Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 922
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм пробвала различни масла за лицето, моментално ми запушват порите. Ама съм си инат и от време на време пак пробвам, сега съм на масло за смесена кожа на Икаров, пу- пу, не запушва май.  Simple Smile Дават го като антибръчково, нищо не мога да кажа по въпроса, но ми харесва, че кожата не стои мазна с него, а обратно, има матов ефект, след като попие.
За тоник и розова вода, аз ги ползвам преди да сложа крем, единственно с цел, лицето да ми е влажно, защото тогава крема по- лесно се разнася и трябва по- малко количество. Или се пръскам с някаква термална вода. А от розовите води най- ми хареса една, произведена в Скобелево, върху нея пише, че може да се пие даже. Обаче, не знам, къде се продава.
А някой пробва ли този ББ- крем?
http://bodid.net/index.php?route=product/product&product_id=50

# 481
За мен най-силният фактор за бабешка визия са не бръчките около очите, а бръчките над горната устна.

С ползването на чисти масла по лицето и аз не се разбрах. Шипковото ми граняса за отрицателно време, а и ефект не видях, то и нямам бръчки де. От кокосовото ми се влоши и без това проблемната кожа.

# 482
Аз си купих шипково масло и в продължение на една седмица нанасях вечер на цялото лице. Харесва ми как се отразява на кожата, но ми прави впечатление, че пред деня кожата ми лъсва по-бързо. За това се върнах към крема за лице и от шипковото масло слагам само на околоочния контур вечер.

# 483
Аз вечер си мажа лицето със зехтин, много добре ми се отразява на кожата. Но моята е суха.

# 484
  • Велико Търново
Бръчиците около очите мен не ме дразнят, да не говорим, че честите усмивки и смях могат да са също причина за образуването им Wink Около устата обаче наистина състаряват Confused
Аз не се разбрах с чистите масла - образуват ми се подкожни пъпки, а от някои /напр.чист зехтин/ - на следващия ден съм със ситни обриви. Та, единствено от време на време слагам по капка-две вечер, смесвайки с крема - и то основно през зимата, през лятото кожата ми става по-мазна.

# 485
Аз съм със смесена към мазна кожа, но преди няколко месеца се омазняваше много през деня и се чувствах адски зле. Непрекъснато попивах с матиращи листчета и чак се стреснах да не би нещо да ми има. Явно е било от по-силен стрес. Сега вече нямам този проблем. Правя си маски 3 пъти в седмицата и ексфолирам веднъж седмично. Имах притеснения дали няма да ми се запушват порите от маслото, но не се случи. Шипково масло си купих по препоръки от форума и съм доволна.  bouquet Редувам го с крема за лице.
REAL_WOMAN, кокосовото масло е доста тежко и ако си с по-мазна кожа със сигурност ще ти се запушват порите. Опитай с някое по-леко. Simple Smile

# 486
Стресът, освен на другите неща, много се отразява и на кожата, забелязвам го на физиономията ми, винаги когато съм под силен стрес.  Confused

# 487
Стресът, освен на другите неща, много се отразява и на кожата, забелязвам го на физиономията ми, винаги когато съм под силен стрес.  Confused
На кожата едва ли. По-скоро на мускулите, напрягат се, оттам и на изражението.  Peace
Скрит текст:
Чакам да се стигне и до влиянието на редовния секс и как без него се дебелее, никне мустак, пъпки и какво беше още...

# 488
Абе точно си е на кожата, става една бледа и безжизнена, с дни стои такава.
Скрит текст:
А иначе за секса, не може да не влияе хормоналният баланс или дисбаланс.  Sunglasses

# 489
Абе точно си е на кожата, става една бледа и безжизнена.
Скрит текст:
А иначе за секса, не може да не влияе хормоналният балан или дисбаланс.  Sunglasses

Скрит текст:
сексът не влияе на хормоналния баланс. По-скоро емоциите, спокойствието, свързани с пълноцената връзка влияят. Ако беше просто сексът, то и един вибратор щеше да лекува хормонални проблеми. Не си ли съгласна?

# 490
На мен лекар ми е казвал, че стресът влияе на кожата, на косата и на какво ли още не. Склонна съм да му вярвам. Simple Smile

# 491
Риъл, не съм се замисляла по този въпрос, но си мисля, че може би изживаването не е еднакво.  Laughing

# 492
Риъл, не съм се замисляла по този въпрос, но си мисля, че може би изживаването не е еднакво.  Laughing
Именно, разликата е, че в единият случай има и емоция, а в другия само механика.  Laughing За това емоцията е по-важна според мен.

# 493
  • на последния етаж
Чисто шипково масло наистина ли може да се ползва като околоочна хидратация и не ви ли люти и дразни по някакъв начин?
И МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА ТОВА!

Не, не дразни.

# 494
Маските за коса на Билка и измиващият продукт с краставица. Около 3-4 лв са продуктите, даже измиващият гел мисля че беше под 3 и е доста икономичен.

Общи условия

Активация на акаунт