Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 107
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Нашия е много влюбен, многоооо  Heart Eyes чак се пропи заради това което му каза Назче. Ама остана доволен, от това, че се е разделила с Умут и веднага да каже, че той с Неслихан няма нищо общо! Аферим! Мъж от класа  Heart Eyes

# 646
Жу, Зари вече го публикува фрагмана, на предходната страница е.

# 647
На мен лично епизода ми е доста интересен тази вечер, но не си изпуснала много:
Имаше сближаване на леля и племенник, тя му пя  и свири, а после го учи да рисува. Фейза почна да съска по баща си заради брат си. Наз плати дълга на малоумния си съпруг.  Всички разбраха за случката, само чуждите хора разбраха Наз, но не и близките и. Хитлер реши да прави номера на Али във фирмата, ама не му се получи. Оуз и Даламтинка си говореха, че скоро ще се появи бившия на Фейза. Умут си взе парите от сделката с Карасу Холдинг и отиде да върне парите за ипотеката на майката на Наз. Наз директора я привика да я смъмри за личния и живот. Отиде да говори с Умут и решиха да се разделят. Той после отиде да си отмъсти на онзи.
благодарско

# 648
Нашия е много влюбен, многоооо  Heart Eyes чак се пропи заради това което му каза Назче, а и остана доволен, от това, че се е разделила с Умут и веднага да каже, че той с Неслихан няма нищо общо! Аферим! Мъж от класа  Heart Eyes
Мноооого, вече му личи от километри.
Много са ми сладки двамата, Heart Eyes Heart Eyes усещам екранна химия помежду им.
София, той така и свърши епизода, с почукването, и отварянето на вратата.
Ама Далматинката с това кармазъ по устата като клоун от цирка, все едно е яла живи хора, ooooh! червено червило не на всяка ходи.

# 649
Neidjal, видях го и много се зарадвах на светкавичната реакция на Али Н. Peace Peace

С нетърпение ще чакам превода. Peace

# 650
  • София
Нашия е много влюбен, многоооо  Heart Eyes чак се пропи заради това което му каза Назче, а и остана доволен, от това, че се е разделила с Умут и веднага да каже, че той с Неслихан няма нищо общо! Аферим! Мъж от класа  Heart Eyes
Много са ми сладки двамата, Heart Eyes Heart Eyes усещам екранна химия помежду им.
София, той така и свърши епизода, с почукването и отварянето на вратата.
Ама Далматинката с това кармазъ по устата като клоун от цирка, все едно е яла живи хора, ooooh! червено червило не на всяка ходи.
Хич не и ходи на далматинеца червеното червило,  за нея такова на точки  hahaha hahaha hahaha
Химията им е убийствена на Ибо и Бел още от Sadece Sen могат да спукат нечий екран. Следващия епизод се надявам да има повече Али и Наз  Heart Eyes и много по-малко далматинци и всякви други животни. Хареса ми как тръгна да я хваща за ръката  Heart Eyes

# 651
Много хубави, стилни и двамата в колата ......хммм сладури!!!

ПП  В този епизод Наз имаше направо състарена физиономия ,но в трея отново има живец ,макар и да ни е къзгън доктор ханъм Hug

# 652
  • София
Който е изпуснал началото, почна повторение!

# 653
Скрит текст:
Нашия е много влюбен, многоооо  Heart Eyes чак се пропи заради това което му каза Назче, а и остана доволен, от това, че се е разделила с Умут и веднага да каже, че той с Неслихан няма нищо общо! Аферим! Мъж от класа  Heart Eyes
Скрит текст:
София, той така и свърши епизода, с почукването и отварянето на вратата.
Хич не и ходи на далматинеца червеното червило,  за нея такова на точки  hahaha hahaha hahaha
Химията им е убийствена на Ибо и Бел още от Sadece Sen могат да спукат нечий екран. Следващия епизод се надявам да има повече Али и Наз  Heart Eyes и много по-малко далматинци и всякви други животни. Хареса ми как тръгна да я хваща за ръката  Heart Eyes
Охххх Бу, скъсваш ме от смях Joy отвреме-навреме както в случая.
Жу, аз не само превода, ми и следващата серия чакам с нетърпение, smile3539 а това сие цяла седмица. Rolling Eyes
Нямам време да гледам изпуснатото, дано някъде качат по-скоро серията, че да я попрехвърля с мишката.

# 654
  • София
Неслихан: Да можеше да не разкривам чувствата си, щеше да е по-добре. Наистина много съжалявам.
Али Нежат: Излез навън. Какво направи?
Неслихан: Нямам шанс дори пред жената, която използва сина ти, нали? Тя беше тук, знаеш ли?
Али Нежат: Кой е бил тук?
Неслихан: Наз.
Оуз: Защо още работите по въпроса с колата. Г-н Умут, не знаехте ли? Проектът е преустановен.
Наз: С Умут взехме решение да се разделим.
Али Нежат: Между мен и Неслихан няма нищо.
Наз: Сега защо ми казваш това? Тръгвам вече.
Али Нежат: Наз...

Бюлюма и той качен вече  Peace

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 00:05 от zarani

# 655
Лека нощ ,момичета !! Беше ми приятно !

Бу , благодаря за разясненията ! Hug

zarani,  [/b]
благодаря за превода ! Hug

# 656
Ехааа Зари, Party златце си за такива като мен, които хем пропуснаха сумати и неща, хем не вдяват от турски.
БУ и аз ти благодаря за разясненията.
Лека момичета.

# 657
Зарани Hug мерси за превода на фрага  bouquet

рускините го пуснаха с рус.суб.
 http://vk.com/video-48499345_172256411?list=6afe695ecfee87843b

# 658
Zarani, благодаря ти за трейлъра! Hug Hug
Разбрахме всичко! Далматинката е вече аут - хич да не се надява!  Peace

Благодаря за компанията тази вечер! Hug Hug
Лека нощ!  Heart Eyes

# 659
  • София
Щом далматинката е аут, ще почне да прави гадости  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Но все по някое време ще се появи, я някоя бивша, я някоя улюбена в него, дето ще ни е по-голям дерт и ще ни ядосва Назчето  Heart Eyes а и онова няма да стои мирно, ще реши, че си иска жената и ще прави маймунджалъци  #Cussing out

Туркините казват, че следващия епизод ще видим мистичния съпруг на Фейза, който ще направи възела още по стегнат, а пъзела все по-труден.

Общи условия

Активация на акаунт