Модни консултации - 21

• 62 427
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На Юнона дрехите са уголемени. Според мен М ще е подходящо за твоите размери.  Peace

# 76
Разгледах сайта на Юнона и нищо не ме грабна, а цените са безбожни!

# 77
  • София
Саката с качулка бяха модерни 2008 и все още не са се завърнали.

# 78
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile. Благодаря много за коментарите за чантата (няма нужда да се извинявате всеки има свое мнение и след като съм попитала има право и да го изрази). И тук да ви кажа, че се отказах от нея, искам да питам kikimora чантата, която беше показала дали може да ми даде сайта или да марката поне, защото аз принципно не държа на марка повече държа на това нещото да ми харесва или стои добре Simple Smile.
Относно кожените якета досега съм си взимала само от изкуствена кожа и да ви кажа най-лошата кожа, която съм среща някога беше на едно яке от New Yorker, за няма и три сезона и не много носено, защото имах и още едно яке кожата започна да се люпи и пада на парчета.
И за обувките до колкото аз знам леко заострената форма си е модерна още и да кажа, че първия и последния модел много ми харесаха Simple Smile

# 79
Падме, чантата е на Гучи, а цената е направо забранителна. Дадох я само като ориентир, но съм сигурна, че може да се намери подобна на прилична цена.

# 80
Мили дами Hug връщам се да дам отзиви за лилавото палто с плохи на боте, за което се допитах до вас в петък http://bote.bg/damski-palta/winter-dress-dulug-rukav-roklia

Този път мога да кажа, че по-скоро се разочаровах - платът съвсем не беше твърд, за да стоят добре плохите, както и аз очаквах - напротив, беше много мек и неподходящ за връхна дреха. Непрецизното зашиване на скритите копчета, на което обърнахте внимание, не беше незабележимо, както се надявах, а съвсем видимо ooooh! А столчето яка беше без копче, което би стояло прекрасно, ако платът беше твърд, но реално без копче яката висеше много неестетично. Разбира се, върнах го  Stop

И да се похваля, че вече поръчах роклята от blondiezone, че и една блуза в добавка. Срокът им за доставка е 10 работни дни, чакам ги с нетърпение. Heart Eyes

# 81
 Simple SmileА аз още го мисля онова манто, което L'Agent, така нещо не е ме е грабвало отдавна

И аз днес си чакам поръчката от боте, да видим

# 82
Simple SmileА аз още го мисля онова манто, което L'Agent, така нещо не е ме е грабвало отдавна

И аз днес си чакам поръчката от боте, да видим
Напиши после дали си останала доволна.
Харесах си един панталон от тях Simple Smile И му се чудя как да взема така без да пробвам  Rolling Eyes

# 83
Silver touch  Опитах се да ви обърна внимание на плата на връхното, че ме съмнява това да е вълна и че ми изглежда странно Simple Smile Само не разбирам тези хора на какво основание искат такива пари и продават такива неща. Нали като си го купиш и не го харесаш ще го върнеш. На какво разчитат да те домързи да го върнеш ли или стискат палци да ти хареса.  ooooh!

А днес като наплъстяване видях - дълга жилетка и отгоре кожено яке и стоеше добре.

# 84
Дойде ми поръчката ,  пробвах се, но и аз ще връщам, оставям си само едната рокля.
Тази с азиатската със столчето е много приятен памучен плат, обаче ми стиска в рамене, не мога да се движа свободно, блузата се оказа кофти материя, а полата ми е тясна иначе е ок де, от техните нося 44 номер, но малко поотслабнах и са ми широки вече и реших че 42 ще ми стане, да ама не тясна ми е, но не ми се занимава с корекции и врът по пет лева насам натам по куриер.
wantmenow,  Simple Smileвсеки има кофти попадения и моменти на умопомрачение.
А фирмата , сега с това намаление цените стават нормални иначе на другит ецени не си струват нещата

# 85
wantmenow, аз съм благодарна за съвета, който получих от вас Peace и още тогава се замислих.
Реших се да поръчам, защото имам няколко дрехи на марката, включително и едно палто, които са от много добри материи и ги нося редовно вече по няколко години.

Преди вече 3 години, например, си взех една елегантна плетена рокля  от тях за рождения ден в офиса, с която обрах комплиментите дори на колежки, които обикновено си прехапват езика, но не ми обръщат внимание на стилните попадения  Flutter Flutter И въпросната рокля, вече толкова време в редовна  екплоатация, продължава да бъда в много задоволителен вид.

Но досега изглежда съм имала късмет с покупките оттам и не всичко bote е добро попадение Whistling

# 86
wantmenow,  Smile всеки има кофти попадения и моменти на умопомрачение.
Ох... аз най-добре го знам  ooooh!   bouquet

# 87
 Simple Smile Да повдигна аз въпроса за коженето яке пак, че искам да подаря на дъщеря ми идния месец, като модели има , но не смея да поръчам, а тук просто се чудя къде да ходя да гледам и къде въобще има хубави кожени неща

# 88
  • София
Simple Smile Да повдигна аз въпроса за коженото яке пак, че искам да подаря на дъщеря ми идния месец, като модели има , но не смея да поръчам, а тук просто се чудя къде да ходя да гледам и къде въобще има хубави кожени неща

Къде си ти?
Според мен, такова нещо трябва да се пробва 100%.

# 89
Така е но знам какво иска, един размер сме, и не искам да ходя при нея с празни ръце, винаги мога и друго да купя, но от известно време и е мерак за яке от естествена кожа

Общи условия

Активация на акаунт