Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 335
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • shumen
Деси,все едно мен описваш.И мен ме беше страх дали ще се справя сама в началото,а и при нас беше нещо подобно с раздялата.Една вечер той се прибра обаче явно леко подпийнал и направо ни каза вземайте си багажа и да Ви няма и това посред вечер към 20 часа.Аз в друг град,с малко дете на 2 се чудих какво да направя и звъннах на нашите и след два часа дойдоха и ни прибраха.Но,аз се чудих как да успокоя малко дете през цялото това време и къде да отида те докато дойдат.
И всичко това 4 дни преди рождения ден на детето.Всичко беше организирано,а той го провали.

# 61
  • София
Честит рожден ден Пандичкееееее  bouquet bouquet bouquet
Една виртуална торта за теб както ти обещах с много много обич!
Бъди много щастлива, здрава, усмихната и силна !

# 62
  • shumen
Честит рожден ден!Да си жива и здрава и много силна.

# 63
Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава и много обичана.

# 64
  • София

Честита Баба Марта мили мои! Да сте много здрави, усмихнати и щастливи. Дано късмета ви преследва и да имате много прекрасни моменти с вашите близки.
Целувки и хубав ден от мен  bouquet

# 65
  • shumen
Честита Баба Марта.Да сте здрави и засмени,бели и червени.
Ние сме пак болни и направо побеснявам.Пуснах го след 2 седмици вкъщи на градина и след една ходене пак се разболя.Не знам какво ги правят там,но все са болни тия деца.

# 66
Честита Баба Марта и от мен! Желая ви много здраве и повече поводи за усмивки Simple Smile

И при нас има вечно болни деца... и такива, чиито родители не се съобразяват с останалите (и ги пускат видимо много болни)... за щастие моят е доста кален и издръжлив, но на една приятелка детето не е стъпвало на ясла от близо месец (заради болнични)...  Crossing Arms

# 67
  • shumen
Анимал,аз този път съм решила излекувам ли го да го пусна веднага.То и да го държа вкъщи,и да не го се разболява.Но ще си поговоря и с госпожите за контрола,защото ми писна вече.

# 68
Аз говоря за деца, които видимо са мноооого зле (с мнооого течащ нос, калящи, със зачервени очи и може би и с температура...), но въпреки това са на ясла... при нас имаше 2 такива, които виждах в продължение на 2 седмици... учителката се опитала да говори с единия родител и той и вдигнал скандал, че не можел да го остави вкъщи, защото трябвало да работи и няма кой да го гледа....  newsm78  Whistling

# 69
  • shumen
Анимал,при нас е същото.Вчера една майка сама каза,че е дала сироп за Т и го пуснала,че тя е на работа.

# 70
Честита Баба Марта и от мен.Да сте здрави всички и много усмивки.

При нас контрола е завишен.Понеже и много родители не вземат детски  не водят децата, когато е много студено или се чува, че има грип.Та съвсем няма деца понякога.Т.е. от 30 ходят 15-17.
Някой може ли да ми каже при какви обстоятелства бащата може да вземе родителски права над децата?Всичко е под натиск на бабата.
Майката не е наркоманка и алкохоличка.Не осигурена материално,но ако се стигне до делото ще има къде да отиде, като собствен дом.Бабата има много пари.Т.е. може да плати на адвокат.А всичко това е защото непрекъснато се заяждат една с друга.

# 71
  • shumen
Деси,моето е 1 група и няма проблем да го спра.Сега мисля да пробвам като оздравее веднага да го пусна и да видим дали пък няма да е по добре от към болести.Предния път си го държах 2 седмици вкъщи,пуснах го напълно здрав и ето след седмица пак е болен.
По твоя въпрос мисля,че бащата няма как да вземе детето.

# 72
Деси,моето е 1 група и няма проблем да го спра.Сега мисля да пробвам като оздравее веднага да го пусна и да видим дали пък няма да е по добре от към болести.Предния път си го държах 2 седмици вкъщи,пуснах го напълно здрав и ето след седмица пак е болен.
По твоя въпрос мисля,че бащата няма как да вземе детето.
И аз се наявам да няма как да го вземе.

# 73
Честита Баба Марта и от мен! Бъдете весели и засмяни!
Деси, бащата няма как да го вземе. Парите на бабата не се гледат в съда. Друг е въпроса, че после може да й прави мизерии. Моя случай е подобен.

# 74
Честита Баба Марта и от мен! Бъдете весели и засмяни!
Деси, бащата няма как да го вземе. Парите на бабата не се гледат в съда. Друг е въпроса, че после може да й прави мизерии. Моя случай е подобен.

Да.Не зная кой какви пари ще вади и свидетели ще вика (може и мен да викат),но в конфликта между майката и бабата майката наистина допусна грешки.Не фатални и не чак страшни,но знам ли?Пък и като се замисля май бабата си плела кошницата поне 6-7 месеца назад.Та може и да е напред с "материала".А детето няма да се отглежда от бащата после.Той го не ще пък и няма възможност.Бабата и дядото ще се грижат и ще живее при тях.

Общи условия

Активация на акаунт