Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 638
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
Очевидно има разлика в цените в онлайн магазина и реалните такива.
Тази чанта, но в синьо, която впрочем е чудесна за госпожици, я купихме на 19,99 лв офлайн.
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0344328001.html
Дъщеря ми много  си я харесва, купихме такава и за подарък на една осемгодишна госпожица и тя каза, че това е най-хубавият подарък за рождения и ден.

Може би сте купили тази http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0262247002.html . Има съвсем леко разминаване в размерите на чантата, затова и цената е различна сигурно.  Peace

# 526
Пак ми бавят кода за намаление...един път изобщо и не пратиха на имейла. Докато се сетят ще се изчерпят нещата, които съм си харесала.

# 527
И на мен ми трябва код, ако някой има свободен и не желае да го ползва ще му се зарадвам  Mr. Green

# 528
На мен пък напоследък ми ги пускат светкавично, ей сега ще ви спретна по един  Laughing

# 529
На мен пък напоследък ми ги пускат светкавично, ей сега ще ви спретна по един  Laughing
Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 530
Не знам дали сте забелязали, но Sale секциите се понапълниха днес. Успях да хвана размер на продукт, които чакам от доста време. Задължително разгледайте!

# 531
А как стои въпросът с връщането на бански евентуално, дали е възможно?
Колебая се между два размера  Rolling Eyes

# 532
Не. Не може да се връщат бански и бельо.

Не знам дали сте забелязали, но Sale секциите се понапълниха днес. Успях да хвана размер на продукт, които чакам от доста време. Задължително разгледайте!
Ох, това не трябваше да го чета  Crazy Laughing

# 533
Аз го забелязах, но докато ми пратят кода единия артикул замина при друг. Laughing Поне си поръчах рокля за бала за 23 лева. Party

# 534
  • Варна
Нм, на мен за два дни ми пращат кода за минута. Явно има моменти с натоварване на системата, но не и проблем. При мен пазара е предимно 12-1ч вечер.

Поръчах на дребния кецове 24р, че по таблица е той. Дано няма проблем.

# 535
  • Варна

Като пристигнат би ли споделила колко см ще е стелката?
Че и аз се чудя,не знам кой размер да взема за малкия,се колебая между 23 и 24.Близката седмица няма да мога да отида до магазина им ..

# 536

Като пристигнат би ли споделила колко см ще е стелката?
Че и аз се чудя,не знам кой размер да взема за малкия,се колебая между 23 и 24.Близката седмица няма да мога да отида до магазина им ..
Най-вероятно няма да има проблеми.По тяхната таблица се ориентирах кой размер да поръчам на голямата ми дъщеря и останах изненадана ,че ни станаха Simple Smile

# 537
  • au bout du monde
Получих чино панталона, става му. Сега трябва и някоя блузка за него да намеря  Laughing

# 538
  • Sofia
Момичета, какво беше за детските гащички - доволни/недоволни, уголемени/умалени, тези заглеждам http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0123471033.html
Двойка потничета получих и съм доволна след пране и сушене  Peace

# 539
  • Варна
Успокоихте ме за таблицата. Дано и аз съм познала щом отговаря.  С тези номера вече ми писна да меря и смятам. И на Адидас всеки модел различен. Имаме 24 и 25 с една и съща дължина на стелката.  #Crazy Предполагам четвъртък ще дойдат и ще измеря.

Общи условия

Активация на акаунт