Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 101
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да си идем на първа страница...

"Нямам никакъв шанс срещу една жена, която използва сина ти, нали?"

Казват, че от любовта до омразата има само една стъпка, и че няма по-опасна ярост на този свят от тази на една отхвърлена жена. (То щото Али си имаше малко врагове досега  Mr. Green )
Всъщност това, което изпитва Неслихан към Али може ли да се нарече любов?  Thinking

Неслихан имаше привличане към Али, за любов можем да говорим когато са прекарвали повече време заедно и т.н ама тук не.

# 706
Утре с резюмето дано пуснат втори трейлър.

# 707
  • София
Утре с резюмето дано пуснат втори трейлър.
А дано, ама надали. Обикновено в тт, когато ще има втори трей има някакви обявления, ама сега йок!

# 708
Наз е един от най-невинните хора, тя няма ама няма никакви помисли към Али Нежат, за нея той е бащата на Каан, а не красивия, богат, нежен, мил мъж, а баща. Тя тепърва ще осъзнае, че Али Нежат, че освен баща на Каан е и мъж. Имам чувството, че някой хора смятат Наз, за голяма въртиопашка, ала тя не е, тя е толкоз наивна и добра, че беше готова да прости на оня муню, който накрая за края на връзката им обвини нея. Колкото до това, което каза на Али, тя тогава беше напълно съсипана, а той беше единствения, който можеше да обвини,  разбирам я. Аз бих постъпила по същия начин, ами той е знаел какво може да стане, а след като стана не направи нищо, за да опровергае слуховете. Думите на шефа и също и дойдоха в повече и когато го видя, просто си изпусна нервите, както би го направил всеки. Според мен чак след 3/4 епизода ще почне Наз да осъзнава, че има нещо към Али, че има привличане и т.н. За сега той е бащата на Каан.

И аз мисля така.
Поведението на Наз е разбираемо. Предложението на Умут за раздяла беше последната капка в морето. Наз беше съсипана много по-рано, но не го осъзнаваше.Смяташе че всичко, което се случваше със съпруга й е заради нея, обвиняваше се и същевременно считаше, че е длъжна да носи целия товар на гърба си. Затова ипотекира къщата и взе кредит, въпреки изневярата му. Заради неговата жертва в миналото. Беше готова да прости.
Умут - за него брака им отдавна е изчерпан. Вътрешно го осъзнаваше и затова изневери на жена си. Но понеже е слаб, оставяше всичко на самотек. Като видя Наз в колата, беше готов да вдигне скандал - заради мъжкото его. И се отказа заради обаждането на човека на Али /не мога да се сетя за името/. Отказа се от Наз. Втори път се отказа, като отиде да осребри чека. И ако жена му не беше разбрала за изневярата какво ли щеше да направи един слаб мъж? Слаб и психопат - разправя се с Кенан след като го е вързал.
Сцената с раздялата - много убедителна, много силна. Думите на песента и спомените точно предадоха техните чувства. Само музиката не ми се върза, тя ми звучеше за ЗейКер, за бунта на Зейнеп. Но режисьора вина няма.
Наз наистина ще осъзнае и приеме чувствата си към Али, но е необходимо време или някой да я събуди. Сега само изпитва майчински чувства към Каан. А според мен се обади на Али, защото съжаляваше за лошото си държане и искаше да се извини. Заради чувството си за справедливост. И притеснена, че двамата /Каан и Али/ не са добре, отиде да ги види. И остана с "отворена уста" заради присъствието на детето и голотата на Неслихан.

Аз само ви чета. Следя няколко теми. Но сюжета на филма много ми хареса, играта на артистите според мен е много добра,  че не можах да устоя и се включих в коментарите. Разбира се, много ми повлия и невероятната атмосфера в темата.
 Момичета, страхотни сте!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  

Благодаря сърдечно и на екипа преводачи!   bouquet newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 00:05 от tanitka00

# 709
  • София
Tanitka - Тъй като я свързваш песента само с ГБ не ти се връзва, но всъщност тя тази песен е писана за Любовта обича съвпаденията, та тук пасна добре според мен, тоест в основния си смисъл. Иначе съм 100% съгласна с теб

# 710
  • София
Няма снимки, нито резюме... Вдигам тогава малко темата с постер на филма на Белчим "Майчина рана". Като видях Озан Гювен се сетих, че той беше един от спряганите актьори за ролята на Али Нежат.  Mr. Green

Да не забравяме Дениз и "Разбойниците"

Скрит текст:

# 711
  • София
Има проблем с епизодите на Възела в бокса, някаква идея какво се случва? Отбелязани са виждам като лични...

# 712
  • София
Не съм аз - администрацията на бокса блокира и този сериал, точно както блокира и другия в чиито превод участвам, така че вината не е при нас. Остава дата и контакта Simple Smile

# 713
Няма снимки, нито резюме...

А, има!

Озета за 8-ми епизод:

http://www.fox.com.tr/Kordugum

Наз, която отива в къщата на Али Нежат след разговора с Каан, е разтърсена от думите на Неслихан, която й отваря вратата.
Неслихан, която повече не може да сдържа чувствата си към Али Нежат, ще доведе нещата още по-напред и ще отиде в стаята на спящия (докато всичко това се случва) Али Нежат.
Али Нежат казва на Умут, че оттук нататък ще работи лично с него и взима решение да продължи с проекта за автомобилите, въпреки всички пречки от страна на Тарък бей.
Само че Тарък бей отстранява Али от управлението на холдинга.
Взели решение да се разделят, Умут и Наз си правят вътрешна равносметка.
Докато след всичко случило се Наз се чувства изчерпана и подава молба за напускане на работа до главния лекар на болницата, Али Нежат започва да има големи проблеми.
Сякаш една невидима ръка е натиснала бутона на дистанционно управление, за да го унищожи.

http://www.ranini.tv/foto-galeri/3380/kordugum/bolum-8/1

Тук има и доста снимки. Някой да ги сложи, че аз съм през телефон.

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 19:33 от m3ia14

# 714
  • София
Мерси, Миа!  Hug

Имам навика да гледам в сайта на Fox, рядко търся снимките в ranintv, затова останах с впечатлението, че не са пуснали.

А защо администратора блокира епизодите? Все някаква причина трябва да има. Не вярвам, че е закупен у нас все още. Явно някой "доброжелател" ви е взел на мушка и ви докладва.  Tired

# 715
 wavey
m3ia14 мерси за озета и снимките.

Много снимки, много нещо, няма лошо.
От тях разбирам, че, ще има спомени на Али с Дидем.

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes

Heart Eyes

# 716
# 717
  • София
Мерси, Миа!  Hug

Имам навика да гледам в сайта на Fox, рядко търся снимките в ranintv, затова останах с впечатлението, че не са пуснали.

А защо администратора блокира епизодите? Все някаква причина трябва да има. Не вярвам, че е закупен у нас все още. Явно някой "доброжелател" ви е взел на мушка и ви докладва.  Tired

Не знам Зарани, така направиха и с Пойраз. Отговорът е: "Има сигнал за авторство от друг потребител. В момента тече проверка и когато приключи ще бъдат изтрити или отключени". Но има страшно много блокирани неща в бокса - дори анимационни детски филми.

# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт