Не писах дълго време, защото се местихме в новото ни жилище. Беше един ремонт голямо чудо.....а и после пренасянето и адаптацията...........
Вики е 9.860 кг. Обича почти всичко да яде, ама на череши е ненаситен, та често се подрисква.
Научи се да сяда пред компа и да си го включва. Хваща мишката, гледа с интерес в монитора и удря по клавиатурата. Ако му го изключа междувременно, се сърди много. И това непосредствено след прощъпулника му, когато си хвана комп.мишка
За сега го гледам и аз когато мога да си работя от вкъщи и бабите, когато съм в офиса, но от догодина, живот и здраве, пролетта мисля да го давам на ясла. Трябва сега лятото да го научим да ходи на гърне, ама е много трудно и не се справям нещо
Вие имате ли някакви хитринки, за да накарате децата си да сядат и да вършат работите в гърнето?

Иначе е весел, палав, прави си белите, абе добре расте:) Ака почти изцяло на гърнето, пишкането е и в памерса, много ми се иска това лято да го отуча от памперс... ама май няма да успея, още не си казва че има нито пиш нито ако 
работа, ремонт, прдстоящо местене... толкова се бяхме изнервили със скъпия (а се виждаме реално 3 вечери в седмицата) та ни беше дошло нанагорно... но позарадихме батериите с 2 откраднити дни в Несебър
- сигурно чака да види дали ще тече, ама се изненадва като не открива локвичка.
Крещеше и се дереше все едно го колят. Напоследък като иска нещо и като е нервен, вика с пълен глас. Ама днес беше върха. Събуди целия квартал с писъците си. Нищо не го успокои- нито гушкане, нито галене, нито говорене, нищо. Направо съм се шашнала с това дете. И това го забелязвам с крещенето, откакто се преместихме. Явно не се е адаптирал напълно и го е избило в тази посока. Ей, като си науми нещо не го забравя, дори и 2 часа да са се минали. Аз съм по-строгата с него и с баща му се карам, заради това че той много му угажда и съответно като се разреве тича при баща си. Ох, ще трябва да се възпитаваме някак си, че така не може да продължава. Знам, че децата имат един такъв период към 1.5 год. възраст, ама не може така да го оставяме да крещи.
Не стига , че тежат 100 кила , грозни са и струват по 50 лв
На Минимен и Капчица са пъти по-добри като качество , цена и модели

Вики напоследък обича да се къпе не в корито, а в огромен лиген, който го пълним и той се плицика все едно е в басейн. Потапя си очите и се опитва да гледа под водата. Взима един друг лиген с негови дрешки и почва да се прави, че пере. Търка ги нещо, прехвърля ги при себе си в големия лиген и после пак в по-малкия, и така докато не реши че ги е изпрал. Много е смешен. Представям си ако отидем на море как няма да иска въобще да излиза от водата, защото в къщи къпането му трае 1 час и това е най-малко, иначе пищи като го взема да го плакна под душа и да излизаме от банята. А, и аз много обичам да стоя в морето така че, ако ни се отвори възможност за моренце, ще си правим компания във водата с Вики с часове. Ох, дано да можем да отидем на море!