Голямата тема за малките масла - 14

• 100 033
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Синът ми наскоро изкара варицела. Има много мъничка дупчица на брадата (колкото глава на карфица може би). С какво масло бих могла да мажа, за да я залича? На 3 години и половина е.
Масло от Ему  Peace

Не мога да се добера до тази тема  Grinning

Здравейте.По-напред обсъждахте зарните ексфолианти,а дали някой е правил ексфолиант с утайка от кафе?Искам да смеся масло от карите с утайта.Според вас удачно ли ще е да добавя някакво по-течно масло (от авокадо например)или така да оставя?
Можеш да си направиш бито масло, разбито с миксера, смес от ший, кокос и каково масло или само ший. След като се разбие става на крем, като сметана и можеш да си добавиш утайката от кафе. Много по-удобни са ми битите масла за кожата на тялото.

# 61
  • на последния етаж
Благодаря!

Това добро ли е: http://www.iherb.com/Emu-Gold-Emu-Oil-1-fl-oz-30-ml/58351 ?

# 62
# 63
Здравейте, момичета  Grinning
За лицето използвам масло от ему и шипково.
От няколко месеца използвам изключително само масло от ему за околоочния контур. Използвах крем в тази зона, който се оказа неподходящ и за много кратко кожата се сбръчка и съсухри, изглеждаше ужасно. С маслото от ему положението се оправи и бръчиците са много по-малко от преди година, даже две. Много съм доволна  Grinning

# 64
  • София
а за стари белези от варицела, дали ще помогне newsm78

# 65

Сега да ви попитам за приема - на моето бурканче пише 3х2 на ден, но аз си пия както ми дойде, понякога 6, 4, 2 или направо пропускам. Проблем ли е?
За пръв път чувам, че намалят апетита.  Дори не помня за какво ги бях взела навремето...

В листовката не пише ,че намаля апетита,но аз така се чувствам и го отдавам на вечерната иглика.До скоро ме беше обзела някаква необяснима лакомия и изпитвах глад през 3 часа,което навярно се е дължало на някакъв хормонален дисбаланс,а сега това изчезна и дано не се връща Laughing ,че лоша работа  badscale . А иначе започнах да го пия за подобряване състоянието на кожата,за облекчаване на симптомите при менопауза и т.н. Аз взех Прим ойл,приемът е 2-4 капсули на ден.Твоята вечерна иглика казваш е в бурканче,може ли линк какво точно пиеш? Peace

# 66
  • Street of Dreams
 Със сигурност от някакъв немски сайт съм ги взимала, сайтът от последния ред не предлага (вече) масло от вечерна иглика.
Започнах да се филмирам, че и аз по-рядко огладнявам, но съм и много болна, така че не се знае от какво е.
Не си въобразявам обаче, че този път, освен че както никога ми дойде по-рано, бях и хипер-мега чувствителна - нещо също много нетипично за мен. Ревеше ми се постоянно и ми се навлажняваха очите от няма нищо... Май целта е точно обратното, както и при вас... Rolling Eyes newsm78

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 00:03 от OnDiNe_

# 67
Ондин,благодаря за снимката! Hug
Уж трябва да ти отпадне чувството на раздразнителност,нервност и т.н.,а при теб-напротив,странно. Thinking
На мен цикълът също уж ми е редовен,но този месец даже малко закъсня.

# 68
  • Street of Dreams
Имам една апликация, която изчислява цикъла - без ден отклонение откакто следя (4 години). ПМС до сега не знаех какво е... Laughing При мен винаги всичко е наобратно - дали да продължавам? И ако да - кои капсули ще ме посъветвате да си купя?

# 69
Ондин,моите са такива :

# 70
  • Пловдив
В ай хърб има много добра вечерна иглика.в по галяма потенция е.ще пусна по късно линк.

# 71
Ползвали ли сте масло от чаено дърво на Алтея Органикс? Ползвала съм на друга фирма досега и днес много се изненадах, когато вместо специфичната миризма усетих примесена миризма на хлор? Много моля за мнение много ми е важно. Ще се опитам да се свържа с фирмата но до тогава...

# 72
В ай хърб има много добра вечерна иглика.в по галяма потенция е.ще пусна по късно линк.
http://www.iherb.com/American-Health-Royal-Brittany-Evening-Prim … ftgels-Each/20478
Това ли имаш предвид?

# 73
  • Street of Dreams
И аз чакам отговор за iherb, дали да поръчам тези - добре ми изглеждат и се пие по 1 на ден Crazy
Макар според сегашните ми производители се препоръчва по 3 грама на ден...

# 74
Здравейте! Искам да попитам някой ползва ли ленено масло за краищата на косата против цъфтеж и как се отразява при него? Аз го ползвам след измиване , като пръскам един път в шепа и обтривам краищата. Но много ми омазнява косата. Дали мога да го "разредя" с някое друго, по-леко масло, за дане ми омазнява толкова?

Общи условия

Активация на акаунт