Канал TLC

• 197 932
  • 1 497
  •   1
Отговори
# 195
В програмата не виждам продължение на "най-добрата коледна вечеря"  Thinking

В крайна сметка 360 дни в годината можете да готвите всеки ден нещо различно.
Тук готвите за коледна традиционна вечеря! Ноооо традициите са си традиции...

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 21:53 от Трънка Бодливкова

# 196
  • Sofia
Тази вечер от 21ч. ще е предаването с Манчев

# 197
# 198
Благодаря, изглежда интересно.
Тъкмо се чудех кога ще го дават.

# 199
Аз гледам ТЛС доста. Сега са ми интересни тези с реалните истории за изневяра. Имаше едно, в което трябваше да се женят за 90 дни и ми беше много интересно, но сега не го засичам. Амишите, сватбите и тортите са ми скучни. Понякога се чудя до колко са истински тези предавания, но в крайна сметка са интересни и не им се втелясвам Simple Smile

# 200
  • Sofia
Благодаря, изглежда интересно.
Тъкмо се чудех кога ще го дават.
Не ми хареса Crossing Arms
А и едни рецепти е избрал Манчев...капама в тиква и козе сирене с тиква,спанак,гъби и сметана Sick
Разсмя ме като каза,че предястието било традиционно и всяко семейство го приготвяло за Коледа Joy

# 201
ИзкопА дъното с твърдението, че почти всяко българско семейство приготвя
козе сирене с чубрица и спанак на Коледната вечеря  ooooh!
Бабите ни го правели с ябълки по това време на годината...
На 100 години съм, от шопския район съм, козе сирене никога не съм опитвала!
Манчеееев  smile3555

# 202
За протокола и на мен не ми харесаха представените рецепти.

# 203
Ябълките се съхраняват през зимата отличнор между другото.
Изтървах го Манчо аз и неговите бисери, пък и напоследък ТЛС-то много изтъпя, нищо интересно не нацелвам. Историите за изневяра са ми скучни на мен, а все на тях налитам, както и детските конкурси за красота, също вече не са ми забавни - едни и същи изкукуригали безпътни домакини с техните разлигавени отрочета.

# 204
Много ме подразни онзи с карираната риза,който се скъса да повтаря чубрица и се опитваше да се подиграва с думата.Иначе пръв изтича да опита.
И аз се учудих н козето сирене,и това не беше никаква капама ,което Манчев направи.

# 205
  • Sofia
Пълна излагация беше участието му.
И мен много ме подразни това с чубрицата

# 206
Гледах го Манчев. Не ми хареса какво приготви. И като заразправя едни..изкара, че козе сирене със спанак и чубрица е едва ли не национално ястие. Rolling Eyes Всяко българско семейство го приготвя.

Този, дето повтаряше като глупак чубрица, ме подразни много. Някак неадекватен през цялото време.

Вярно, че напоследък нищо интересно по TLC. Предаванията, които следях свършиха. Ако има нови сезони, ще гледам. Изневерите, детските конкурси и Бъди са ми скучни. Особено това с конкурсите за деца- изтрещяла работа.

# 207
Гледах малко от Уитни- още по-дебела е станала. Тя вече прелива около ханша! Confused Трудно става от дивана, като ходи се клатушка...  Как може да се изпуснеш да напълнееш толкова?! #Crazy

Гледате ли "Животът на високите"? Интересно е.

# 208
Гледах малко от Уитни- още по-дебела е станала. Тя вече прелива около ханша! Confused Трудно става от дивана, като ходи се клатушка...  Как може да се изпуснеш да напълнееш толкова?! #Crazy

Гледате ли "Животът на високите"? Интересно е.

И аз мисля, че Уитни е станала още по-дебела. Според мен се оправдава с болестта си и не предприема мерки. Лично мнение  Peace

"Животът на високите" съм го гледала няколко пъти, но не ми е много интересно.

# 209
 Peace
Уитни постоянно се оправдава и след всеки напредък, се изпуска още повече. По едно време беше отслабнала с тренировки и диета, но не издържа дълго така. Много жени сме с пкос, да, супер трудно се свалят кила и много лесно се качват, но мисля че тя си има характерните особености на "дебел човек" от тези, които ги дават в 300 кг тяло - предимно оправдания и самосъжаление. Иначе, ми е много симпатична, в началото мислех, че е добър пример, но с напредването на поредицата все повече си оттеглям мнението.

Високите ги гледах в началото, после ми доскучаха. Сега гледам, че са пуснали нещо със сестрите Дъгар (така ли бяха 17-18-те деца), но и те не са ми интересни.
Гледа ми се Многоженецът, мазохистично ми е. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт