Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари

• 140 676
  • 708
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
дядо хаджия, снимките докато стигнат до показване, сигурно всичко вече е изядено.  Hug
След вкусната скара на Батето, идвам с няколко снимки , залежали една-две седмици, докато се чудих да публикувам ли или не.
Свински пържоли във вид на нещо като вретено с пълнеж от топени сирена, каперси, лук и чесън  Crazy

Скрит текст:

Миш-маш в зимен вариант

Шоколадова панакота

tunata ме изпревари с апетитни снимки! Hug

# 586
*sve* , може ли рецептата на панакотата?

# 587
  • Пловдив
Здравейте мили приятели!
Връщам се заради всички вас и ви благодаря ,че ви има!
Тези дни много не съм готвила ,пълен релакс си бях наложила но ето нещичко и от мен!
В блога ми гостува едно момче от Родопите с един благ крин и искам да ви го представя и на вас.

И още едно много бързо и вкусно Родопско ястие
Мачкана патера - намачкани картофи

# 588
  • Sofia
Леле, Зиче, какви вкусотии!

Прочетох рецептата за клина - от тези продукти за тестото една кора ли излиза?

# 589
# 590
  • Пловдив
Леле, Зиче, какви вкусотии!

Прочетох рецептата за клина - от тези продукти за тестото една кора ли излиза?
Ежедневни бързи и простички вкусотии са винаги при мен:)))
Да една кора,но е голяма Peace
Ти може да си разделиш тестото на няколко топки за да ти е по лесно за разточване. Peace

# 591
  • Под сянката на разлистените кактуси
Цитат
Ежедневни бързи и простички вкусотии са винаги при мен:)))

Хаха, Зиче, като гледам тази питка и като каза каква е простичка и бърза, добре че няма да ни покажеш нещо по-завъртяно  Joy

Страхотна, ще се пробвам, ама с тестата с мая сме "на вие"...  Embarassed

# 592
  • Mediterraneo
Пуешки филета, панирани с корнфлейкс; с лют сос и сладко от горски плодове

# 593
Ех, Зиче, как се публикува след теб и твоята питка? Crossing Arms От мен една нефотогенична сладка питка (половината с плънка от шоколад, а другата - с локум), направена набързо след работа, че голям зор да изпробвам новия миксер с купа.  Mr. Green

Сладкишът със сини сливи на Лабрекс. Много приятно и вкусно сладкишче. Сливите са малко, от компот, потънаха в тестото, но ви уверявам, че в сладкиша има сливи.

Една моя измишльотина - кекс с извара и течен шоколад. Явно ми е хоби да купувам стоки на промоция и после да се чудя какво да ги правя, когато им наближи крайния срок. В случая изварата трябваше да се употреби.  Crazy

Бъркани яйца с бекон и топено синьо сирене

Кюфтенца с картофи

# 594
  • Пловдив

Хаха, Зиче, като гледам тази питка и като каза каква е простичка и бърза, добре че няма да ни покажеш нещо по-завъртяно  Joy

Тази пита е без предварително втасване и всички останали които съм правила и за това е бърза и много лесна за изпълнение PeaceПробвай и ще видиш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз по принцип много рядко се хващам със засукани неща. bouquet bouquet

БАТЕТООО Hug

Дара ,и твоята пита е страхотна и много ми хареса. Hug
Кекса и сладкиша и те много ми допаднаха. Heart Eyes Hug

# 595
  • София
Моята фурна предвеликденски и стана навик да сдава багажа.Миналата година по това време пак ми скрои тоя номер. Sad А аз даже нови формички си купих.

# 596
Тайне , много неприятно, но поне имаш цял месец да реагираш.  Hug А аз тичах навръх Бъдни вечер по обяд да купувам печка. Но успях с вечерята и бях много доволна. Да не съм "голословна", стара снимка на качамак. Снощи правих, но ме мързеше да снимам, по простата причина, че телефонът ми беше в другата стая.

# 597
Бате, никакво хвърляне на тавата....само това, че е от свеки я прави безценна Simple Smile
Ето нещо и от мен, но с тия питки и невероятни творения направо ме обезсърчихте Hug Hug

Медено лимонови пилешки крилца, не станаха на фокус Sad

Шоколадови квадрати

Бобец Wink

По месенето и мен ме няма, дано някога Дара ме научи.... Hug

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 23:48 от mimi.7299

# 598
Я гледай ти, къде сте се преместили. Пък аз се чудя защо народът спря да яде...

Жълти картофи, киноа, зелен боб, грах, едамаме, моркови и веган кренвирш

# 599
  • SHOOT ME 10 $
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ МИЛИ ДАМИ! bouquet
Да сте здрави и много обичани!
Не е по темата ,но си заслужава. (дано не го изтрият пак)

Общи условия

Активация на акаунт