Професионални серии за коса - тема 98

• 69 821
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • Някъде по Дунава
Момичета, благодаря за споделената информация за Lakme. Поръчах L2.

# 496
  • София
Ох, дали пак да се дам пак на боите на Лакме? С моите комбинации от цветове трябва да взема поне 3, а това означава още няколко месеца с тях. Пусто хубави цветове правят и добре се понасят от скалпа и косата, но покривността на белите косъмчета никаква я няма! Някоя от вас опитвала ли е да стои повече от 30-на минути с Лакме Колаж или с моята тънкотийка да не си правя експерименти? Ползвам 6% оксидант.

При Напура устисках, но тук май ще се възползвам! Само че ще отскоча до магазина на Витошка, че ми е що-годе недалеч.

# 497
BBeLLa,мда.То се учи в училище,питай някоя учителка.Ето дори с търсачката виж какво излиза http://search.abv.bg/search.php?q=%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82 … 9&x=0&y=0
Когато искаш да кажеш НЕЙНАТА коса се пише Косата Й.

# 498
Kati kz,
Не съм го ползвала това на Меди, но след ампулите на Напура, които взех сега, мисля и него да пробвам.

Бела, бубка сериозно да  Wink когато използваш И като съкратено притежателно местоимение ("нейната коса" = косата й) се ползва И с ударение, което на клавиатура се явява Й, просто защото няма такова с права наклонена чертичка отгоре.  bouquet
Бубе, писали сме заедно. Simple Smile

# 499
Линде  Heart Eyes Hug Прекрасно обясняваш  Hug

# 500
Рибката приятно ни изненадва, дали не се започна с маратона с отстъпки?  Flutter
Аз харесвам ФК, Напура, Лакме и са голям  пропуск на Арлен  Peace

Аз в последно време имах козметична апатия, ама излезнах много бързо от нея, та пак в главата ми е "ИСКАМ,ИСКАМ"  Blush

# 501
Здравейте, красиви дами Simple Smile
Нахлувам с въпрос относно избора ми на продукт за коса. Моята коса е дълга, боядисвана /омбре/, тоест краищата ми са изсветлени, но го правя рядко, за да избегна изсушаването им. Ежемесчно правя само корен. Освен това косата ми е кератиново изправена с терапията на Алфапарф без формаделхид.
Нужен ми е шампоан и балсам, които да хидратират и приглаждат косата. Спрях се на два варианта от ФЮ, ще съм благодарна, ако ми помогнете със съвети
http://eu.feelunique.com/p/TIGI-Catwalk-Oatmeal-Honey-Tween-Sham … nditioner-2x750ml
http://eu.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Urban-Antidotes-Recover … ioner-Duo-2-750ml

# 502
Ох, дали пак да се дам пак на боите на Лакме? С моите комбинации от цветове трябва да взема поне 3, а това означава още няколко месеца с тях. Пусто хубави цветове правят и добре се понасят от скалпа и косата, но покривността на белите косъмчета никаква я няма! Някоя от вас опитвала ли е да стои повече от 30-на минути с Лакме Колаж или с моята тънкотийка да не си правя експерименти? Ползвам 6% оксидант.

При Напура устисках, но тук май ще се възползвам! Само че ще отскоча до магазина на Витошка, че ми е що-годе недалеч.

Harpalike, редовно боядисвам косата на моя приятелка с Лакме и покрива перфектно, а тя има доста бели коси и също е с тънък косъм. Винаги си избира цветове с + отзад или понякога смесваме основен с такъв с оттенък. При белите коси понякога са най-важни последните 15 мин. Пробвай да стоиш 45, не мисля, че ще стане нещо трагично. Какъв цвят използваш ти?

# 503
BBeLLa,мда.То се учи в училище,питай някоя учителка.Ето дори с търсачката виж какво излиза http://search.abv.bg/search.php?q=%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82 … 9&x=0&y=0
Когато искаш да кажеш НЕЙНАТА коса се пише Косата Й.

Ако трябва да сме по-точни се пише И под ударение, което става с Shift+й = ѝ Simple Smile Един жокер и от мен Simple Smile

# 504
Tifany1, тази серия с мед на Тиги изобщо не ми харесва. Прави косата пърхава и хвърчаща, но не става дума за такъв ефект от силна хидратация  Naughty

Отново препоръчвам на всички момичета, търсещи бързо клепване и омазняване на косъма  Laughing Laughing Тъй, де, бърза хидратация  Mr. Green Шампоана на Клоран с хинин изключително много хидратира косъма. Вече ми е невъзможно 2 поредни миенета с него. Благодарение на него, включих и протеинов шампоан, а знаете- косата ми не обич протеин.

Бързам да похваля Термо спрея Секси хеър, имам и двата- с фиксация и без, и двата са страхотни, фиксация не усещам обаче  Naughty А аромата е божествен!!!

Включих като грижа за скалпа и ампулите на Напура, обаче миризмата им е ужасна. Дали свикнах с нежния, парфюмен аромат на ампули Денсифик, тези ще ме отровят  Sick
Ампули Денсифик са ми голямата любов, винаги поддържам налични. Ако някой се смили над мен и ми прати малко маска Денсифи за проба, ще съм много благодарна. А ако пък реши, че му е излишна и иска маска Редкен Ексрийм(пробвана само веднъж), ще бъде супер размяна за мен  Hug

Относно правописа, знам, че се пише сешОар и, че "косата и" се пише  И с ударение, не с Й!!!

# 505
  • София
Здравейте, красиви дами Simple Smile
Нахлувам с въпрос относно избора ми на продукт за коса. Моята коса е дълга, боядисвана /омбре/, тоест краищата ми са изсветлени, но го правя рядко, за да избегна изсушаването им. Ежемесчно правя само корен. Освен това косата ми е кератиново изправена с терапията на Алфапарф без формаделхид.
Нужен ми е шампоан и балсам, които да хидратират и приглаждат косата. Спрях се на два варианта от ФЮ, ще съм благодарна, ако ми помогнете със съвети
http://eu.feelunique.com/p/TIGI-Catwalk-Oatmeal-Honey-Tween-Sham … nditioner-2x750ml
http://eu.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Urban-Antidotes-Recover … ioner-Duo-2-750ml

Доколкото са ми казвали, след подобно изправяне трябва да се ползват безсулфатни продукти, защото сулфатите намалявали ефекта? Тези не погледнах дали са такива, но само споменавам Grinning Държиш ли на Тigi. Честно казано, аз не ги харесвам, дано някой има впечатления.

# 506
Има ли червенокоски? Като споменахте Лакме се каня от доста време да питам за оцветяващата серия. Майка ми се боядисва червена. За мен това е най-трудноподдържаният цвят. Много нетраен цвят, отделно и как боядисва възглавница.
Някой ползва ли червената оцветяващата   серия и доволен ли е?

Пиша през телефон, и ако не доогледам става гаф. Написах Лакме и веднага ми промени думата на Кайма Joy hahaha. Така се смях сама с Магнолия дето ми обърна внимание на суша с душа. Стават грешки.
Една приятелка ползваше оцветяващият в червено шампоан, ставало доста ярко, това на нея не й беше допаднало, но си е до вкус.

# 507
  • София
Еми поръчах он-лайн, че и други нещица се събраха...

Стаси, от боите използвам комбинация от 7/00 (1/2-та от количеството) и 7/12 и 7/13 по 1/4. Сега избрах 00-те да са интензивни точно с цел по-добро покритие. В корените стоя 20 мин. и после още 10 по цялата коса. Но още след отмиването си личи, че при един кичур отпред и по слепоочията покритието е лошо - прозират и на второто миене са вече бели. Преди ми се случваше и с Иноа да не се покрият, но по-скоро инцидентно. Освен при корените да увелича времето с 5-8 мин. и дължините да си останат 10-на мин.  newsm78

# 508
Еми поръчах он-лайн, че и други нещица се събраха...

Стаси, от боите използвам комбинация от 7/00 (1/2-та от количеството) и 7/12 и 7/13 по 1/4. Сега избрах 00-те да са интензивни точно с цел по-добро покритие. В корените стоя 20 мин. и после още 10 по цялата коса. Но още след отмиването си личи, че при един кичур отпред и по слепоочията покритието е лошо - прозират и на второто миене са вече бели. Преди ми се случваше и с Иноа да не се покрият, но по-скоро инцидентно. Освен при корените да увелича времето с 5-8 мин. и дължините да си останат 10-на мин.  newsm78

Не знам дали си обърнала внимание, но при боите на Lakme 00 си е обикновен натурален, а 00+ е интензивен. Това е като при Majirel 6 и 6.0. Пробвай 7/00+ в комбинация с другите, според мен ще ти покрие много по-добре. Аз ѝ мажа корените, после си продължавам по дължините и засичаме около 40 мин. от приключването на боядисването. Никога не се е случвало да не ѝ покрие.

# 509
  • София
Да, това имах предвид под интензивен цвят - че е с +. Имат го почти всички профи бои, а не само Лакме или Мажирел  Simple Smile. Не съм взимала от него, защото белите коси не са много, но явно пък са упорити. Ще пробвам. Давам шанс на Лакме Колаж за още 4 боядисвания. После ще го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт