Модни консултации - 21

• 62 441
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Само не купувайте от Том Тейлър.
На мъжът ми е от там,
Няма такъв боклук.
След десетина обличания се протриха ръкавите,
А само леко да се опре в нещо
И якето се надира.
Искаше да им го върне, рекламация,
От магазина му казаха,
Че желанието му било излагация.

# 91
Ужас! И моя мъж има мн неща от Том тейлър,които не издържаха и един сезон.

Виж в peek and cloppenburg. В берешка и страдивариус и зара има някакви модели - не повече от 2. Ако можеш да излезеш от мола ще е много добре. Btw на Илиенци има много якета ест кожа. Внасят ги от Турция. Ако ти се занимава да ходиш до там.

# 92
Това идея с турските якета, едно време имаше и по  пиратска магазини, но отдавна не съм минавала.
Колежки бяха на екскурзия миналата пролет до Истанбул и си донесоха хубави якета и на прилични цени.
Мис Ноар, направо не мога да повярвам че някои още си позволяват такива да ги плещят, ще изсипеш сума ти пари за една дрешка и после да ти кажат че излагация че очакваш някакво качество.

Моловете ги знам, едно в Масимо дути си беше харесала, видях го намалено в сайта, като отидох да го купувам се оказа бутнато в новата колекция, и оттогава ги отсвирих Масимо дути, а тия другите не ми хареса нещо кожата, въпреки че доста ги бяха понамалили след нова година

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 16:30 от zari65

# 93
Още има по пиротска - един , два магазина . Но ми се струва, че пак всичко е от Илиенци и слагат надценка.

# 94
Ще взема тия дни да отида, мисля и резервни варианти за подарък, но пък може и да ми се усмихве късмета, има находки някой път по такива места

# 95
  • Street of Dreams
Голям резил за Том Тейлър - и за качеството, и за представителите му в България!  Crossing Arms

# 96
От Том Тейлър на майка ми едни сандали се скъсаха точно на първото обуване ooooh!

# 97
  • Кацнала на едно дърво.
От "Том Тейлър" дори клечки за уши не бих купила вече.  Laughing

П.П. Кожено яке си намерих по коледно време в "Меркари". За съжаление, там са единични бройки и е въпрос на късмет. Явно много съм слушала миналата година, защото якето беше "моят модел", от естествена кожа (много мека и тънка) и точно мой размер. На всичкото отгоре, на много ниска цена.

https://www.zalando.co.uk/gipsy-leatherwear-by-mauritius/

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 18:41 от Василиса Умница

# 98
  • Варна
От "Том Тейлър" дори клечки за уши не бих купила вече.  Laughing
Добре дошла в темата Simple Smile
Още помня твой разказ за разходка в гората/планината,
с тънки дрехи, а станало студено
и ти се беше увила
в одеало за пикник или покривка.
И снимка помня  bouquet

# 99
  • Кацнала на едно дърво.
...и ти се беше увила
в одеало за пикник или покривка.
И снимка помня  bouquet
Hug Така де, модата е преди всичко! (Покривка беше, на каре, а карето винаги е актуално  Laughing)

# 100
прави ли ви впечатление, че напоследък шаловете стават все по-огромни и по-огромни. та в общи линии са като покривки и одеала за пикник  Laughing този лейъринг упорито практикувам.  Laughing Laughing

За който се интересува от байкърски якета със странично закопчавае, но от естествен велур, има доста сносни в черно, виненочервено и бебешко синьо (студено) на цени до 50-60 лв. В интерес на истината за тази цена доста ми харесаха, но имам предостатъчно дрехи вече. 

Какво е това Mеркари, което за втори път се споменава?

Това черното палто от боте` някой получи ли да каже как е?

какво мислите за това?

# 101
  • София
Беки, относно второто, интересен цвят ,но моделът не е моя.
Или по точно, моделът не е за манекенката. По скоро го виждам на някоя по пищна жена.

# 102
  • Кацнала на едно дърво.
Беки, ето това са магазините: http://mercari.bg/

Между другото, на витрината на магазина на "Графа" (намира се точно срещу "Св. Седмочисленици") в момента има кожено яке (като тези, които показах по-горе). Конячен цвят, класически модел, не знам кой размер е, може би "М"?

# 103
  • Варна
Харесва ми, дори много,
но ако и ти се възприемаш в по-обемни връхни дрехи,
защото аз така и не успях да се харесам.

# 104
Нищо не се отваря от този сайт  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт