Отговори
# 255
  • София
Виждам, че болната ми тема с педиатъра ви тормози и вас. Аз питах една много хвалена и то с връзки и не успях да се запиша  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сега драмата продължава и ще проверя всички за които съмчула или чела нещо хубаво. Ако някой все пак има опит да сподели на мен 13, 14 ДКЦ са ми удобни и всичко в южните райони  newsm78

# 256
Миналата седмица бях на преглед (29 г.с.) и бебо тежеше 1.100 кг. Днес бях на ЖК (30 г.с.) и като ме мериха на кантар се оказа, че съм качила 400 гр за 1 месец. Предната ми консултация беше в 25 г.с.
Според вас много ли е малко за 5 седмици да се качат само 400 гр? Бебчо според мен си е добре на кг.
2 седмици бях с много болезнени контракции, изписаха ми Магнерот, Папаверин и Но-шпа 3 пъти по 2 на ден. От тях ми ставаше много лошо и почти спрях да ям,защото много ми се гадеше. Сега не мога да се насиля да ям и нямам никакъв апетит. Някакви съвети?  newsm78

# 257
За педиатър още не, но май е хубаво да се проверят сега тези неща и да не се отлага много...
А някоя ходила ли е на масаж за бременни....аз все се каня и все нещо става. Дано не ми е малка масата за бременни Wink ххахахах

Аз ходя-много по-различен е от другите масажи. Лежиш на една страна, масажират те съвсем леко- като цяло е релакс. 😊

# 258
За педиатър още не, но май е хубаво да се проверят сега тези неща и да не се отлага много...
А някоя ходила ли е на масаж за бременни....аз все се каня и все нещо става. Дано не ми е малка масата за бременни Wink ххахахах

Аз ходя-много по-различен е от другите масажи. Лежиш на една страна, масажират те съвсем леко- като цяло е релакс. 😊
Намерих масажист, който има маса специално оформени за гърдите и корема...., каза ми че при него си е като класически само дето не оказвал натиск и не пипал корема и гърдите въобще....аз за гърба имам голяма нужда, че съм си със стари спортни травми....дано освен релакса има и малко полза за гърба ми Simple Smile

# 259
Аз си правя масаж само на гръб. Не лягам, а ме слагат на стол и си облягам главата напред на масата- удобно ми е и добре ми се отразява.

# 260

Намерих масажист, който има маса специално оформени за гърдите и корема...., каза ми че при него си е като класически само дето не оказвал натиск и не пипал корема и гърдите въобще....аз за гърба имам голяма нужда, че съм си със стари спортни травми....дано освен релакса има и малко полза за гърба ми Simple Smile

Така както е написано звучи все едно, че при масажите за небременни пипат гърдите и корема  Joy

# 261

[/quote]

Така както е написано звучи все едно, че при масажите за небременни пипат гърдите и корема  Joy
[/quote]
Смей се ти Joy....
 Не съм ходила на кой знае колко масажи, защото имам ужасен гъдел.... Вярно, че зависи и от вида на масажа и масажиста, но си има масаж  на корем и гърди( не на бюст,а гръдни мускули).... всички знаем, че има и от онези масажи...но не благодаря!  Sick

# 262
Harista, досега наистина не бях чувала да има такива масажи, затова ми стана смешно. Аз ходя от време на време (когато не съм бременна), но винаги съм лежала само по корем. Мисля, че един или два пъти лежах и по гръб, деколтето го "галеха", но корема не са пипвали. Само при мисълта и мен ме хваща гъдел  Joy

# 263
Ааа, зависи си от масажиста и от желанията на клиента.  Laughing И моята масажистка не пипа бюста, корема слабо, но като съм ходела при други масажисти, най-вече по почивки, са ме масажирали навсякъде (почти, де  Wink ).
Сега, за "онези" масажи, сещате се, също ми е интересно, но това вече май не е подходящ разговор в темата ни за бременни.  Blush Crazy

Ох, аз нещо се притесних, че от снощи слабо усещам  бебо и ще отскоча на едни тонове до болницата. Писна ми вече, един ден нямам спокоен.

# 264
Зеленоочка, не се притеснявай. Нормално е да не е едно и също всеки ден. Бебетата и те си имат своите настроения и силни и слаби дни. Днес си почива повече най - вероятно. И аз съм имала дни, в които само я усещам как се намества от време на време.

# 265
  • София
Soul4e твоето наддаване не е мерило за бебето Simple Smile
Но при всички положения, ако не се храниш ти, не се храни добре и бебето. Наблягай на по-питателните храни, щом нямаш апетит. Хапвай яйца и риба, сурови ядки, фрешове, авокадо - такива, които дори в по-малки количества съдържат повече нутриенти Wink
Смутитата също са вариант, но на бебето си му трябват протеини, за да расте добре Simple Smile

# 266
Връщам се от 3 D. Всичко е наред, но бебока още не се е обърнал. Докторът каза, че ако до края на февруари не се обърне, после вече ще му е много тясно и ще е трудно обръщането. Каза, че секциото трябва да е 10 дена преди термин, за да не тръгне по естествен път. Притеснявам се, че ще го извадят с крачетата напред...Докторът е възрастен, работи от много години и каза, че сме първите, които не искат да виждат бебчо на 4 D Grinning Аз просто искам да знам, че всичко е наред с него, а личицето искам да го видя, когато го извадят и се гушкаме.
Имам въпрос: когато си смятате 45 дневния болничен, в тези 45 дни включен ли е денят на термина, или се брои до предния ден?

# 267
addicted2U - на мен не ми го брояха денят, в който ми е терминът. За термин 06.04.2016 по ПРМ , док го изчисли по следния начин: 5 дни от Април + 31 от март = 36 и останалите 9 са от февруари , който е 29 дни .Т.е. 45 дневният ми започва от 21-ви. Така ми излиза и когато си смятам обезщетението през сайта на НОИ.  Wink

# 268
Да, и на мен така- термин 2 април, излизам в 45-дневния на 17 февруари.

# 269
Аз от вчера нямам апетит, усещам и напрежение долу - четох, че това са ранни признаци за предстоящо раждане. Изобщооо...започвам да се вкарвам във филма. Лошото е, че и вътрешното ми чувство го потвърждава Crazy

Общи условия

Активация на акаунт