Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари

• 141 131
  • 708
  •   1
Отговори
# 315
  • Плевен
Привет и от мен! Надявам се, че всички сте преживели един хубав празник, съдейки по снимките, със сигурност - много вкусен. Да отчета и аз вчерашното меню:

Салата с айсберг, каперси и печена чушка, зелен боб, и у дома  Wink крилца по Пеп-4о "3 лъжици"  bouquet с гарнитура от печени кореноплодни и тиква,  панакота с малини и шоколад.

Прекрасна нова  седмица!

# 316
  • Sofia
Чудни бонбонки, пеп-чо!
И на labrex тортелинката е един път!
Аз с една проста манджичка, но с подходяща украса, завърших деня.
(Винцето не го снимах, но имаше! Да не си помислите, че не уважаваме всички празници...)

# 317
Много вкусни неща видях на последните страници, всичко са се постарали доста за празника. Обаче мен най-много ме впечатли агнешкото на Батето, така обичам...И на Пеп-чо бонбонките много симпатични, има ли ги някъде написани ? А на  labrex тортичката така сочна ми изглежда...Въобще напълни ми се душата, докато разглеждах последните странички ( и не само).
У нас празника го отбелязахме доста скромно, без специални приготовления, но затова пък ни беше вкусно. За закуска направих любимата на всички вита баница по Звездев, която прилича по-скоро на тутманик, но е много вкусна:
,
за обяд - едни спагети по китайски набързо, че бяхме навън с децата и нямаше време за връткави манджи:

за вечеря всички се включиха в приготовленията- татито изпече шишчета на скарата, а каката забърка едно кремче с ягоди за десерт ( малкия само облиза купата, но и това е помощ Simple Smile )

А от изминилати дни имаше още кюфтета на скара и броколи със сирена и сметана

# 318
Много ,много вкусно при всички   Hug

У дома....

Кюфтета от кайма с патладжани и доматен сос

Пепи,благодаря за вкусната рецепта.Направих и само пържени кюфтета с патладжан и повече подправки.....получи се също много добре   Hug

# 319
  • Русе
Здравейте, кулинарки и кулинари!  Hug
Изтървала съм темата, но се поправям и с огромно удоволствие се присъединявам към Вас! Тук е много апетитно и разнообразно! Поздравления за всички, невъзможно е да изброя толкова страници с вкусотии!
От мен- пилешко бутче с картофи соте и гъби

Кхачапури по идея на Йоли

Пълнени гъби със сирена пак по нейна идея

Скрит текст:

И един сладкиш с какао и сладко от праскови от старите домашни тефтери

# 320
  • Пловдив
Здравейте групичка!
Нагледах се на красоти и майсторски гозби.
Невероятни сте и много се радвам ,че се възродихме отново за да се любуваме една на друга.

Лабрекс ,добре заварила и на мен ми е много драго ,че отново съм сред вас.
Твоите гозби винаги са перфектни и аз много пъти се уча от теб! Hug bouquet

midkoo тази твоята баница още ми е пред очите.

doroty3 и твоята баница на розички е много примамлива.

sem  от теб ще си грабна неустоимите ти кюфтенца и от топките естествено  Hug

Пепчо и аз го правих този сандвич преди един месец и е много хубав и на нас ни хареса. Hug

Mitonela и при теб е много вкусно. Hug

Tari Tasartir обожавам грах а твоят е невероятен.

choppi много хубава баницата Peace

Nordina  ах тази манджа скоро не съм я правил ,подсети ме...твоята изглежда божествено. Hug

Тайне за тебе няма какво да кажа ти винаги си перфектна! bouquet

Dara888 пърленките ти и дебели са прекрасни! Peace

doroty3 фантастичен е соленият ти кекс. Peace

Fortuna, много се радвам и теб да те видя  Hug радвам се ,че са ви харесали кюфтенцета Hug
КЕКСА ТИ Е ТРЕПАЧ!! Hug Hug

*sve* Пълнените  гъби със сирена ее, не мога да им устоя като знам каква вкусотия са!!! Hug

Когото съм пропуснала да не ми се сърди всички ви харесвам!!! bouquet bouquet bouquet bouquet

Аз да ви покажа тези дни какво готвих но със стари снимки,че не ми се снима вече  от този блог с толкова рецепти вече не ми се занимава. Но те манджите си са същите не съм ги променила  Wink Wink

Тази испанската манджа горещо ви я препоръчвам ,уникален вкус с малко продукти и бърза. Hug Hug

ИСПАНСКА МАНДЖА С ПИЛЕШКО

БАМЯ С ПИЛЕ

САЛАТА от Кеш енд Кери- бейби зеленчуци

САМУСА

ЗЕХТИНОВИ ПИТКИ

БЮРЕК В ГЮВЕЧЕ

СМЕТАНОВ РАЗКОШ

# 321
  • София
Патица със зеле в гювеча.

# 322
# 323
  • DE
Пилешки филета на фурна

# 324

Зиче, тези зехтинови питки са страхотни - често се правят в къщи - нямам спомен, може и да съм ги видял в блога ти някога ...
Пейчев, тази узбекска супа се хареса - в къщи рядко се правят супи, но именно такива - с къкрене, а не с варене, се  харесват

пълнени калмари в доматен сос

# 325
  • Варна
Страхотно вкусно и апетитно и красиво от всички  newsm51

За днес таратор,салатка,омлети и котлети

# 326
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте. Реших тая вечер да поглезя любимия образ с нещо постничко,нещо еко,колкото еко могат да бъдат едни тиквички по това време напримеррр
Тиквички ,червен лук,зелена пиперка на скара - невероятен вкус...с чаша червено мерло напримерр newsm78 ...

пък и защо само една newsm78

# 327
еееххх midkoo, мъж мечта си ти!  bowuu поздравления, съвсем сериозно, като се сетя как мъж ми не само не сложил пържолите преди малко да се пекат, ами и чакаше до печката с чинията в ръка  Mr. Green

Момичета и момчета, при всички ви е много вкусно!  bouquet Поздравления за ентусиазма, с който готвите, снимате и показвате и моля да ме извините, че не споменавам поименно, но след месец  Mr. Green като се поукротят при мен "филмите" ще се включвам както трябва. Сега само с бързи отчети, да не ги трупам.

Кюстендилска кавърма , но без яйцето

ето го карето с гарнитура

# 328
  • SHOOT ME 10 $
 пеп-4o За какво му е на един мъж да прави каквото и да е, ако няма до себе си жена ,която да му каже - " Ейй браво! Страхотен си!" Винаги съм признавал ,че най-много неща от теб съм научил!Респект и уважение! Благодаря! bouquet

# 329
  • Под сянката на разлистените кактуси
Здравейте, момичета и момчета! Много се зарадвах като открих тази тема! Не съм снимала храна от една година...Затова даже извадих фотото, че случая ми се видя прекалено тържествен за телефон  Grinning
А моята паста със сос Алфредо и пиле не е много фотогенична, ама карай chef

Радвам се да видя всички и чудесните ви вкуснотии!

Общи условия

Активация на акаунт