"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 636
  • 538
  •   1
Отговори
# 180
  • ГО
И на мен ми направи впечатление, че жената кокетничеше с шефа. Да не кажа и флиртуваше.  Whistling

# 181
Че е нагласено, това е очевидно. Дано поне наистина да помагат на нуждаещите се.

# 182
То точно тогава разбира, който трябва, ама тук или чистят имиджа на Компанията или са избрали този тип рекламна кампания.

Когато шефът е пич и хората му са доволни от него, това не остава незабелязано, най-малко няма текучество и всички искат да работят за него. Та тези неща не остават скрити.  Wink
Предаването си е 100% рекламно и не виждам нищо негативно в това. Дотук всички фирми бяха много големи с много магазини и няма как шефа да знае какво става навсякъде, освен ако не шпионира.

# 183
  • София
Последният даже не се постара да каже, че ще си оправят големите грешки. Само за софтуера каза, ама то не беше само софтуера! И бонуси не даде, мъжо каза, че така били немските фирми.

# 184
кои са големите грешки? аз не го гледах цялото предаване. Пловдивчанинът се оплака, че в другите отдели взимат по-големи заплати, но това не е грешка.

# 185
кои са големите грешки? аз не го гледах цялото предаване. Пловдивчанинът се оплака, че в другите отдели взимат по-големи заплати, но това не е грешка.
В склада на един код стои друг продукт,а не този, който трябва.
И за софтуера, който правел проблеми. Друго не помня и аз.

# 186
  • София
Цялата система в склада нещо не беше наред. А жената беше сама в голям магазин/склад.

# 187
Ами за мен е грешка. Не е редно служители на еднакви позиции, но в различни отдели да имат такава разлика в заплащането. А тя се получавала от това, че момчето от Пловдив работи в отдел, в който цените са ниски, а им плащат на процент. По-правилно е в различните отдели да имат различни таргети, но с еднакъв процент. В единия при оборот 1000-1%, във втория отдел 1%, но при реализирани 3000 лв. и т. н. Трябва да я направят тази сметка, за да са доволни служителите, а от там и клиентите и собствениците. Те нещата са свързани.

# 188
Цялата система в склада нещо не беше наред. А жената беше сама в голям магазин/склад.

И на мен това ми направи впечатление - едновременно е касиер, продавач-консултант, аранжор, дава и приема заявки(надявам се поне да не разтоварва камиона), хигиенист...  Crazy

# 189

И на мен това ми направи впечатление - едновременно е касиер, продавач-консултант, аранжор, дава и приема заявки(надявам се поне да не разтоварва камиона), хигиенист...  Crazy
Пестят от персонал. Доста често е при нас - в Плевен. Дори съм виждала една продавачка на два съседни магазина за дрехи - заключва единия и отива в другия, като оставя бележка на вратата.

# 190
Не знам как селектират служителите, които да заснемат, но явно целта е да има поне един със сериозна житейска драма, във всеки епизод досега видяхме такъв персонаж. Не се знае как им е обяснено на самите тях, та така охолно, от първата минута събеседване с нов колега да си разкажат болежките.

# 191
Аз работя в подобна голяма фирма и също имаме служители с големи житейски драми. Всички,които сме по- стари знаем за тях и редовно се организират кампании за помощ. На мнение съм,че хората лесно говорят за тях ,а и камерите са плюс- знаят че ще им се даде гласност и използват момента, в което няма нищо лошо . Всяка помощ е добре дошла за тези хора.

# 192
  • София
Колко са любезни служителите на Вюрт България с новия колега Simple Smile

Нали ТВ снима?! Simple Smile Прави ми впечатление, че представителя с колата е от друг град, а номера на колата е с регистрация София!!!

# 193
  • София
Не знам как селектират служителите, които да заснемат, но явно целта е да има поне един със сериозна житейска драма, във всеки епизод досега видяхме такъв персонаж. Не се знае как им е обяснено на самите тях, та така охолно, от първата минута събеседване с нов колега да си разкажат болежките.

Не само си разказват болежките, но го канят в къщи!!! Непознат!!! И разбира се, това, после фирмата да окаже колко е агрижена за колегата в нужда......Изтъркани номера!

# 194
  • Велико Търново
Колко са любезни служителите на Вюрт България с новия колега Simple Smile

Нали ТВ снима?! Simple Smile Прави ми впечатление, че представителя с колата е от друг град, а номера на колата е с регистрация София!!!

Повечето служебни коли са със софийска регистрация/по местонахождение на фирмата, или там, откъдето се регистрират автомобилите Wink И аз съм от В.Търново, а колата ми е със софийски номер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт