След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

Ами като ми се доспа и съм   изморена от ежедневието..... nuts  animal037 newsm28 wash hang,  а  утре съм на работа 8 часа ...

Добре! КАТО СЕ ПРИБЕРА ЩЕ КАЖА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА СИ ЗА ПАРТНЬОР НА   фАХРИЕ.

Алекс Heart Eyes миличка не ми ли стоварваш голям товар Laughing Laughing Laughing- поемам го !

Но кой ще е Фахрие ще реши!

Изчезвам до утре по някое време ,но с мисъл и любов към вас Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 76
  • София
Лека нощ, Себи !  smile3524 newsm46

# 77
Скрит текст:

Алекс, ако се окаже вярно за Кенан, ще трябва да го разкостиш, няма да го пускаме ей тъй непроверен на Фе!!!! smile3521 smile3521 smile3521

Joy Joy Joy
Хелън, ако се окаже вярно за Кенан просто ще изпея "Одата на радостта"  newsm74

До разкостване май няма да стигна, защото само като му видя очите и ...........имам му пълно доверие!
Освен това Себи каза " Отличен актьор,  мъжкар , че дрънка и с добър морал до сега.Залагам на него !", а щом Себи казва значи е точно така!  newsm10

Но ще изгледам някое и друго филмче с него, за да знам какво да очаквам  smile3521

Алекс, мила, на мъж пълно доверие - никогиш!!!! smile3515 smile3515

Винаги жената трябва да се презастрахова....викаш добър морал до сега, ами то винаги има първи път, ние да вземем мерки да го проверим, да му  изучим житието-битието, та да сме с един ход напред, да сме подготвени и за веселбата и за войната... newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

# 78
Скрит текст:
Ами като ми се доспа и съм   изморена от ежедневието..... nuts  animal037 newsm28 wash hang,  а  утре съм на работа 8 часа ...

Добре! КАТО СЕ ПРИБЕРА ЩЕ КАЖА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА СИ ЗА ПАРТНЬОР НА   фАХРИЕ.

Алекс Heart Eyes миличка не ми ли стоварваш голям товар Laughing Laughing Laughing- поемам го !

Но кой ще е Фахрие ще реши!
Изчезвам до утре по някое време ,но с мисъл и любов към вас Heart Eyes Hug Heart Eyes

лека нощ Себи,  утре да нямаш много работа ти пожелавам, да не си изморена, за да можеш да ни радваш повече време с присъствието си smile3525 smile3524 sleepuu

# 79
  • Враца
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Пак сте се развихрили - 1 час не мога да ви изчета  ooooh! ooooh! Wink Wink Wink

Сега здравейте!!!!  Hug Hug Hug

Литъл,  bouquet bouquet bouquet bouquet
Няма да пожелавам в тази тема да е новината, която чакаме от 2 години,  Laughing Laughing защото оттогава все това си пожелаваме във всяка нова тема и все не се случва - сега да си я изпишем с мерак и толкоз Naughty  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Разчитам на вашето мнение за новия партньор на Фахрие (когато излезе новината със сигурност)защото освен Енгин Акюрек и Бурак, и от части Къванч, друг артист не съм гледала подробно, че и да имам мнение Sad

# 80
Скрит текст:
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Пак сте се развихрили - 1 час не мога да ви изчета  ooooh! ooooh! Wink Wink Wink

Сега здравейте!!!!  Hug Hug Hug

Литъл,  bouquet bouquet bouquet bouquet
Няма да пожелавам в тази тема да е новината, която чакаме от 2 години,  Laughing Laughing защото оттогава все това си пожелаваме във всяка нова тема и все не се случва -
сега да си я изпишем с мерак и толкоз Naughty  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Разчитам на вашето мнение за новия партньор на Фахрие (когато излезе новината със сигурност)защото освен Енгин Акюрек и Бурак, и от части Къванч, друг артист не съм гледала подробно, че и да имам мнение Sad

Здрасти mama_an_ji!  Hug

аз след днешните две силни кафета, тази нощ мога да пиша в темата в несвяст, ама няма да ви натоварвам, че да не ми дадете червен картон smile3513 и да ме изпратите по живо по здраво smile3513 smile3513 smile3511

това е най-добре, да си я изпишем с мерак...пък щом е с мерак, значи няма да е скучно... newsm62 newsm62
от тези, които си изброила аз мисля, че Енгин не е за нея - твърде е висок, много висок,  и ще са несъразмерна двойка, такива бяха във Фатмагюл с Берен, харесвах ги, но не бяха един за друг
С Къванч вече ги гледахме в Русия..., ама той нали се произнесъл, че никога вече Фе!

Ще чакаме утре мъжкарите -красавци минали през  строгото сито на Себи smile3508 smile3508 newsm44

# 81
  • Враца
от тези, които си изброила аз мисля, че Енгин не е за нея - твърде е висок, много висок,  и ще са несъразмерна двойка, такива бяха във Фатмагюл с Берен, харесвах ги, но не бяха един за друг
С Къванч вече ги гледахме в Русия..., ама той нали се произнесъл, че никога вече Фе!

Ти на това вярваш ли му  Shocked  Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Енгин Акюрек - 1,87м
Къванч Татлъту - 1,87м
Бурак Йозчивит - 1,84м
Кенан Имирзалъолу - 1,92м

Фахрие Евджен - 1,70м
Берен Саат  - 1,63м

Май сегашния с който спрягат Фахрие е най-висок  Mr. Green
Енгин й е точно по мярка  Heart Eyes Heart Eyes (за партньор имам предвид  Wink Laughing Laughing)

Скрит текст:
(С моя мъж сме точно тези размери - 1,87 и 1,70 и да ти кажа съвсем не изглеждаме несъразмерни - тамам сме си  Wink  Laughing Laughing  17 см не са разлика съществена  Laughing)

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 02:52 от mama_an_ji

# 82
  • Враца

Цитат
Режиссер сериала кинула запись в свой твиттер: До финала 30 актеров придут, 24 умрут . 😨😨😨😱😱😱😓😓😓#karasevda

Хилал е изтрила този туит  Rolling Eyes

И не видях тези резултати да сте слагали
А ако не съм го видяла - ще ме извините  Praynig

# 83
Скрит текст:
от тези, които си изброила аз мисля, че Енгин не е за нея - твърде е висок, много висок,  и ще са несъразмерна двойка, такива бяха във Фатмагюл с Берен, харесвах ги, но не бяха един за друг

Енгин Акюрек - 1,87м
Къванч Татлъту - 1,87м
Бурак Йозчивит - 1,84м

Фахрие Евджен - 1,70м
Берен Саат  - 1,63м

Енгин й е точно по мярка  Heart Eyes Heart Eyes (за партньор имам предвид  Wink Laughing Laughing)

Скрит текст:
(С моя мъж сме точно тези размери - 1,87 и 1,70 и да ти кажа съвсем не изглеждаме несъразмерни - тамам сме си  Wink  Laughing Laughing  17 см не са разлика съществена  Laughing)

Добро утро момичета,  Hug Hug Hug

mama_an_j, браво на теб, как само им знаеш ръстовете на тези красавци smile3521 smile3521
смятах, че Ангин е много по-висок, поне така ми изглеждаше във Фатмагюл, но може би защото Берен е доста по-ниска. с тези ръстове -да, права си , Енгин би й подхождал на ръст, а иначе вие сте перфектна двойка с твоя мъж,  с тези ръстове- супер сте си newsm10 newsm10 newsm03 newsm03

# 84
  • София
Добро утро, прекрасни момичета! Hug

Честит ви Трифон Зарезан   Wine Glass  и месеца на влюбените  txtloves

Поднасям кафенцето, да ви е сладко  newsm51

Успешна седмица на всички!  Heart Eyes

# 85
Здравейте, чучулиги!  Grinning
Не ви изпускам от поглед, да знаете! Както и Фахрие и Бурак.  Laughing
Гледам и "Черната любов", макар че ми идват в повече ревовете.
Та ... да се изкажа за партньор на Фахрие, макар че не разбрах, дали е сигурно участието й в нов проект. Според мен Енгин е човекът. И не само защото ръстово си подхождат, а и защото и двамата имат много специфично чувство за хумор. Биха си паснали в някакъв "по-светъл" сценарий, че от "черно" - бахтън. Stop

# 86
Добро утро Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:
Аз се учудих на себе си - защо толкова ме подразни серията на КС - вчера, а то се оказа, че някакъв вирус ме е - атакувал - тайно - в него момент ooooh! Лите Heart Eyes Hug  hahaha Издадохме се - че сме - съгражданки Wink Приемо-предаваме си ги....нищо, че срещата ни бе - виртулна ooooh!

Wink Да се опитам да кажа нещо - по повдигнатите въпроси  Wink

Хелън  Heart EyesМехмет Акиф е любимец на нашето Верче  Heart Eyes момиче, което месеци подред ни беше - домакиня на темата. Затова като го "мерна" случайно, си го заглеждам. Мъжкар  Peace
Кенан Й. - Не съм гледала нищо с него Peace Името му - запазена марка. Уважават го и не смеят да пишат глупости по негов адрес newsm78 или аз не съм срещала.
Беше замесен в голям скандал - чиста наказателна акция Peace Оправдан  Peace Което би следвало да означава, че е човек с позиция, авторитет, влияние.

Ох, с който и да си партнира ФЕ - нека сценария, режисурата....всичко да е на ниво Praynig
По мотиви от роман да е  Praynig Дори - на римейк вече съм съгласна - само и само да е логично, смислено, последователно...

Днес чакаме Бокс офиса Wink Мами Heart Eyes от таблицата, която си сложила се вижда, че Братята са спечелили за 2 седмици почти колкото АСБ.
Силна конкуренция имат  Peace Чичи не може да уплаши вече никой Wink Wink но има и друга премиера - филм с Джем Й. - а неговите филми са касови.
Та ще видим - какво ще покажат тази вечер числата.

Кате Heart Eyes Hug Аз след смяната на жанра - в КС - допускам и смяна на името  newsm78 От "Черна любов" - може да го преправят на - "Честни черни очи" или нещо в този род...

newsm78 Нарочно ли го правят Thinking Вместо да търсим прилика с Чучулигата - да им търсим - пропуските newsm78 И на мен ми се стори, че роклите, които Нихан вадеше от гардероба - бяха с етикети  newsm78 но тя и с етикетите - се е снимала #Crazy
Скрит текст:

Алекс Heart Eyes Себи Heart Eyes Петя Heart Eyes

Успешна седмица  Heart Eyes Heart Eyes

# 87
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug Hug

Момичета  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Добро утро Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:
Аз се учудих на себе си - защо толкова ме подразни серията на КС - вчера, а то се оказа, че някакъв вирус ме е - атакувал - тайно - в него момент ooooh! Лите Heart Eyes Hug  hahaha Издадохме се - че сме - съгражданки Wink Приемо-предаваме си ги....нищо, че срещата ни бе - виртулна ooooh!

Wink Да се опитам да кажа нещо - по повдигнатите въпроси  Wink

Хелън  Heart EyesМехмет Акиф е любимец на нашето Верче  Heart Eyes момиче, което месеци подред ни беше - домакиня на темата. Затова като го "мерна" случайно, си го заглеждам. Мъжкар  Peace
Кенан Й. - Не съм гледала нищо с него Peace Името му - запазена марка. Уважават го и не смеят да пишат глупости по негов адрес newsm78 или аз не съм срещала.
Беше замесен в голям скандал - чиста наказателна акция Peace Оправдан  Peace Което би следвало да означава, че е човек с позиция, авторитет, влияние.

Ох, с който и да си партнира ФЕ - нека сценария, режисурата....всичко да е на ниво Praynig
По мотиви от роман да е  Praynig Дори - на римейк вече съм съгласна - само и само да е логично, смислено, последователно...

Днес чакаме Бокс офиса Wink Мами Heart Eyes от таблицата, която си сложила се вижда, че Братята са спечелили за 2 седмици почти колкото АСБ.
Силна конкуренция имат  Peace Чичи не може да уплаши вече никой Wink Wink но има и друга премиера - филм с Джем Й. - а неговите филми са касови.
Та ще видим - какво ще покажат тази вечер числата.

Кате Heart Eyes Hug Аз след смяната на жанра - в КС - допускам и смяна на името  newsm78 От "Черна любов" - може да го преправят на - "Честни черни очи" или нещо в този род...
newsm78 Нарочно ли го правят Thinking Вместо да търсим прилика с Чучулигата - да им търсим - пропуските newsm78 И на мен ми се стори, че роклите, които Нихан вадеше от гардероба - бяха с етикети  newsm78 но тя и с етикетите - се е снимала #Crazy
Скрит текст:
smile3505
Толкова гримьори, коафьори, стилисти и др. подобни. и екип режисьори, оператори и никой да не обърне внимание  ooooh! ooooh!
Това да не е извън кадър - довечера ще изследвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:

Енгин Акюрек - 1,87м
Къванч Татлъту - 1,87м
Бурак Йозчивит - 1,84м

Фахрие Евджен - 1,70м
Берен Саат  - 1,63м

Скрит текст:

Добро утро момичета,  Hug Hug Hug

mama_an_j, браво на теб, как само им знаеш ръстовете на тези красавци smile3521 smile3521
смятах, че Ангин е много по-висок, поне така ми изглеждаше във Фатмагюл, но може би защото Берен е доста по-ниска. с тези ръстове -да, права си , Енгин би й подхождал на ръст
Sunglasses Sunglasses Laughing Laughing Laughing Laughing
Да знаеш заслугата не е  моя  Laughing  - чичко Гугъл знае всичко  Wink  - някой път казва глупости, особено при преводите, ама питаш ли - с "удоволствие" отговаря  Laughing Laughing Laughing
Какво ли правехме едно време без Гугъли-мугъли  ooooh! ooooh! Laughing Laughing

Гани, бързо да оздравяваш  Hug Hug

Кате, и аз искам проект с Енгин  Praynig (ама сигурно ще е следващия път  Wink)

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 11:32 от mama_an_ji

# 88
 Heart Eyes
 Joy Аз не съм - "спряна от движение"  Peace само реакциите са ми забавени - и чувството за хумор - на минимум Embarassed На 1-во число - не мога да си позволя - болничен Sad

Скрит текст:

Този момент - ми се стори - преигран отново Sad Не намирам - по точни снимки  newsm78

Скрит текст:
Когато Кемал и Нихан - след това - ядоха дюнери - очаквах да си разменят по някое картофче ooooh! Добре, че телефонния звън ги прекъсна ooooh!

Не мога да отрека - хитро го правят. Не, че мога да го обясня - ясно Peace Имам чувството, че Кемал - заимства от Фериде newsm78  Нихан - от Камрян

Това е положението - ще следват последно зададената линия - "Каква я мислихме - а то -  какво стана".
Скрит текст:

newsm78 Thinking В Шиле не беше ли - парка с бъгитата newsm78  newsm78 След като ще се възползват от всички възможности - и ще продължат да търсят - в същия стил - може и да видим - някоя и друга - романтична сцена. Все пак  Нихан трябва да продължи да "изненадва" Кемал.
А за Шиле знам - от "нашите" и от КПА - гледала съм първите серии Peace

Какво ли са го питали за ФЕ newsm78 Не пропускат да споменат - севгилито по име Wink А в първото  интервю - по повод сериала - тя беше само "жената в живота ми"
Цитат
Kara Sevda Burak & Neslihan в январском номере Heygirl (skrinn)

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 14:35 от Ganaila

# 89
  • София
А играе ли още Мехмет Гюнсюр/принц Мустафа от Великолепният век/?Аз съм го харесала него за Фахрие...Не че някой ме пита де. Joy

Общи условия

Активация на акаунт