Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 684
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
 Party  Още едни фенове има сериала на Джансел  Heart Eyes  децата от сиропиталището гледат с нас тази вечер епизода  Peace Grinning
#DreamsCANARY @alyaturkish  22 минПреди 22 минути
Tam Kadro Eve Dönüş Izliyoruz Çoluk Çoçuk 😂 @EveDonusDizisi #evedönüş @gurbeyileri @dilsadcelebi @merveeoflaz

Rolling Eyes   Добре беше замислена акцията по спасяването на Елиф, ама директорката била баш от полицейската мафия  Thinking   и веднага разпозна Лейла ...  ooooh!

Rage   Свърши ли ....     comp03  ама, че бързо минаха тези 3 часа ....   ooooh! Outta Joint  

Уси   Hug  доколкото схванах Лейла ... съзнателно се отказа от този начин на "спасяване" на Елиф въпреки, че Юсуф настояваше да му даде детето  newsm78  Не знам какви са законите в турско, но може би не беше добре и за Елиф   Outta Joint  Ами Лейла ще я върнат наистина в затвора ...  ooooh!  Сега към отбора на Офлаз, Арас, Лейла и Юсуф задължително трябва да се присъедини и адвокатка на Лейла   Praynig   Peace

Crazy  Ето ги и другите двама участници в "полицейската" акция за спасяването на Елиф  Peace 

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 23:41 от dai4e

# 241

Тази директорка ми прилича на надзирателка в концлагер.
Всичко и е противно-външност, поведение,

Дано остане при  хората които ще успокоят подплашеното и сърчице.

# 242
Директорката определено е страшилище за децата и масльонка за останалите. И тя като Джанан манипулира останалите.
Дайче,  предполагам, че децата от дома се вълнуват много от участието си в сериала, ама горките ще си легнат доста късно. Та си помислих, че може заради тях да са преместили епизода в петък, щото в събота няма да са на училище и ще могат да поспят да късно.
Горката Елиф, за втори път се проваля напускането на дома. Няма късмет това дете като майка си.
Цитат
Уси   Hug  доколкото схванах Лейла ... съзнателно се отказа от този начин на "спасяване" на Елиф въпреки, че Юсуф настояваше да му даде детето 
По скоро искаше да спаси Юсуф да не влезе и той в затвора. Тя вече не мисли за себе си, мисли само за Юсуф, защото знае, че само той може да помогне на нея и Елиф.
Цитат
Дано остане при  хората които ще успокоят подплашеното и сърчице.
За съжаление остава при Цербера/ страшилището/ тенджерата/ есесовката. Няма толкова силна дума, с която да я оприлича, гадна ми е колкото Шаян.  #2gunfire

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 23:48 от Snake777

# 243
Уси   Hug  знаеш ли, че може да си права  Peace   bouquet

Дайче,  предполагам, че децата от дома се вълнуват много от участието си в сериала, ама горките ще си легнат доста късно. Та си помислих, че може заради тях да са преместили епизода в петък, щото в събота няма да са на училище и ще могат да поспят да късно.
Горката Елиф, за втори път се проваля напускането на дома. Няма късмет това дете като майка си.
ooooh!  Аз нали закъснях и изпуснах началото и не видях какво се случи с Елиф при първото бягство  newsm78 Outta Joint
 Wink  И на мен ми е по-добър варианта в петък вечер да гледам епизодите  Peace  дори сега ще изчакам да се появи в нета този епизод и ще си попълня пропуските в гледането  Grinning
 Peace  Много интересен епизод беше, а ... Юсуф отново чудесен   Heart Eyes Grinning

Уси   Hug   и в това имаш право  Peace  поздравления  bouquet
Цитат
Уси   Hug  доколкото схванах Лейла ... съзнателно се отказа от този начин на "спасяване" на Елиф въпреки, че Юсуф настояваше да му даде детето 
По скоро искаше да спаси Юсуф да не влезе и той в затвора. Тя вече не мисли за себе си, мисли само за Юсуф, защото знае, че само той може да помогне на нея и Елиф.

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 00:07 от dai4e

# 244
Дайче, първото бягство трябваше да бъде с Юсуф миналия епизод, но нали копоите на Шаян го хванаха и така провалиха двете му акции - спасяването на Лейля и Елиф.
Лека нощ!  Hug 

# 245
Уси   Hug  точно това изпуснах със закъснението си и какво се случи с Лейла като търсеше заровения в гробовете Юсуф  #Crazy  и изчаквам качването на епизода сега  Crazy
Дайче, първото бягство трябваше да бъде с Юсуф миналия епизод, но нали копоите на Шаян го хванаха и така провалиха двете му акции - спасяването на Лейля и Елиф.
Peace  Много, много ми харесва този сериал на Джансел и най-вече ... Юсуф  Heart Eyes  но както се казва ... "за всеки влак си има пътници"   Stop
@cansellelcin Bilgisayardan #evedönüş izlerken kenarda Yusuf'u görmek varya ...Nasıl bir keyif, haz ...😊👍👍

# 246
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Себи, Снейки, Дайче, bouquet bouquet bouquet

Не успях да гледам, много ми насичаше и се изнервих.  #2gunfire Сега ще го прехвърля, за да съм в час със случващото се. Wink  Според мен е по-добре, че са се отказали от бягството, защото това не е решение на проблема, напротив, не могат цял живот да се крият.  Peace

Приятна събота, момичета! Hug bouquet

# 247

Добро утро Hug Hug Hug
Снеже Heart Eyes  и аз го гледах накъсано ,но до края.

Наистина много хубава серия,но при мен голям проблем си остава да разбирам макар и малко диалозите.
Всичко при мен се свежда го картинки и все пак да се възхищавам от играта на всички.

Много е важно ,че  сюжета и действието се развиват сега и третира болезнени не само за турците проблеми -корупция в полицията ,мафията и методите им при уреждане на сметки и най- вече  терора над децата!

Ако този "полицай" се беше намесил отначало по съвсем друг начин щяха да се  нещата.

Много контри му удрят на Джансел  Wink и си представам какво почивка ще си даде като свърши сериала и представленията на Франкенщайн

Спокоен ден bouquet

# 248
Добро утро! Hug Hug Hug
Снеже  bouquet
Аз гледах епизода почти без прекъсване и само по картинки много ми хареса. Но без превод много неща остават неясни.  ooooh!Много интересни моменти искам да разбера, например разговорите между Лейля и Офлаз, между Джанан и Шаян, особено оня момент, когато Джанан трябваше да застреля Арас и най вече какво наговори Арас на баба Яга, че чак сълзи се появиха в очите й. #Crazy
Този път и преводите от туйтър не можах да разбера, стана ясно само това, че Пънър молеше Юсуф да й прости, но той сякаш не го направи.  Sad
Себи  Hug, проблемите им с корупцията са същите като при нас. Аз понеже познавам момичета, живели в дом за сираци, вярвам напълно в показаното в сериала. За съжаление обаче не вярвам, че само с показаното на екрана проблемите в живота могат да се решат. Но пък в сериала бих се зарадвала на една адекватна реакция на Ипек, тъй като тя вече разбра, че нещо се случва там. И вече си фантазирам как Ирек открива Арас и двамата с него ще откраднат Елиф, само още не съм решила къде ще я отведат да живее, защото съм пратила Лейля отново в затвора. Simple Smile
Елиф за втори път спи на открито, ще се закали това дете покрай несгодите си.

Миналата седмица се бях настроила да гледам преведен епизод, но радостта ми беше кратка.  Embarassed Руските девойки не плащат, предполагам че повечето нямат възможност, че и при тях е криза. Та май ще си останем само с картинките. Sad

Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 249
Рейтингът е паднал във всички групи, по-чувствително в АВС. Sad

Тотал

17.   EVE DONUS   ATV   20:13:39   23:20:12   3.46   8.28 - 27.02
16.   EVE DONUS   ATV   20:15:46   23:27:54   3.83   9.01

А/В

23.   EVE DONUS   ATV   20:13:39   23:20:12   2.01   4.96 - 27.02
21.   EVE DONUS   ATV   20:15:46   23:27:54   2.24   5.62

АВС

20.   EVE DONUS   ATV   20:13:39   23:20:12   2.88   6.75 - 27.02
13.   EVE DONUS   ATV   20:15:46   23:27:54   3.47   8.02

# 250
 wavey  Приятен ден   wavey

Снежи  Hug  Себи  Hug  Уси   Hug  много хубав епизод беше снощния  Peace  сериал, който наистина си струва и децата да гледат и извадят поуки за съществуващите проблеми на малки и големи в реала  Naughty  Да, и при нас ги има, но ние само си ги приказваме  Crossing Arms  Поздравления заслужава целия екип за заснемането на този сериал   bouquet   защото трябва и да имаш кураж да го направиш  Peace
 Rolling Eyes  Имаше смисъл поне за мен от второто гледане не само заради изпуснатите начални сцени, а и до края  Peace
 newsm78  Мерием в тази сцена с Кюршат се опита да го излъже, че Лейла  Naughty  а не Джанан я е накара да му дава хапчетата, от които започна да халюцинира  hahaha  По-проста била тази Мерием отколкото предполагах  Thinking защото, ако Джанан не беше наясно от кого разбра Кюршат за тези хапчета и си направи изследвания при лекар, то Мерием трябваше да се досети, че като ги даде на Юсуф само с Лейла би споделил и направил лабораторните проби и ... само Лейла би предупредила Кюршат, че Джанан има интерес  ... да го докара до лудост   Naughty    

