Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 919
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз установих, че маслата не са за моето лице - нито чистите, нито смесените. Даже ползвах няколко доста скъпи Нюкс, Йувена, още една марка. Кожата ми е смесена, дразнят ми на сухите зони или ми омазняват мазните. Даже новата мода кремове с масла не ми харесаха.

Между другото - за който употребява, маслото на Балеа е много хубаво. Аз си го ползвам за тяло, за коса и др. И има страхотен аромат. https://ecs12.tokopedia.net/newimg/cache/300/product-1/2015/3/11 … -7cc54908a8c2.jpg

# 496
и на мен ми харесва този с краставицата, лек е и не дразни

# 497

Между другото - за който употребява, маслото на Балеа е много хубаво. Аз си го ползвам за тяло, за коса и др. И има страхотен аромат. https://ecs12.tokopedia.net/newimg/cache/300/product-1/2015/3/11 … -7cc54908a8c2.jpg
Като състав как ли е?

# 498
Благодаря за отговорите на моите питанки  Hug

Не съм имала представа, че от толкова по-рано е трябвало да започна с грижата за кожата около очите – Випче, и аз така  Grinning. В интерес на истината, имам повечко кг  Embarassed, респективно повечко мазнини и като цяло не усещам кожата си суха, а напротив – след като си сложа крем, е много добре като усещане и за момента поне няма бръчки. Както писах, типа на кожата ми /въпреки мазнините/ е нормален, със склонност към омазняване в Т-зоната само в най-топлите месеци. Иначе като цяло не съм почитателка на прекалено използване на кремове и мазила по кожата, но съм наясно, че трябва да се полага до нормална степен грижа.

Впрочем, коментирали сте и гена като фактор за състоянието на кожата. Майка ми на 65 г. имаше има няма 5-6 бръчки /но пък и тя беше с наднормено тегло  Rolling Eyes/. Но – като цяло кожата на лицето й беше в много добро състояние и видимо изглеждаше, че е по-млада, а миеше лицето си само със сапун. Не казвам дали е правилно или не, просто факт, че кожата на лицето беше много добре запазена за тези години. Ето защо някак това, че сега съм на 31 г. и не съм използвала кой знае какво, не ме притеснява твърде. Но вече започвам да се грижа повече  Peace

Ивченце, благодаря за препоръките на крема на Хималая, ще го пробвам.
Ще съм благодарна за съвети и за други кремове, главно подхранващи, не непременно с anti age ефект  Peace

# 499
  • Deutschland
Евтерпа са пуснали арганово масло. В коментарите на фб страницата им пишат, че било 100% чисто. Цената на шишенцето е около 8 лева.

# 500
Евтерпа са пуснали арганово масло. В коментарите на фб страницата им пишат, че било 100% чисто. Цената на шишенцето е около 8 лева.
10 мл. не е ли малко. За косата наведнъж ще ми иде.

# 501
Абе точно си е на кожата, става една бледа и безжизнена.
Скрит текст:
А иначе за секса, не може да не влияе хормоналният балан или дисбаланс.  Sunglasses

Скрит текст:
сексът не влияе на хормоналния баланс. По-скоро емоциите, спокойствието, свързани с пълноцената връзка влияят. Ако беше просто сексът, то и един вибратор щеше да лекува хормонални проблеми. Не си ли съгласна?

Скрит текст:
вибраторът не е секс, той е за разпускане
сексът с желан партньор влияе

за кремовете - ако има разлика в кожата - сух контур и мазна кожа на останалата част от лицето - има нужда от отделни кремове
но иначе не намирам смисъл от отделен крем - суха кожа, сух контур, един крем

Жените на възраст 30 +, наистина ако имат някой друг килограм отгоре, им се изпълват бръчиците. От позната го знам, макар че за мен тя няма излишни кг. С дъщеря й често ги бъркат със сестри. Но тя си е младолика по принцип.

за това научих един лаф покрай подфорума за диети, малко е грозен, но е верен
"след 40 г. една жена трябва да избере или хубаво лице, или хубав задник"
т. е. слабата фигура предполага повече бръчки, а налятата фигура с голямо дупе предполага изпънато лице

# 502
  • Deutschland

Не знам колко мл е шишето. Ако е 10 мл, само за бретона няма да ми стигне

# 503
  • Варна

т. е. слабата фигура предполага повече бръчки, а налятата фигура с голямо дупе предполага изпънато лице

Един лаф и от чичо ми за жена му: "Гледам я в гръб върви пред мен -ученичка. Настигнах я, то било съученичка" Joy
Макар тя да излежда страхотно. Wink

# 504

10 е, да.

# 505

10 е, да.
Маска ли ще правиш с него?

# 506
Аз мажа дължините и краищата с масла преди миене на косата и стоя няколко часа, ако въпросът е към мен.  Peace 10 мл, айде не за 1, но за 2-3 пъти ще ми заминат. Не омазнявам до степен да потече.

# 507
Аз мажа дължините и краищата с масла преди миене на косата и стоя няколко часа, ако въпросът е към мен.  Peace 10 мл, айде не за 1, но за 2-3 пъти ще ми заминат. Не омазнявам до степен да потече.

# 508
  • Стара Загора

Жените на възраст 30 +, наистина ако имат някой друг килограм отгоре, им се изпълват бръчиците. От позната го знам, макар че за мен тя няма излишни кг. С дъщеря й често ги бъркат със сестри. Но тя си е младолика по принцип.

Аз значи без да искам съм си избрала красиво лице Mr. Green, защото с килограмите откакто се помня, все имам проблем. Ако не спазвам режим и не тренирам, за месец мога да си върна всичко, което съм свалила за 3. ooooh! ooooh!

Карина, ще пиша ако се сетя за други. Но не е лошо да започнеш с кремчета, които са по-леки и пак имат анти-ейдж. Аз преди малко отворих една мостра, отлежава от месеци, но много ми хареса и се сетих точно за крема на Хималая. Ето на този дневен крем на Рефан е:

http://www.refanshop.bg/%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0% … D0%BD%D0%B8%D1%8F

Много приятен аромат на зеленина, розата се усеща едва. Плътна текстура (като бутер за тяло), но се абсорбира бързо и не оставя мазен филм, а по-скоро подхранващ. Кожата ми е като кадифена, много мека и хидратирана. Бих го купила в пълен размер. Peace Потърси мостричка във фирмените магазини.

# 509
А защо не ги използваш след миене, така ще е по- икономично.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт