"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 631
  • 538
  •   1
Отговори
# 165
  • ГО
Юни или юли е снимано. Направи ми впечатление, че жената в магазина, говореше на "Вие" с новия колега, а с шефа, после, на "Ти".

# 166
А не е ли по-добре да пратят някой частен детектив със скрита камера, като искат да видят истината и проблемите?Ще останат много изненадани.
Е, но това не е целта. Тук искаме да си лъснем кубетата, иначе казано - фирмения имидж, защото във всеки учебник по мениджмънт пише, че това е важно нещо, да ти е лъснат. Имиджът.

# 167
  • КиТ
Юни или юли е снимано. Направи ми впечатление, че жената в магазина, говореше на "Вие" с новия колега, а с шефа, после, на "Ти".

Да много странно newsm78
И от километри си личи тая перука Crazy

# 168
Горките шефове, ако вземат да помогнат или да насърчат служителите си без перука и камера, ми то никой няма да разбере какви са душички.

# 169
То точно тогава разбира, който трябва, ама тук или чистят имиджа на Компанията или са избрали този тип рекламна кампания.

Когато шефът е пич и хората му са доволни от него, това не остава незабелязано, най-малко няма текучество и всички искат да работят за него. Та тези неща не остават скрити.  Wink

# 170
  • Viena
Колко епизода до сега са давали?

# 171
Колко епизода до сега са давали?

4.  PeaceВ понеделник и вторник е предаването.

# 172
  • Viena
Благодаря bouquet bouquet bouquet

# 173
Жената, която снимаха във снощния епизод, страшно много фамилиарничеше с шефа си при срещата им в офиса му.
Изобщо не ми се стори приемливо поведението й - то едно хихикане, то разголени рамена...
Говорът й на диалект също беше ужасен.

# 174
На новия служител на Вие, на the big boss - на Ти... Не виждам логика

# 175
В офиса му се държеше като евтина п@оститутка.

# 176
Новия не го познаваше и затова на "Вие".
След работа май са ходили на салса и без камери.
Като е разбрала кой кой е и е почувствала шефа много близък.  Mr. Green   dancing

# 177
  • София
Снощи човека с болното дете с увреждане... детето е съученик на сина ми. Дано Вюрт да помогне на семейството, пък то си е ясно, че предаването е нагласено, детето е много умно и свястно.

# 178
  • София
Ама как така, без да ги питат, започват да споделят толкова лична информация? Жената никой не я пита колко годишен брак има, къде е мъжът и, но тя си разказа всичко. От какъв зор?

# 179
  • Велико Търново
Толкова ми е нагласено, с такива сложени в устата реплики, че чак ми е дразнещо да го гледам...обида си е за зрителите Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт