Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 388
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Ох, това с настройването е много неприятно и при нас го има този момент в пълна сила. Аз съм казала, ако детето пожелае да отиде при тях, когато стане голяма ок, нищо няма да мога да направя. Едва ли обаче ще иска да гледа пиянските изпълнения на баща си. Бабата и дядото са до време.
Обичаш ли ме, какъв ви е режима? Моята девойка ще ходи и един месец при роднините си скоро.

# 526
  • София
Аз пък си спомням, че БНД ми беше подарил една Нокия телефон, в която намерих аудио запис на разговор между него и другото му дете, защо малкия искал да живее с него : защото БНД го водил на Мак Доналдс, на кино и му купувал играчки и т.н и т.н.
С болния си мозък взел даже че записал как детето казва, че иска да живее с него и не искал да се връща при мама  ooooh!
Отвартително ми стана... От тогава имам едно наум за тези методи за привличане на детето и от една страна го уча, че не винаги може да му се дава това което иска, но и от време на време като наша си традиция имаме да си позволяваме заедно някои "забранени" неща.  Naughty
Така ако случайно се появи БНД на белия кон да го играе добрия родител дето дава всичко - поне няма да може да привлече детето с такива тъпотии. Децата са лесно манипулируеми от безмозъчен родител, който хич не се замисля колко вреди на детето в стремежа си да излезе по-добър и да го привлече на своя страна настройвайки го срещу другия родител.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 17:56 от Линдичка

# 527
  • shumen
Линдичка,леле,ама и той болен мозък.Ще записва детето какво му е казал.
Момичета,аз искам да помоля за малко помощ.На 07.07.сме в София при д-р Момчилов,но този път ми каза да отидем не в Пирогов,а в кабинета му на ул.Царица Елеонора 25.Та искам да попитам някоя от Вас знае ли къде точно е и лесно ли ще го намерим?

# 528
  • София

Ето и линк в BGmaps. Това е по същия булевард (цар Борис III), където се намира Пирогов обаче по-нагоре по него. Тоест от Руски Паметник, подминаваш хотел Родина отдясно, подминаваш Пирогов отляво, подминаваш доста по-нагоре хотел Форум отляво, подминаваш също ритуалната зала с един парк пак отляво и след като стигнеш на бул. Гоце Делчев който пак е отляво някъде там трябва да се влезе по преките, защото улицата, която търсиш е между бул. Гоце Делчев и бул. Братя Бъкстон. По принцип по бул. Цар Борис III върви трамвай номер 5, който можете да хванете от съдебната палата. Ето маршрута . Мисля че трябва да слезете на спирка Красно село и да повървите малко, ако не следващата спирка е Бъкстон и трябва малко да се върнете. Най-добре иди до Пирогов и хвани оттам такси до адреса, защото от центъра ще ти излезе по-скъпо.

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 13:52 от Линдичка

# 529
  • shumen
Линдичка,благодаря.Ние ще сме с кола.Баща му на Дени този път каза,че иска да дойде и да чуе какво ще каже доктора ще има или не операция и ако да кога.Само,че като го знам колко е припрян и не сме ли го намерили бързо ще нервничи.Той е карал баща си(лека му пръст) в Пирогов и знае къде е,но от там нататък не.Часа ни е за 16.30 и се надявам да дойде навреме и да тръгнем от Шумен,за да не ни притиска времето.

# 530
  • София
Линдичка,благодаря.Ние ще сме с кола.Баща му на Дени този път каза,че иска да дойде и да чуе какво ще каже доктора ще има или не операция и ако да кога.Само,че като го знам колко е припрян и не сме ли го намерили бързо ще нервничи.Той е карал баща си(лека му пръст) в Пирогов и знае къде е,но от там нататък не.Часа ни е за 16.30 и се надявам да дойде навреме и да тръгнем от Шумен,за да не ни притиска времето.

Ако имате проблеми звънни по телефона - доколкото мога ще навигирам - кажи му, че трябва да кара по същия булевард, на който е Пирогов посока Красно село и на Гоце Делчев да завие наляво (ако може) , някъде надясно по ппреките после е улицата, която ви интересува.

# 531
  • shumen
Линди,благодаря.Ако може дай някакъв телефон на лични,ако има нещо да звъня.

# 532
  • София
Линди,благодаря.Ако може дай някакъв телефон на лични,ако има нещо да звъня.

Сега гледам на картата - когато е на бул. Гоце Делчев да завие надясно в пряката ул. Княгиня Клементина и после отляво да търсите улица Царица Елеонора. Пада се по карта 5тата пряка отляво. Ето и street view
Аз забравих да питам какво му е на Дени?

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 13:59 от Линдичка

# 533
  • shumen
Линди,благодаря.На Дени не му е слязъл единия тестис в скротула по рождение и затова педи ни праща при Момчилов за преглед.
И да се оплача.От днеска след обяд официално е болен.Пуснах го на ДГ и на обяд се обадиха да го вземем,че му бил запушен носа.Вечерта вече и Т вдигнал.Майка ми го взе и го води на лекар и според нея имал гнойна храчка.Изписала му Риномер за носа и Сумамед.

# 534
  • София
Еееееее много бързо се разболял бе....уф тия детски градини ме хвърлят в някаква тотална паника - никога не се знае как ще се върне детето - обикновенно се влачат сополи и това си е Sad
Да се оправя бързо и да мине добре прегледа при доктора  Hug

# 535
  • shumen
Линди,оо,разболяват се веднага.Писна ми вече.
На всичкото отгоре и баща му се обади,че днеска починала майка му(лека и пръст) и сега ще трябва да питам началника дали утре ще ме пусне да пътувам до Търново.

# 536
  • София
Sad Бабата на детето демек....бая са се натрупали нещата май...лека й пръст на жената. Неприятни неща са това  Rolling Eyes

# 537
Здравейте,

за първи път влизам тук и не съм сигурен дали се ориентирам правилно.

Имам сина 6г, живеем в Лондон - наполовина българин - наполовина англичанин съм, за това се извинявам ако не пиша граматически правилно.

Искам да Ви попитам, предполагам повечето сте по-големи от мен, имам проблем, синът ми желае да живее с мен постоянно, попечителството е на двама ни с майка му, нямаме проблеми, но той иска да е с мен постоянно, аз също но работата ми е такава, че пътувам постоянно и нямам възможност да прекарвам много време с него, просто постоянно пътувам и съм в някои самолет и не знам как да го убедя и да му обясня, че е добре да бъде и с майка си. Не съм сигурен дали ме разбрахте.

# 538
  • shumen
Линди,благодаря за съболезнованията.Говорих с началника и утре в 8 ще пътувам за Търново.Надявам се да мине всичко нормално и да се прибера до вечерта,че оставям Дени болен с майка ми.

# 539
  • София
Здравей, Danaeka,

Ако карате по Цар Борис от Пирогов напред в посока Перник (т.е. обратно на центъра) в момента не можете да завиете наляво по Гоце Делчев, т.к. там копаят за метрото и е заторена отбивката. Така че като видите разкопаното (няма начин да не го видите, пътя там е силно стеснен, в един момент се минава дори в локалното и пак се излиза на основния път), та на следващия светофар завивате наляво (по бул. Братя Бъкстон). От лявата ви страна ще има една розова сграда - това е 6 РПУ (пише го на входа). Заобикаляте тази сграда - т.е. след като сте завили от Борис наляво, пак ляво, ляво и дясно и се връщате в локалното на Борис в обратна посока от която сте дошли (т.е. този път сте на Борис в посока център, но в локалното - първата вдясно е ул. Царица Елеонора.
Надявам се успях да го обясня разбираемо, ако има нещо -питай.
Късмет и бързо да се оправя малкия.

Общи условия

Активация на акаунт