат и се пие по 1 на ден Crazy
Макар според сегашните ми производители се препоръчва по 3 грама на ден...
Три пъти на ден по  едно се пие от тези т.е. 3.9 гр. .Ще ги взема май  Thinking

# 76
И аз чакам отговор за iherb, дали да поръчам тези - добре ми изглеждат и се пие по 1 на ден Crazy
Макар според сегашните ми производители се препоръчва по 3 грама на ден...
Пише, че може да де приемат от 1 до 3 капсули дневно /за предпочитане по време на хранене/.

Цитат
For adults, take one (1) to three (3) softgels daily, preferably with a meal.

Аз купувах най-вече тази от iherb:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFAGold-Evening-Primrose-High- … 120-Softgels/1961
Препоръчителен прием: 1 капсула 2-3 пъти дневно.

# 77
  • Street of Dreams
И сега кои да взема? Според вашия опит, по-скъпите дали са по-добри?

# 78
Която си избереш.
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFAGold-Evening-Primrose-High- … 120-Softgels/1961
Calories 15   
Calories from Fat 10   
Total Fat 1.5 g
Evening Primrose Oil (seed) 1.3 g (1,300 mg) 
Omega-6 Fatty Acids 1.1 g (1,090 mg)
Linoleic Acid (LA) 960 mg 
Gamma-Linolenic Acid (GLA) 130 mg 
Omega-9 Fatty Acids as Oleic Acid (OA) 65 mg

http://www.iherb.com/American-Health-Royal-Brittany-Evening-Prim … ftgels-Each/20478
Calories 15   
Calories from Fat 10   
Total Fat 1.5 g
Polyunsaturated Fat 1 g
Evening Primrose Oil (seed) 1,300 (1.3 g) 
Cis-Linoleic Acid (LA) 949 mg
Gamma-Linolenic Acid (GLA) 117 mg

Аз предпочитам първата. Simple Smile

# 79
  • Street of Dreams
Благодаря, поръчах вторите. Получих някакви 5 долара "loyality credit" и ми излезе 10,50 с доставката Crazy

# 80
  • София
Фрей, благодаря за темата  Hug

За лице в момента не ползвам масла, само за косата. Ползвах шипково на Алтея органикс, но нещо не ми беше достатъчно откъв овлажняване и си минах на кремове.

Връщам се да ви чета, че съм изпуснала цялата тема  Blush

# 81
  • Пловдив
В ай хърб има много добра вечерна иглика.в по галяма потенция е.ще пусна по късно линк.
http://www.iherb.com/American-Health-Royal-Brittany-Evening-Prim … ftgels-Each/20478
Това ли имаш предвид?
Извинявайте,ама нямах достъп...Да,тези са ми препоръчаните.Ще пускам и аз Peace

# 82
Напълно отричам маслото от японска камелия да е подходящо за кожа склонна към комедони. След месец употреба забелязах рязко влошаване на кожата ми. Моята кожа винаги я описвам като с разширени пори и комедони, но реално не е така. Така става при лоша козметика. Обичам да се застраховам, като описвам така кожата си. Определено маслото ми повлия наистина порите да се разширят, появиха се грапавини по кожата(като бели точици, но не милиуми, това са възпалени мастни жлези). Веднага преустанових маслото, няколко дни пръсках само с флорална вода от маточина и бг роза. Всичко е ок. Преминах на любимото си масло от вечерна игликаPeace

# 83
  • София
Фрея,дали маслото ще се разбие с една бъркалка,че втората ми се счупи?

# 84
Фрея,дали маслото ще се разбие с една бъркалка,че втората ми се счупи?
Би трябвало да стане с по-дълго бъркане  Peace

# 85
Аз да се похваля, че близо месец вече правя т.нар. oil pullling с кокосово масло. Чела съм едва ли не, че тази техника е магична и води до огромни резултати, които се виждат в целия организъм. Засега мога да кажа, че виждам позитивите в грижата ми за оралната хигиена, нищо повече.  Rolling Eyes
Но ще продължавам упорито!

# 86
близо месец вече правя т.нар. oil pullling с кокосово масло.

Простете невежеството, но какво е това?

# 87
близо месец вече правя т.нар. oil pullling с кокосово масло.

Простете невежеството, но какво е това?
Жабурене с кокосово масло  Peace

# 88
Доколкото четох в Интернет може да се прави също със зехтин. Методът, който аз възприех като най-удобен за мен, е всяка сутрин, по 20 минути се жабуря с една чаена лъжица кокосово масло. Опитах с по-голямо количество, но просто не ми понесе. Това се прави веднага след събуждането, преди да се пие вода/кафе, дори преди да се измият зъбите.

# 89
Доколкото четох в Интернет може да се прави също със зехтин. Методът, който аз възприех като най-удобен за мен, е всяка сутрин, по 20 минути се жабуря с една чаена лъжица кокосово масло. Опитах с по-голямо количество, но просто не ми понесе. Това се прави веднага след събуждането, преди да се пие вода/кафе, дори преди да се измият зъбите.

20 минути? Не ли много време. Разтваряте ли кокосовото масло в нещо? за какво помага?

Общи условия

Активация на акаунт