"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 642
  • 538
  •   1
Отговори
# 195
  • София
newsm10 Това не го знаех!  Embarassed

# 196
  • Велико Търново
 Hug

# 197
  • София
Уж нямаше да гледам предаването, но гледам, когато имам възможност.
Единият служител от Алдин....обслужвал ме е.
Според мен, от това, което видях досега в предаването, избират най-добрите служители във фирмата, те провеждат обучението....те са с голям житейски проблем и на тях се подава ръка от фирмата.

# 198
Което е чудовищно арогантно и несправедливо. Нима обезателно най-работещият е и най-нуждаещия се?

# 199
  • София
Не! Но прави добро впечатление на шефовете, И в нашата фирма ги има такива.

# 200
Което е чудовищно арогантно и несправедливо. Нима обезателно най-работещият е и най-нуждаещия се?

Ами, не, но е нормално бизнесът да стимулира тези, които работят най-много - т.е. тези, които допринасят най-много за развитието му  Peace

# 201

Ами, не, но е нормално бизнесът да стимулира тези, които работят най-много - т.е. тези, които допринасят най-много за развитието му  Peace
Нормално за бизнеса някъде по света. Тук е България и се стимулират други "умения".
Конкретно в случая с Аладин - в същата дюнерджийница в Младост работи приятел на сина ми, който по своему има драма в живота си. Но пък е от скоро там - около година, и едва ли е най-подходящия за предаването.

# 202

+1
Не виждам нищо несправедливо. Логично е тези, които са много нуждаещи се да работят и да се стараят много повече от останалите.
А за софийския номер- предполагам, че Вюрт са софийска фирма. А и мисля, че повечето служебни коли са на лизинг и са регистрирани в града на лизингодателя.

# 203
Регистрират се на адреса, седалище на фирмата.

# 204
тази вечер поне шефа не прилича на
Скрит текст:
травестит
както някои в предишните епизоди,
Това, че си взел ф-рата купувача що беше таква драма?

# 205
Това, че си взел ф-рата купувача що беше таква драма?

Щото сценаристите са до такава степен посредствени, че не са могли да измислят по-адекватна и реалистична ситуация, която служителите да изиграят.

Шефът изглежда симпатичен човек, но не мога да се примиря с елементарното ниво на риалитито. Дори същите разплаквания, прегръдки както в американския формат. Това все пак се опитва да мине за реална ситуация. Не е като в "истински истории" например където съвсем коректно си казват "сюжетите са пресъздадени от актьори".

# 206
Брех.. много щедър този шеф   Thinking

# 207
А този за следващия епизод, стори ли ми се, или го бяха маскирали на дядо мраз?

# 208
  • КиТ
Брех.. много щедър този шеф   Thinking

Да бе и кредити почнаха да се покриват  Crazy Joy

# 209
Гледам предаването понякога, защото няма какво друго. Мислех си, че ще е по - задълбочено, тоест с 1 шеф да има повече епизоди, да работи, да се труди наистина и т.н. Не ми допада това, че всеки епизод е с различен и всичко е претупано.

От днес епизода много ми допадна, че шефа даде 30 000 на човека за заема му. Евала.
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт