След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
Кямран с кой е изневерил на Фериде?
  newsm78

с тази, която купи къщата/голяма лисица/

# 211
Момичета,

в съботната вечер ви поднасям поздрав от незабравимите турски любовни екранни двойки love001 love001 newsm51

">#t=16[/video]

# 212
  • София
Скрит текст:
Кямран с кой е изневерил на Фериде?
 newsm78

Скрит текст:
Сценаристите надминаха себе си и извъртяха едни каши....  ooooh! Селим отвлече Фериде, после Неджмие уби Селим и понеже беше бременна Кямран пое вината й и влезе в затвора. За да откупят живота му продадоха къщата на една знатна девойка (Ханде Сорал), която се влюби в Кямран и ...... една вечер, малко преди сватбата му го напи и го излъга, че е спал с нея  Crossing Arms В дена на сватбата Фериде разбра за "изневярата" и си стегна куфарите. Другото Гани го е написала  Simple Smile

bouquet

Новичко от Бу  Grinning

Гани, ти си нашия Шерлок Холмс - къде се е снимал нашичкият? Май не е в апартамента на Фе  newsm78

Хелън, страхотно клипче!  newsm51

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 20:21 от Alleks

# 213

Добър  вечер.... желая тя да бъде и приятна..... ,защото сте ми любими и ценни! Hug Hug Hug

Хелън  love001  забавляваш ме Party Party Party

И моя мечта е да вида Бурак  да е ...... Crazy Crazy Crazy Crazy от ревност Crazy!

И.....кво newsm78 newsm78 newsm78 Има ли по - харизматична и красива двойката  от БУФ newsm78

НЯМА!... може и да е само за момента ,но е факт !!!!!

И още малко от мен Laughing

# 214
 Hug Аз съм под влияние на серията Embarassed Embarassed

Алекс Heart Eyes Виж колко снимки има подредени newsm78 На сватбени приличат newsm78 Сестра, родители newsm78

Това на пода - разпилени играчки ли са или - шарка на килим newsm78

# 215
  • София
Hug Аз съм под влияние на серията Embarassed Embarassed

Алекс Heart Eyes Виж колко снимки има подредени newsm78 На сватбени приличат newsm78 Сестра, родители newsm78

Това на пода - разпилени играчки ли са или - шарка на килим newsm78

Гани, Кара Севдата да не те е разконцентрирала?  Shocked

Знам си, че мога да разчитам на тебе - сега искам и снимка с Ачейля!!!  smile3503

Днес Бу е дашен - още една снимка в инста, но не мога да я копирам - слагам адреса за който може  Praynig  https://www.instagram.com/p/BBdGsuNQEwO/?taken-by=burakozcivit

Както е нахилен, май е преживял леко сватбата на Зезе  hahaha

# 216
"Бомбандират ни" със снимки newsm78

Алекс Heart Eyes Серията ми хареса много Peace
Първият разговор Кемал-Емир Peace Страшен подтекст ooooh! Голям заряд ooooh!
Моментът, в който Асу разбра за болестта на Хакъ Бей. Понеже темата ми е близка - докосна ме много. Нищо излишно и преиграно не усетих.
Начинът, по който Зейнеп подмени имената - и на практика ни разкри своята гледна точка.

Embarassed Въобще не ми липсваха общите сцени между Нихан и Кемал Embarassed
Него го съжалих Sad Тръгнал да "оправя Света", а за най-близките си остава сляп.

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 20:53 от Ganaila

# 217
Момичета, къде ли е позирала тук Фе и Бу в кой дом е на снимката ?  Надушихте ли нещо???
А татуто на гърба на Фе, фенска  художествена намеса ли е, или е рисуван наистина гърбът й?
Не вярвам да е татуировка. newsm78

# 218
Хелън Hug Heart Eyes Сега ще "отида на разузнаване" Embarassed

Интересно стана Peace

Татуто - временно - "сценичен грим" Wink Свързано е с идеята на филма Peace

Дишайте спокойно Wink Вадете валериани, валидоли Wink

Къде се е снимала ФЕ Thinking Фотографът ясен Thinking Облечена е по същия начин като на снимките от Тафф Thinking Блузата сивее Thinking

Цитат
Простите, принесла информацию из другой группы: Айзат Жолдасова: Это Чыраан.. Обычно тут проводят свадьбы и мероприятия.. Тут же была свадьба Мерве и Мурата.. Интересно, что она там делала.. Съёмки?

Честно - такова чувство за хумор - нямам Mr. Green Всички медии тръбят, че не отговорили на въпроса за никяха - и сега, ако тези снимки просто трябва да ни покажат -  мястото, в което ще снима поредната си реклама - не знам Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 21:29 от Ganaila

# 219
# 220
  • София
Шерлок Гани Hug

Това онзи хотел ли е, където всичките им "звИзди" се женят? Ciragan Palace Kempinski Istanbul  newsm78

Реклама ще снима, да !  Joy

И то каква реклама  married

# 221
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Момичета, къде ли е позирала тук Фе и Бу в кой дом е на снимката ?  Надушихте ли нещо???
А татуто на гърба на Фе, фенска  художествена намеса ли е, или е рисуван наистина гърбът й?

Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing
Надушваме, отдавна очаквани неща  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гани
, нали - хубава серия. И на мен не ми липсваха общите сцени - Нихан-Кемал

# 222
Браво Гани!
Подарявам ти този така важен уред за успешно изпълнение на следващите мисии!

Мисля, че от тази трънка, ще изскочи заек... newsm78 newsm78 Аджеба какво прави в този хотел newsm78
Момичета, какво е никяха?
Днес гледах гостуването на Бу в шоу-програма в Казахстан- беше без Фе-за презентация на Любовта ти..... Питаха го, дали ще се женят, или кога ще се женят, той каза- това е личен въпрос! Не каза, няяяма такова нещо, не планираме скоро, кариери правим в момента, други планове имаме, просто каза - личен въпрос!
Себи, на  219-ти я ти пост този със селфито много ми заприлича на Азис в първия момент. Викам си- айдеее, к'во прави там Азис. Ама нищо чудно- той нали сега бил много поулярен в Турция Joy

# 223
Скрит текст:
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing
Надушваме, отдавна очаквани неща  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гани
, нали - хубава серия. И на мен не ми липсваха общите сцени - Нихан-Кемал

Момичета, къде гледате тази серия? С бг суб или не? Може ли линк love001

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 21:52 от helen.nona

# 224
Алекс Heart Eyes Това е мястото Peace

Мами  Heart Eyes Помагай  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт