Клуб на храбрата шивачка - тема 18

• 78 001
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Bertichka благодаря. Там ще попитам  Hug

Tatjana посочният линк не се отваря.

# 346
Търси в немския Амазон "W6 N1615", с линковете не става за жалост.

# 347
Момичета, някоя, някъде да е срещала плат на черешки? Питах в Какаду-нямат, писах и на други онлайн магазини, също нямат. Обаждах се на една фирма за печат, ама искат 15 лв само за печата на метър, отделно за плата, златен щеми излезе....
Плат на черешки има в склада на Топ щок София - изпращат и с куриер,Ако искате телефон пишете ми на лично,

# 348
  • FRANCE
Здравейте, може ли да се се изфукам с новота рокличка на голямата девойка  Simple Smile От оттобре последния брой, мисля добре се получи. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1574272089532080&set … ype=3&theater

# 349
Браво, много е хзубава! И аз съм хвърлила око на тази кройка  Blush

# 350
  • FRANCE
Благодаря.  Молко се борих с плохите Blush но накрая ги уцелих. Жалко че дребната има хиляди рокли за да и шия и на нея.

# 351
Ще ме извините за правописа, но малкия разби клавиатурата и някои букви липсват.
Искам съвет- ММ си протрива дънките за норматив между краката (под чатала). Кво прави, как оди, не знам. Има ли някакъв начин да и подсиля на това място (но да не се вижда отвън) още преди да са се скъсали, щото ми писна на 2-3 месеца нови дънки, пък аз  нося с одини - не е чесно  #Cussing out

# 352
  • София
Ще ме извините за правописа, но малкия разби клавиатурата и някои букви липсват.
Искам съвет- ММ си протрива дънките за норматив между краката (под чатала). Кво прави, как оди, не знам. Има ли някакъв начин да и подсиля на това място (но да не се вижда отвън) още преди да са се скъсали, щото ми писна на 2-3 месеца нови дънки, пък аз  нося с одини - не е чесно  #Cussing out

Да, има. Казва се Levi's Jeans.
Инвестицията си струва и ще ти се изплати многократно. bouquet

# 353
  • Добрич
Аз съм затъкавала в такива случаи. Преди да се скъса, когато започне протриването и се вижда на къде отиват нещата. Когато е най-горе на чатала и го затъчеш не се вижда при вървене и сядане ( освен ако не правиш шпагат или др. подобни упражнения/стойки  Mr. Green)

Как го затъкавам - подлагам отдолу парче плат /обикновено от стари дънки/ и после отгоре минавам зиг-заг тегели гъсто един до друг и един върху друг. На края изрязвам стърчащите краища от вътрешната страна. те не се усещат при носене, а операцията удължава експлотационния срок на дрехата.

# 354
Блаодаря. Ще пробвам за в бъдеще и двата варината  Laughing

# 355
явно никой няма кройка на "кунгуру"

жалко

# 356
  • София
ВЕСИ 1-мерси -блондито реши ,че се ползват ръкавите за да не се крои чатала. Така или иначе обаче тази кройка не ми стана ясна Simple Smile. Аз съм си така-по-лесно ми е да го направя без да гледам , отколкото с описание .
Боксерки едва ли ще седна да шия, клинчета и фанелни наших за целия китайски народ.,Сега ще се пробвам с потничета(бельо).Лошото е че съм ссвикнала за презрамки да ползвам ластик за бельо, а не знам доколко е удачно за 2 годишно. С дебели презрамки с бие от трукото не знам дали ще се справя Simple Smile

# 357
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
аз правих потник, но за момче, т.е. не с тънки презрамки и просто подгънах плата и минах на декоративен шев. стана добре.

имам въпрос: уших си от биластичен, стабилен плат един клин. платът си запазва формата, т.е. няма колена и дупе, но проблемът е, че ми се изхлузва. събира се на глезените  Shocked
стегнах ластика, спира се на хълбока ми, но самият плат се изхлузва и при най-малкото движение и се набира на глезените, на чатала стои като с провиснало дъно  Twisted Evil
къде ми е грешката?
как да си ушия клин, който да ми стои на Д-то? Thinking

# 358
  • София
Asyalein-я дай снимка ако имаш на потника...Според мен с обикновено почистване няма да е добре.
Що се от нася до клина-нямам снимка , но уших чудеса на бебето, а и на майката ( Grinning) уших няколко-няма проблем, макар да съм ги направила мързелашката еднакви отпред и отзад-т.е без да оформям дупе . Ако се изхлузва или е плитък клина или е широк

# 359
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
потникът ще го снимам после, защото се върти сега в пералнята  Mr. Green

клинът наистина е плитък, но ми се изхлузва от бедрата, не отгоре, горе се задържа на ханша ми.
не ми е широк, нормално ми стои  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт