"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 585
  • 538
  •   1
Отговори
# 405
Спешно логопед за шефа, нужен му е.А как ужасно се държеше, все нареждаше, а уж е нов и се обучава. Шивачката на колко години каза че е?
На 56г.

# 406
  • София
Спешно логопед за шефа, нужен му е.А как ужасно се държеше, все нареждаше, а уж е нов и се обучава. Шивачката на колко години каза че е?
На 56г.
Благодаря!

# 407
Не вярвам, че първата продавачка толкова не знае за продуктите.. Всеки знае за какво са тия дупки на раниците..

# 408
Гледах малко по средата.Уж нов,а продаваката му намила,нарежда,изисква. ooooh!Чакай бе,нали му е първи ден?Той после я хвали ли,хвали.Този льльо шефа така ли си взима шивачи на ''големият бранд'',без никакъв  опит?Фалш,фалш и пак фалш.Много грозно!

# 409
  • София
Гледах снощи епизода. Емииии, блудкаво ми е това предаване. Служителките не бяха много изненадане, че това е собственика на фирмата.

# 410
  • София
Много нагласено ми се видя снощи. Идва нов служител, трябва да го обучаваш и още веднага му разказваш за трагичните моменти от живота си - операции, липса на пари и т.н. Трябва по-достоверно да го правят.

# 411
Майка му ми скри шапката - страхотно изглеждаше жената, много младолика.
Другата - шивачката - за 56 годишна беше много състарена. Предполагам ген.
Продавачката от Враца - толкова незаинтересована изглеждаше, че си беше за уволнение, а не за седмична почивка в Турция за цялото семейство. Не разбрах с какво го заслужи...
Мацката в Стара Загора - тя действително добре се справи с работата. В движение ми хареса, но давайки я отблизо в офиса на шефа - не.

# 412
Не, на мен по-съмнително ми е това, че  има камера през цялото време, а се очаква да разкриваш някакви неща от кухнята, да критикуваш шефовете и т.н.

# 413
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Майка му ми скри шапката - страхотно изглеждаше жената, много младолика.
Другата - шивачката - за 56 годишна беше много състарена. Предполагам ген.
Продавачката от Враца - толкова незаинтересована изглеждаше, че си беше за уволнение, а не за седмична почивка в Турция за цялото семейство. Не разбрах с какво го заслужи...
Мацката в Стара Загора - тя действително добре се справи с работата. В движение ми хареса, но давайки я отблизо в офиса на шефа - не.
Заслужи си почивката с това, че когато шефа събори стелаж със закачалките тя ги е наредила спокойно и безупречно. Не ги е претупала.

# 414
Врачанката беше с държание тип "и без това никой не пазарува от тук, 'що да си давам зор?"

# 415
То голямо геройство да вдигнеш щендера и да подредиш закачалките, които така или иначе са си в правилната посока. Ама той така я похвали /от нямай къде какво да каже/, че ще кажеш че е свършила нещо невероятно.

# 416
Само веднъж влязох в магазин FLAIR,повече никога.
Надути цени,а артикулите като в магазини Липненски Simple Smile

# 417
# 418
  • Стара Загора
Пуха на якето ми изглежда по-истински от брадата му.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 00:54 от BarbieDi

# 419
Ама защо всички ги дегизират като  Бармалей - рошави с бради и мустаци? Как пък няма да се сетя, че е постановка това?

Общи условия

Активация на акаунт