Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 113 000
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Заздравителите за нокти на Flormar добри ли са?

# 361
момичета, едвам намерих околоочен на пирин дрийм, тъкмо го открих и аптекарката ми препоръча на bulgarian rose- деликатен крем за около очи, довечера ще се намажа, има ли някои които го е ползвал ? Ивче 91 ?

# 362
Анчето, имам тези в момента:

# 363
Този крем против бръчки ме притеснява, че е за 45+, да не би, ако се нанася при много по-млада възраст, кожата да привикне и вече при тази възраст да не може нищо да действа.  newsm78

не разбирам как интелигентни хора вярват в тези митове, все пак кремовете не са психостимуланти ...

# 364
Благодаря,REAL_WOMANbouquet

# 365
  • Deutschland
Днес разглеждах фб страницата на Есънс и много ми харесаха нещата от колекцията Merry Berry. Постовете за тях обаче са от 2015 Sad Дали ги има някъде?

# 366
  • Стара Загора
Колекцията Merry Berry не е внасяна в България. 

# 367
  • Deutschland
Колекцията Merry Berry не е внасяна в България. 

Не знаех Sad Аз гледах немската страница. Жалко....

# 368
  • София
В темата за бялата козметика няколко момичета споделят ,че измиват лицето си с бебешки гел за къпане. Днес пробвах-определено много ми хареса. Май ще мина към тях Peace
Преди време беше форумен хит, на Алверде, с някакво елфче на опаковката  май. Сега обаче намирам само с конче.

О, помня как всички хукнахме да го купуваме.

# 369
  • Пловдив
Купих бебешкият на DM, заради състава,като го започна ще споделя Peace

# 370
Купих бебешкият на DM, заради състава,като го започна ще споделя Peace
Те са доста, дай и снимка.  Peace

# 371
# 372
# 373

С този къпя детето и съм много доволна. Мила съм си косата с него и става мека, като бебешка пухкава, но без обем. А за лицето - стои ми леко мазно после. Но то зависи от кожата и от това какво искаш да постигнеш. Аз не държа миещото средство да прави кожата на лицето ми мека, но държа да я изсушава.

# 374
О, помня как всички хукнахме да го купуваме.[/color]
Аз го търсих наскоро и взех кончето, ползвам го за шампоан и душ гел, че нали уж с по-малко вредни съставки( надявам се, де). Наистина е много нежно и неизсушаващо кожата.

Общи условия

Активация на акаунт