#Crazy  Разбрах, че Кюршат научи от Джанан за убийството на Ведат и се изненада от неговата реакция, но като го чу да се обажда на адвоката Шевкет в холдинга   Naughty  и стана ясно, че със смъртта на Ведат Кюршат губи "конака" и веднага трябва да го напусне, заради кредита сключен от Ведат, който сега той трябва да издължи, а пари няма в холдинга също заради него ...  Thinking  
 Rolling Eyes   Кюршат разбра от Лейла, че Шаян наистина не само е жива, но и е в турско и тя е простреляла Джанан, но са се съюзили двете да я обвинят и пратят в затвора  Naughty  Кюршат поразпита и Джанан за  #2gunfire  но тя отново ... се измъкна и скри истината  hahaha   Дано вече му стане ясно, че голям ... льольо и идиот в очите на Джанан като мъж, а определено и не само за нея ...  hahaha  Дори на адвокатите му се наложи да го "освестят", че той сега и да иска не трябва да се "развежда" с Джанан, защото са безсилни да му помогнат да си вземе от сиропиталището Елиф  Naughty  и затова решиха да направят тази "инспекция" в дома на ... Баба Яга  Crossing Arms  Тя обаче веднага се обади на Шаян, а тя нейния "полицай" ... Дори Елиф и Беяз не посмяха пред "инспекторите" да кажат истината, защото се убедиха и те, че не бива да имат доверие в полицията  ooooh!

Уси   Hug и аз не разбрах почти нищо от разговора на Шаян с Джанан и след това като отиде в "новия конак" при Кюршат ...  Outta Joint  
Много интересни моменти искам да разбера, например разговорите между Лейля и Офлаз, между Джанан и Шаян, особено оня момент, когато Джанан трябваше да застреля Арас и най вече какво наговори Арас на баба Яга, че чак сълзи се появиха в очите й. #Crazy
Rolling Eyes  Според мен Шаян привика и разпита Джанан как е убита Пънар и се убеди, че тя все още няма никакви подозрения ... за Лейла  Naughty И дори като и даде пистолета да застреля Арас разбра, че нищичко не знае и за него чий син е  Thinking  Джанан обаче сериозно се притесни за себе си от посещението на Шаян при Кюршат  Naughty  защото отново я чу да пита за Пънар ...  Naughty а и Кюршат като че ли хубави неща каза на Шаян за Лейла ...  Thinking

Цитат
Този път и преводите от туйтър не можах да разбера, стана ясно само това, че Пънър молеше Юсуф да й прости, но той сякаш не го направи.  Sad
И аз се убедих по този начин, че Юсуф не е простил на Лейла колкото и тя да му се моли да я разбере за причините  Naughty  Доколкото разбрах само е решил да й помогне да излезе от затвора и спечели делото за Елиф  Naughty  Много е обиден и огорчен Юсуф от Лейла и дори вече сълзите й вече не могат да го омилостивят   Naughty
 Sad   Думите на Лейла към Юсуф като я остави пред дома на Офлаз ... ooooh!
Bana biraz umut ver...    в превод е : Дай ми малко надежда ...   Sad  

Peace  Много ми харесва ролята на Юсуф   Heart Eyes  Според мен най-вече той "помогна" за появата на сълзи в очите на Шаян  Mr. Green  В тази напрегната сцена, докато спасяваше Лейла и Арас с думите си към Арас  Naughty  даде неопровежимото доказателство на Шаян, че Арас е нейния и на Ведат син и дори е готов да извърши убийство и на биологичната си майка   #2gunfire  защото за него майка и баща са единствено Фатма и Тахир, отгледали го с обич като роден син  Peace
Naughty  Ето го и видеото в инстаграма с тази сцена и чудесната игра на Джансел  coolcool  
 'Aras, saçmalama ... Git getir anneni ' в превод : "Арас, стига глупости ... Иди да вземеш майка си!"
https://www.instagram.com/p/BCRHNaOgMP8/

Stop  Спирам до тук ... засега  Hug Hug Hug

Снежи  Hug  дано започне да се повишава този ... "рейтинг"  #Cussing out  има някой за убиване ако спрат този сериал  #2gunfire

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 14:54 от dai4e

# 251
Дайче bouquet Hug

Така добре си преразказала  съдържанието на серията снощи  ,че мога да мина и без певод newsm10

Уси  Heart Eyes и на теб  благодаря за разсъжденията и предположенията .Ориентират ме.

За сетен път Джансен ни доказа ,че не е случаен актьор в турското кино , а сега вече и театър.
Той направи и Невъзможното да продължи кариерата си там само с ангажирани с действителността  филми и сериали-бежанци , социалния проблем на неженената интелигенция  в средата на 30-те години ,а сега и мафия ,домашен терор.
Браво на Джансел smile3508Не се плъзна по лесното и доходоносно кино.

Не е случаен Той , не са случайни и партньорките му до сега!

# 252
Снеже , честита ти нова премяна. Само че си си избрала сърдит Юсуф, да не би и ти като мен да си му ядосана, задето се цупи на Лейля.  А в подписа ти е Шокрю или греша?
Рейтингът ходи нагоре надолу, но се върти все около едни и същи числа. Ако шефовете на АТV харесват сериала, колкото нас, няма да го спрат.  Wink
Дайче  bouquet Добре е, че ти поне си разбрала повече неща от епизода. Аз въобще не разбрах Кюршат и Мерием за какво си говориха, но от твоите думи не съм обнадеждена, че той е повярвал на Лейля. Като му знам колко му е умствения багаж, като нищо ще да е решил, че всъщност Лейля е организирала всичко, а накрая е решила да натопи Джанан. Даже и перуката е подхвърлила в спалнята на вещицата.  ooooh!
От разговорите на Шаян с Кюршат и Джанан, оставам с впечатление, че Шаян ще прави  проучване за Пънар и Лейля. Да не би да се разочарова от "любимия" си син и да е решила да си върне дъщерята?  #Crazy Но пък чувах Шаян да споменава Раиф бей, когато Лейля и задаваше въпроса - нерде Юсуф, предположих, че я оприличава на баща си. Та май засега сме далече от такава метаморфоза.
Себи  Hug Джансел наистина се опитва да участва в стойностно кино, ангажира се с проблемите на обществото, но за съжаление тези проекти не носят пари, само удовлетворение. Та трябва и той да поработва в комерсиалното кино, защото вече е глава на семейство.  Naughty С това искам да кажа, че трябва да е по често на екран, дори и да не е в главна роля. Ако пък участва с някоя "звезда", дето фенките припадат по нея, само ще спечелим ние, щото ще има превод. Wink

# 253
Добър ден! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Снимки от Ипек и Фелиз. Wink

Снеже , честита ти нова премяна. Само че си си избрала сърдит Юсуф, да не би и ти като мен да си му ядосана, задето се цупи на Лейля.  А в подписа ти е Шокрю или греша?

Благодаря!  bouquetHug Хах, не точно, просто ми хареса на тази снимка. Wink Heart Eyes В подписа ми е Шюкрю, да.  Wink Започнах да гледам един сериал с него, стартира във вторник. Пак става въпрос за отмъщение, не мога да избягам от темата явно.  Mr. Green Много ми допадна още от първата серия, а Ш. го харесвам от "Чучулигата", после във "Въпрос на чест", а тук вече напълно ме спечели с играта си.  Peace Обаче им е нисък рейтингът на първия епизод, дано го вдигнат в следващите. Praynig

Дайче,  Hug благодаря за разясненията.  bouquet  Изгледах серията, но почти нищо не разбрах, с твоите пояснения обаче съм доста по в час. Hug

Себи, bouquet

Приятна неделя! bouquet

# 254
Добър ден!  Hug Hug Hug
Снеже  bouquet
Шокрю и аз го харесах в Чучулигата, след това попаднах на някакъв сериал с него и едно красиво девойче по наша ТV, но беше накрая и защото не ми допадна родата на девойчето, та минах с мишката епизодите, само за да видя за какво става въпрос. Но ако има превод на сегашния му сериал и не е брутален, мога да го погледна, но след като приключи. Нямам нерви да следя 2 сериала.  Wink

На публикуваните снимки виждам една отслабнала и усмихната Филиз/Джавидан, но пък Ипек/Джанан е с една ехидна усмивка. newsm78  Ако Ипек иска да ни каже нещо с нея, нищо добро не ни чака, ще си е същата вещица. Обаче сега според мен тя ще се фокусира върху Шаян, щото от там може да очаква ударите под кръста. Според Дайче, Шаян прави проучване кой от нашите герои е разбрал, че Лейля е Пънар. Аз допускам, че тя или иска да отстрани Джанан от Арас, ако е повярвала макар и малко, че това е нейния син или пък да разбере доколко тя е влюбена в него и дали може да се възползва от това.

Хубав ден момичета!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт