Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 637
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
  • София
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0361787001.html
Получих горните обувки 37 номер. Много ми харесват, но са ми голями. Много ме е яд. За съжаление вече няма наличен по-малък номер. За това моля, ако някой има излишен 36 номер да ми пише.  Praynig
Иначе тези ги разменям/продавам. Вземани са с код -25%.

# 556
  • Варна
На поръчки от събота вечер и понеделник сутрин, чиито мейли с код за проследяване получих понеделник вечерта и 24те часа да са видими отдавна изтекоха, а в сайта та Еконт няма и следа от тях. Утре е крайният срок за доставка. Дали да ги очаквам?

# 557
На поръчки от събота вечер и понеделник сутрин, чиито мейли с код за проследяване получих понеделник вечерта и 24те часа да са видими отдавна изтекоха, а в сайта та Еконт няма и следа от тях. Утре е крайният срок за доставка. Дали да ги очаквам?
И аз още си чакам от понеделник поръчката. От 2 дни е изпратена, а няма вест. Надявам се довечера да се проследи вече в Еконта. Забелязала съм, че винаги вечер към 9 тръгва пратката и на сутринта е в офиса им и ми я носят.

# 558
  • Варна
Да, така е. Днес звънях и ми казаха, че срока е 3-4 дни (масово 4) и то от деня на получаване на товарителницата, а не потвърждение на поръчката и утре вече да очаквам поръчките. Вчера не се стърпях и минах да видя кецовете. Май съм познала номера, но ви направи впечатление, че в сайта дават 24 размер за 14.8см ходило, а на обувката пише 15.0см. На 25 пишеше 15.5см. Това ме навежда на мисълта, че не им е прежизна таблицата. Утре ще измеря и самата стелка.

# 559
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА И ПОЛУЧАВАТЕ
•10% отстъпка на 1 продукт по избор!
•Ексклузивни оферти!
•Най-актуалните новини от света на модата!
•Вдъхновение и стилни съвети!

Явно вече има нови условия Confused
няма безплатна доставка, няма 25%

# 560
  • Варна
Ех, прекалихме. Писна им. Тъкмо и аз реших да се възползвам и спряха "промоцията". До тази сутрин нямаше промяна.

# 561
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА И ПОЛУЧАВАТЕ
•10% отстъпка на 1 продукт по избор!
•Ексклузивни оферти!
•Най-актуалните новини от света на модата!
•Вдъхновение и стилни съвети!

Явно вече има нови условия Confused
няма безплатна доставка, няма 25%

Това къде е? На мен в сайта си ми излиза все още със старите условия. А и в другите страни си го има също, не вярвам да го спрат само при нас. По принцип на промоциите трябва да си има срок, но за това няма, така че.

# 562
Спокойно, това си е за първоначална регистрация на клиент. Иначе си я има опцията за нов мейл долу - дясно с -25% и безплатна доставка.

# 563
  • Варна
Къде ви излиза? В мобилното точно за регистрацията за бюлетин и при мен пише вече 10% отстъпка само.

едит:сега видях, че в сайта го пише, но като отвориш за самата регистрация и си излиза пак 10%. Може да не са променили текста на заглавната страница. Някой ако регистрира мейл да пише.

# 564
От компютър влизам аз и си е най-отдолу на главната страница, където си е било винаги.

# 565
Ох, връщането им е повече от комично, днес пак се пулих на странни мейли, а сумата си ще видя в далееечното бъдеще.
Значи, откакто изпратих към тях, получих два мейла, със заглавие "възстановената сума ви очаква", в които ми пишат да си попълня банковите данни в профила. И двата с различна стойност за възстановяване   hahaha
Сега пък ме известиха, че вчера получили стоката реално в склада (пътувала е една седмица !!!!) и ще ми възстановят сумата, но неясно в какъв срок. След обаждане разбрах, че още не е пусната, а като я пуснат от банката в Швеция (какви ли комисионни се плащат  ooooh!  Rolling Eyes), щяла да дойде до 7, но може и 10 дни. Отделно, ако все пак я нямало, да съм се обадела задължително, за да се провери, дали не съм пропусната... Joy Нещо в този десен. Но са много мили и леко притеснени, иначе. Бързат, да ти угодят.
Добре, че не е голяма сума и не съм опряла до нея, ще знам вече за това тяхно връщане  hahaha

# 566
Да, вече регистрацията с нов мейл е само 10 процента и без БД.
Тъкмо днес върнах една блуза и мислех да си я заменя с по-голям размер, но ще си остана само с връщането..

# 567
 Май си поизтрих публикацията, но само да допълня, че след като ме "нахокаха", три дни след това на въпросния имейл получих код Shocked Не се замислих, но явно системата реагира автоматично и след като не са успели да намерят друг начин - хоп други условия.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 16:14 от magika-mm

# 568
teta75, колко работни дни са минали? Ако си нарушат условията им пусни искане за компенсация. На мен ми възстановиха пълната сума, без пътни, даже без да отворя дума. В крайна срока да си спазват собствените правила  Peace

magika-mm, то това като в казармата - за който пита - не може! Няма да питаш, просто пускаш друг мейл и чакаш. Имаха забавяне по едно време.
Ако спрат тази опция никой няма да пазарува. Нямаме никаква изгода. Да не говорим за измислената доставка 7 лв., работя непрекъснато с Еконт, и с частни клиенти, и с други магазини, реалната й стойност е 3-3.50 лв., да си преразгледат условията вместо да набутват клиентите си.

# 569
Ако наистина премахнат това с имейла ще ме загубят като клиент. Няма начин да дам 7 лева за доставка, виж 3-4 е напълно нормално. Peace

Общи условия

Активация на акаунт