Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 634
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Очевидно има разлика в цените в онлайн магазина и реалните такива.
Тази чанта, но в синьо, която впрочем е чудесна за госпожици, я купихме на 19,99 лв офлайн.
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0344328001.html
Дъщеря ми много  си я харесва, купихме такава и за подарък на една осемгодишна госпожица и тя каза, че това е най-хубавият подарък за рождения и ден.

Може би сте купили тази http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0262247002.html . Има съвсем леко разминаване в размерите на чантата, затова и цената е различна сигурно.  Peace

Тази е нашата, да. Очевидно съм я пропуснала в сайта.
Та казвате има добавени артикули в секция Sale, да видим колко ще издържа да не я отварям.

# 541
Моля за отзиви, за тази риза от секция SALE http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0199266007.html
и за тази парка  Praynig http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0311001004.html

# 542
Поръчах този бански: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0355390002.html
Много свежарски ми изглежда  Simple Smile

Моя фъстък в момента е около 104 см, взела съм 98-104, дано да и пасне. Другия номер все ми се струва че ще и е голям  Simple Smile

Много е икономична, все още влиза в размер 86-92  Mr. Green

И нещо друго което е леко дразнещо защото ми се случва за втори път вече  Twisted Evil
На 8 върнах една тениска защото беше дефектна, вчера се свързах с тях и те твърдят че са я получили на 12-ти, което малко ме съмнява, тъй като обикновено ги получават още на следващия ден.

Момчето се опитваше да ме убеди че видиш ли имало техническа грешка баш с моя профил и не можело да бъде извършено плащането, та се наложи да го направят пак. Тук говорим за някви мижави 11 лева и стотинки.

Сега се опитват да ме убедят да чакам още седмица тъй като плащането било от шведска банка и толкова щяло да отнеме. Хайде холън ние пасем трева, да чакам 11 лева една седмица  Joy Joy Joy

Днес пак ще им звъня, тъй като ме дразнят тия селски пинизи, а не че са ми супер спешни 11-те лева.

Но изплащаме до 14-я ден никак не означава че това трябва да се случи точно на 14-я, принципно би могло да се случи и на 9-я. Тия хора от customer support-a са много зле, честно  Tired

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 10:24 от Джей

# 543
Джей страхотен е банския.Като пристигне моля те снимай и покажи Simple Smile)
Може и аз да го поръчам за голямата ми дъщеря.
77 ние имаме парка на H&m само ,че за момиче.Лично аз смятам ,че техните парки /детските/ са много хубави и ги харесвам много .

# 544

Но изплащаме до 14-я ден никак не означава че това трябва да се случи точно на 14-я, принципно би могло да се случи и на 9-я. Тия хора от customer support-a са много зле, честно  Tired

Абсолютно  bouquet
Срокът от 14 дни по закона е краен, т.е. може и е желателно да се върнат по-рано парите и напълно недопустимо това да става по-късно.
Явно бавничко ги връщат, и аз чакам едни 20 и няколко лева за една върната рокля, но срокът е до 31-ви и явно няма да стане по-рано. Иначе продуктите следва да ги получат още на следващия ден след пращането, все пак складът им е в Русе. Струва ми се, че нещо са те послъгали за 4-дневно пътуване на върнатата стока. Аз получих мейл, че продуктът е в склада им още на 17-ти, а пратих на 16-ти.

# 545
Аз съм го върнала на 8, според мен те са го получили на 9, както се е случвало досега.
Демек днес изтича 14 дневния срок!

Редактирам се: сега влязох в банкирането, върнали са ми цялата сума (то пък имаше си хас да ми удържат доставката при положение че ми пратиха скъсана тениска).

И все пак са пълни идиоти - 11 лева ми ги връщат чак на 14-я ден, ще каже човек че е кой знае каква колосална сума  Tired

А сега си представете за кво иде реч ако хипотетично задържат парите на 100 хил човека за по 14 дни  Wink

# 546
Хаха, със сигурност това правят и на всички ни е ясно защо и за какво иде реч.
Ето затова трябва да се скъсят сроковете - 7 дни е напълно достатъчно, дори и от шведска банка да пристигнат парите.

# 547
На мен единия път ми ги забавиха доста, даже минаха 14-дневния срок, звънях и ги пуснаха, не ми удържаха и доставка тогава, явно компенсация, че са ме забравили. А този месец на 9-ти пуснах, на 18-ти парите бяха при мен. Т.е. 6 работни дни  на 7-мия се появиха по картата. Чак се учудих.

# 548
Едно връщане имам - парите ми ги върнага на 14-ия ден, и то около 10-тия ден звънях да питам.
Сега ми предстои връщане на една риза / тясна ми е, подценила съм се нещо Mr. Green/, надявам се този път по-бързо да процедират...или ще звънна, когато я получат... Wink

# 549
Е, тия са непоправими идиоти честно - заради върнатата стока ми пратили ваучер за коменсация, който намаля продукта, но накрая ми го начуква с доставката  Joy Joy Joy

Примерно слагам едни бански:
ПОРЪЧКАТА ВИ:    17,99 лв
ОТСТЪПКА:    - 8,00 лв
СТАНДАРТНА ДОСТАВКА:    6,90 лв
ВСИЧКО    16,89 лв

Страхотна компенсация, направо се чудя кво да взема по-напред  Tired Tired Tired

# 550
И аз да се оплача, регистрирах се за бюлетина им и не получих код, за втори път го правят тоя номер. Естествено потника, който исках отдавна е купен и имейла е "изгърмян". Naughty Crossing Arms

# 551
Аз днес регистрирах и го получих след около 5-10 минути 
Чак се изумих Shocked Последния път чаках три дни и код ядец  Tired

# 552
Абе вече почват да ме дразнят, изучиха се и те, че ги работим с тоя бюлетин. Сега се рег. пак със същия имейл, но естествено ми изписва, че вече съм абонат...  #Cussing out

Да се поправя, написала съм грешно имейла. Blush
Ама ги насолих хубаво. Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 17:34 от nevituuu

# 553
Е, що да ги работим  Rolling Eyes
Те предлагат такава опция после ние ги работим   Stop
И те като набичат 1000% надценка на продуктите тия 25 дето дават все едно бълха ги ухапала  Joy
На далавера са си отвсякъде, то на тях им е ясно че без код никой няма да пазарува  Joy

# 554
Е, що да ги работим  Rolling Eyes
Те предлагат такава опция после ние ги работим   Stop
И те като набичат 1000% надценка на продуктите тия 25 дето дават все едно бълха ги ухапала  Joy
На далавера са си отвсякъде, то на тях им е ясно че без код никой няма да пазарува  Joy
Laughing yes

Общи условия

Активация на акаунт