Клуб на храбрата шивачка - тема 18

• 77 219
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • Лутаща се
Е има и супер секси комбинезончета но и аз не се виждам по комбинезонче.  Може да опиташ да зашие само за ръкавната извивка точно под мишницата и да видиш как е. Събличане едновременно.  Blush
Добра идея, благодаря!

# 61
  • FRANCE
Моля Simple Smile

Спешно се нуждая от съвет. На тази рокля полата как е шита. Виждам я като клош пола и отдолу  тюлена подплата. Някой има ли обяснения как се шие подплатата за да е такава бухнала?

Много благодаря

# 62
Аз имам два такива комбинезона, нека да е лошо. Wink

madame, не мога да помогна...

Аз съм в творчески застой, след като уших 10 тениски наведнъж на половинката за РД. Crazy

# 63
Леле, Синьо! РАзкошен е Simple Smile Купувани ли са или шити  Blush
Аз още съм на вълна чанти...Снимките обаче са в телефона, който строших миналата седмица  Twisted Evil

# 64
Моля Simple Smile

Спешно се нуждая от съвет. На тази рокля полата как е шита. Виждам я като клош пола и отдолу  тюлена подплата. Някой има ли обяснения как се шие подплатата за да е такава бухнала?

Много благодаря
Аз скоро си преправях една рокля, подплата я направих като по дълга пачка, набираш тюла на каквато дебелина решиш. Аз моя го оставих с 2 мм по дълъг от роклята да внеса акцент че цялата е черна.

# 65
Някой може ли да ми пусне клипче как се пришива перделък, че досега го правих все по интуиция, а сигурно има някаква тънкост  Simple Smile

Може и да ми го обясни с думи.

Благодаря предварително!

# 66
Кайлис, купувани са. Tова на снимката не съм аз. Laughing

# 67
Момичета, здравейте  Hug
Приемате ли нови попълнения във вашата дядова ръкавичка  Embarassed
Искам да се науча да правя това-онова и много бих желала да съм част от вас  Heart Eyes

# 68
Здравейте,искам да попитам някоя интересува ли се от списания с кройки,имам над 100 броя,цената за брой е 3лв. при покупка над 10 броя,получавате 3 броя,подарък.

# 69
Момичета, здравейте  Hug
Приемате ли нови попълнения във вашата дядова ръкавичка  Embarassed
Искам да се науча да правя това-онова и много бих желала да съм част от вас  Heart Eyes
Разбира се bouquet Добре дошла!
Питай каквото те интересува  Wink

# 70
  • FRANCE
Здравейте, някой сменял ли е яка на риза? Една позната ме моли да сменя яката на мъжка риза , от копринена да стане памучна. Звучи ви много сложно  newsm78 дайте мнение моля. Благодаря

# 71
Може да е дискутирано, ама на първата страница не намерих информация - магазини в София за хубаво здраво трико?

# 72
Записвам се първа с едни възглавнички, които направих за мъничкото и леглото ѝ стана приказно, но трябва да направя и един джобарник, в който да си прибира книжки, играчки и пижамата. Та пускам ги с надеждата да ме стимулирате да довърша проекта  hahaha

п.п. И защо никой не ми е казал, че в предната тема съм писала "седем пъти мерСи"  Joy Чак сега забелязах и много се смях

Бертичка, със силиконов пух ли е пълна тази красота? А има ли начин да се пере, ако се замърси?

# 73
Да, силиконов пух на гранули. Пере се. Избягвам високи обороти обаче. Просто защото после по-трудно се разпределя пуха. Деликатна програма и 400 оборота на центрофуга, не повече. Всички играчки и декорации пера така  Peace
Даже скоро прах едни лисанковци и станаха още по-пухкави Mr. Green

# 74
  • Добрич
Здравейте, някой сменял ли е яка на риза? Една позната ме моли да сменя яката на мъжка риза , от копринена да стане памучна. Звучи ви много сложно  newsm78 дайте мнение моля. Благодаря

Бутнива работа, но нищо сложно. Когато разпориш оригиналната яка, можеш да я използваш за разкрояване на новата, ако се притесняваш сама да я скроиш. Не съм сменяла яка на мъжка риза, но съм шила мъжки ризи и яки със столче /отдавна беше/. И подлепващо ще ти трябва, ако искаш да стои по-твърда/изправена.

Общи условия

Активация на акаунт