Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 455
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ехооооо сладуриии къде се изгубихте? Времето се попоправи малко....какво мислите за една срещичка скоро, а?  bouquet

# 391
Аз съм "за" Simple Smile Тук съм до 17ти юни и след това от 20ти пак... Когато кажете може да се видим  bouquet

# 392
  • София
Другата седмица ? Пада се 4 - 5 юни събота и неделя....аз мисля в някой парк... Скоро ходих в Южния парк и много му хареса на малкия. Въртя се на една въртележка един час...не мога да го прибера...там е подходящо или примерно в Борисовата...  newsm78

# 393
На мен Борисовата ми е по-удобна, но ако са повече желаещите за Южен парк и там ще дойда Simple Smile

# 394
  • София
+1 за Борисовата

# 395
Аз съм за Южен.

# 396
Другата седмица малката е при баща си, ако се съгласи да разменим единя ден ще дойдем и ние. По принцип ни е по удобно ни е в Борисовата градина, но и в Южния парк ще дойдем, ако има повече желаещи за там Simple Smile   

# 397
  • София
Аз за Борисова!

# 398
  • shumen
Е,как не съм от София.И аз искам срещичка,но сте ми далече.

# 399
Моите бандити са при баба си, но ако приемате сами мацки -ще дойда.
Давам глас за Борисовата.

# 400
А татковци може ли да идват?

Моите бандити са при баба си, но ако приемате сами мацки -ще дойда.
Давам глас за Борисовата.

# 401
  • София
Фръцличке и Tatko.gotin - всички приемаме : и без деца и мъже  bouquet
Малко извън темата (аз и във фейсбук групата го публикувах), защото много ми хареса като идея.
Става въпрос за това да си измислиш тайна парола с детето (в случай, че някой се опита да го шантажира, че не си добре). Вижте ТУК

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 15:24 от Линдичка

# 402
Приемаме, приемаме стига да се организираме, затова предлагам да се ориентираме вече към ден и час? Даваите предложения за 4 -ти или 5-ти Simple Smile.

# 403
Май нещо пак ви куца организацията, хаха. Hug На шега го казвам.
Аз, след голяма дилема, днес записах малкия да е предучилищна в училище. Падна ни се баш учителката, която ми хвалиха,  тя няма и 30, но била страхотен педагог. Сега се ослушвам кога ще ме надушат от градината, че споделях с някои майки и да не ни шкартират.
В у- ще е само една смяна, отделно другата половина от деня ще е в занималня, която работи с у- щето. На 50 м. разстояние са и децата пеш ги придвижват. Хем се кефя, хем ми е едно свито.

# 404
  • София
Няма такова нещо - ей сега ще видите как ще се организираме набързо - аз викам на 4 юни събота в 10:30ч. на входа на Борисовата (мисля, че за борисовата има повече желаещи). Какво ще кажете? Кои ще се сберем?

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 10:30 от Линдичка

Общи условия

Активация на акаунт