На море в Турция - тема 42

• 127 317
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Tatjana сега как ще пътувате

Прехвърлиха ни на друг полет  Peace

Tatjana
Много ми е интересно как върви пазара в Германия и следя постовете ти. Често правя сверка за пакетите в Туи-Германия с тези на ТА в Бг. Натъквам се на фрапиращи разликиИма чудесни хотели /5зв./ за 800-900евро без транспорта за 2-ма + голяма дете. Искам да те попитам това цени за ранни записвания ли са и има ли такова "животно" при вас. Извинявам се за въпроса но освен Гутен таг и Данке друго не зная на немски.  Wink

Да, има ранни записвания, при ТУИ бяха до 31.1.  Peace
Тук цените без транспорт са много ниски, защото ТО така се уговарят с хотелиерите. Казват йм, че редовия немски турист не е готов да плати повече от сумата Х за почивката си, махат транспортните и каквото остане, е за хотелиера (грубо казано). Ако хотелиерът иска повече, аргументират че в такъв случай неговия хотел няма да се продаде толкова много защото цената надвишава това, което туристите са готови да платят за него. Предвид големият брой туристи, идващи от Германия, могар да договарят много добре.
Та, цените са направени за туристи, идващи от Германия със самолет. За това много хотелиери държат на условието, че цените за престоя без транспорт са валидни само за гости, постоянно живущи в Германия.  Peace

# 466

Здравейте, има ли някой съмишленик с резервация за новия Aquasis deluxe resort & spa в Дидим от 06.05.2016?

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 23:25 от MSSIV

# 467
  • Beyond the Frontiers
Имам достъп и виждам цени за немски пазар без транспорт - цената не е по-добра. Или по-точно аз до момента, за хотелите които съм проверявала не съм намирала по-добри цени със собствен транспорт.

# 468
Цитат на: MSSIV link=topic=902279.msg3263вете 4468#msg32634468 date=1456520992

Здравейте, има ли някой съмишленик с резервация за новия Aquasis deluxe resort & spa в Дидим от 06.05.2016?
[/ Е

Е  много жалко ние сме от 10.06 в хотела , ще чакам с нетърпение отзиви- та вие сте едни от
първите!Приятно и слънчево  време и незабравими емоции!

# 469
Цитат на: MSSIV link=topic=902279.msg3263вете 4468#msg32634468 date=1456520992

[/ Е

Е  много жалко ние сме от 10.06 в хотела , ще чакам с нетърпение отзиви- та вие сте едни от
първите!Приятно и слънчево  време и незабравими емоции!
Живи и здрави да отидем и да се върнем задължително ще дам информация за този нов хотел, тъй като предполагам интереса за всички, на които им предстои почивка там е много голям, предвид това, че е нов.

# 470
Някакви прогнози как ще тръгнат цените след поредното ранно записване до 29.02  newsm78

# 471
Мисля ,че това как ще тръгнат цените било нагоре или надолу не е най-важното .Те естествено няма да са същите . Въпросът е ще почиваме ли тази година в Турция ? Каквото - такова . Не сме оракули да знаем какво ще стане . Даваш по 50-70 лв повече и си на море. Важното е да си прекараме готино  bouquet

# 472
Paperina ти нямаше ли резервация вече newsm78

# 473
Не все още нямам защото е свързано с графикът ми на работа . В началото на април ще се разбере за кога ще направя резервация .Но по всяка вероятност от 29.04 може би ще сме в Анталия ..знам ли ?

# 474
Здравейте! Предстои ни пътуване до Алания с автобус през м.май. Ще бъда благодарна на тези, които са пътували с автобуси на Турс Клуб да споделят мнение за тях.

# 475
Здравейте! Предстои ни пътуване до Алания с автобус през м.май. Ще бъда благодарна на тези, които са пътували с автобуси на Турс Клуб да споделят мнение за тях.

Темата е пълна с такива мнения, опитала ли си да намериш нещо с търсачката?

# 476

Темата е пълна с такива мнения, опитала ли си да намериш нещо с търсачката?
Благодаря, потърсих с търсачката и открих няколко мнения.

# 477
Ние миналата година пътувахме с тях до Турция. Нямахме проблеми. На отиване бяхме малко хора в автобуса и имахме място да поспим и да дръпнем облегалките назад. Когато се връщахме беше пълен автобуса и малко по-гадно. Ние бяхме в курорт малко след Айвалък и пътувахме сравнително малко време около 14 часа  Wink
Иначе ако е автобус "совалка" оставя ви пред хотела, казва за вас на рецепция и тръгва към следващите. На връщане ни изпратиха смс-и с точният час за връщане.
От София тръгнахме дори по-рано от предвиденото, защото всички пътуващи бяха пристигнали  Simple Smile
Автобусът ни беше ОК, климатик наред,  не беше тясно между седалките, но според мен това си е до късмет на какъв автобус ще си, а и всеки си има собствена преценка за обстановката и комфорта.  Wink
Гледахме филмчета и дори пускаха филм за турските курорти и забележителности, което не ми се беше случвало.
Границите минахме без проблем.

# 478
Има ли значение коя ТА с какъв автобус пътува? Не е ли все рейс  Mr. Green Ясно, че Метро са хай левъл  Crazy

# 479
  • Варна
Автовусния парк който обслужва туристите е твърде разнообразен.Има и съвсем нови , но ако ви се падне някой с изтърбушени седалки 20тина часавото пътуване става много тегаво.

Общи условия

Активация на акаунт