а тук в онова време, Фе и Бу към какво или към къде са вперили поглед двамцата...сигурно в общото си бъдеще..

, но се вижда прословутата решетка
Искам да ви кажа, че много внимателно разгледах последното им видео и на въпроса към Фе за Кенан И. Бу прави малка гримаса в лицето (както преди това е бил нахилен и при този въпрос усмивката му изстива), което за мен означава, че май не му е много приятно жена му да си партнира с особено популярен красавец
Искам да ви кажа, че много внимателно разгледах последното им видео и на въпроса към Фе за Кенан И. Бу прави малка гримаса в лицето (както преди това е бил нахилен и при този въпрос усмивката му изстива), което за мен означава, че май не му е много приятно жена му да си партнира с особено популярен красавец
Сега и аз ще обследвам този кадър,

Още не съм сигурна - дали е случайно или планирано 
Лошото е, че тя има навика да трие коментари под снимките и вече няма доказателства. Разчита на "слаба" памет 
Да се чуди човек, с какво толкова е интересен инстаграм-а й. Или някой иска да насочи - така между другото - вниманието към него 
Защо тогава - нашите - останаха без внимание
Какво по-голямо доказателство от това, че личните страници се следят много внимателно
А - мълчание по въпроса 

Лошото е, че тя има навика да трие коментари под снимките и вече няма доказателства. Разчита на "слаба" памет 
Да се чуди човек, с какво толкова е интересен инстаграм-а й. Или някой иска да насочи - така между другото - вниманието към него 
Какво по-голямо доказателство от това, че личните страници се следят много внимателно
А - мълчание по въпроса 

А - мълчание по въпроса 

Тука са на сватбата на тяхна братовчедка ( или племеница, не помня точно
). Имаше много хубава снимка на Бу с булката 

- Нашето момче дали не ревнува по малко?
Ама как сладко я гледа и внимава какво казва Фе ..... 

А - мълчание по въпроса 

Тука са на сватбата на тяхна братовчедка ( или племеница, не помня точно
). Имаше много хубава снимка на Бу с булката 

- Нашето момче дали не ревнува по малко?
Ама как сладко я гледа и внимава какво казва Фе ..... 
, дали защото преди това са се шегували с подаръка му, а като говорят за работа става сериозен, незнам...
, трябва да анализираме тази ситуация...

, забелязах, всъщност сестра му има същите красиви очи, наследили са ги май с Бу от майка им, ако не се лъжа?!

Дамата, седнала на дивана мисля, че е майката на Ахмет
Бурчин е с розовата рокля - по онова време през ден й изчислявахме термина и все - греда
Не знам дали Ахмет няма сестра - Гани?