С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 881
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро,Дюканеси!

Днес е дъждовно и мрачно нвън...Грабвайте кафетата,млеката с канела да ни е топло на душичките...Simple Smile

Смайлзче,според мен Елсинор е  изхабила поне 6-7 кори яйца и сега се скатава:)))))

Пийте мноооооого вода с ниска минерализация!
 Хубав ден ,сладкишчета режимни!:)))

# 586
 Здравейте, момичета  Hug
 Най-накрая да смогна да включа форума  Crazy Аз карам на ПЗ заради тренировките, а пък и реших да дам шанс на тялото ми да си повъзстанови хормоните след раждането.
 преди да съм заабраавила, браво на Кари за свалените см...килограмите не ги гледай  Peace Страхотни резултати  Grinning

# 587
Благодаря, момичета  Hug
Днес задържам, но това е нормално, не може всеки ден с минус  Wink И времето едно облачно, само на дрямки ме кара  Flutter
Отивам да приспивам момата!  Heart Eyes

# 588
И аз се боцнах 3та..
Ако видя зор след март месец пак може да се върна за малко 2ра, но засега така.
Малко ми втръсна едно и също  Rolling Eyes

# 589
И аз се боцнах 3та..

Чакйте,сега...Това боцкане в трета фаза е след достигане на определени кг във втора...според режима де:))) Вие го ударихте по желяние...Ще размятам тигани,да знаете:)))) Рънърче,ти постигна ли кг зя втора?

# 590
И аз се боцнах 3та..

Чакйте,сега...Това боцкане в трета фаза е след достигане на определени кг във втора...според режима де:))) Вие го ударихте по желяние...Ще размятам тигани,да знаете:)))) Рънърче,ти постигна ли кг зя втора?
Е то едно е да искаш, друго е да можеш, 3 и 4 да го направиш Simple Smile Simple Smile
Имам още 3-4, смятам да ги довърша в 3та Simple Smile
ако карам по 10 дни за 10 кг свалени - значи 100 дни ще съм в 3та.. ако за 3 м. не смъкна още 3-4 кг значи няма нужда да ги свалям  Laughing

# 591
  • Плевен
Eee, ама много мързелив и ленив този мрачен дъждовен петък, бе! Аз го ударих на работа! Сега вече нямам време за писане... ама шЪ си чакам протеините от Мимсчето, малко да ме поразкършат, поразвеселят...
Днес не се мерих. Ааа, да викажа - Джулзчето се е метнало в нета - празнува 1 година от режима. Задържа си килцата - само 4-5 е върнал, де, но на една снимка е умопомрачителен!!! С едно русо филмово алабросче - на фейспрофила му!  Heart Eyes Много е стимулиращо!
Хайде, до довечера!  

# 592
И аз се боцнах 3та..

Е то едно е да искаш, друго е да можеш, 3 и 4 да го направиш Simple Smile Simple Smile
ако карам по 10 дни за 10 кг свалени - значи 100 дни ще съм в 3та.. ако за 3 м. не смъкна още 3-4 кг значи няма нужда да ги свалям  Laughing

Е щом се чувстваш добре в кожата си...Simple Smile

# 593
И аз се боцнах 3та..

Е щом се чувстваш добре в кожата си...Simple Smile
То винаги може и още, ама не смятам да се изнасилвам за момента, а ми предстоят доста пътувания и наистина не мисля, че ще мога да спазвам 2ра.
Това ми и беше плнЪт - до края на февруари 2ра, после 3та.
Така че съм си съвсем ОК със себе си  Mr. Green

Между другото имаме един клиент, който беше ОГРОМЕН като се запознах с него... и нещо от сорта на предаванията "Пълна промяна" е в момента - не бързо, ама пък така стегнато му се получава (мъж е, но все пак.. ) - та 70 кг е свалил за 6 години. Вчера дори той ме поздрави за новата визия  Blush така че се чувствам пълноценно Дюканстваща в +1 фаза нагоре (демек с подобрения  Joy)

# 594
Да не е този, който го даваха по Нова телевизия миналата неделя? Там показаха един , който бил свалил 70 кг.

# 595
  • София :(
           Добра ви петъчна вечер  Hug
     Няма справедливост, aYnaT, няма... Само мъничко усилие да направят мъжОвете и свалят, та пушек се вдига  ooooh! А ти... какво повече искаш да сваляш, а!?
     Значи, Мацето, ако на 27.02 не се появиш на среща с режимен сладкиш като за второфазнички, ще те порицая пред строя  Naughty Ами... и ние душа носим пък  Crossing Arms
Я кажи твоята рецепта за майонеза, че ми омръзна да бъркам домашна за половинестия и само да се облизвам...
     Айде..., Des Iv и тя... Ей, девойче, от 23.07 съм по вашите земи, освен цунамито, което ще предизвикам влизайки в морето, смятам да предизвикам и бургаска среща и прави му сметката ако не дойдеш с шоколадови топки по дюкански...
     ArhMih, като стана дума за яйцата, щях да споделям какво четох скоро, което не е никак ново май, но все пак - повторението е майка на знанието  Wink
А бе... много ми е тежка тая сьомга... Чак не вдявам какво толкова я превъзнасят  Rolling Eyes
     ~Karina~, че той прасеца си е чист мускул, как да свалиш особено много сантиметри от него? Освен с ножлето и...  food002, само дето не е ясно човешкото режимно ли е  hahaha
     An.che, в Бг всички си пробутват боклуците, та вече съвсем не е ясно какво да ядем, освен... нали знаеш - Дюки комуна  Wink
     michaella28, бива ли така!? Я да се включваш с писането!
     On the run, готвенето му е майката на писването от режима, обаче... и на мен, дето обичам да готвя, нещо ми е дошло до гуша май  Blush А пък за разнасянето на кутийки и торбички за работа не ми се говори  ooooh! По-лошото е, че не намирам време да ям през деня - връщам си поне 30 % о приготвеното меню.
Много примери има за хора свалили мнооого килограми, тук многократно сме доказвали, че свалянето е лесната част, борбата започва после и обикновено тогава волята отслабва, слонопраса избушва кочинката и... мазалото е пълно  ooooh! Пример - аз  Blush     
Както и да е, сега да река от рано:
Софийска среща - след седмица, на 27.02, от 13 часа в Дивака на Гладстон
и да ви пожелавам лека, мека, палава, розова и режимна нощ преди да съм си затрила пак чергата, че половината я тъках втори път  ooooh!

# 596
Здравейте, преди съм правила следната диета 5 дена месо, яйца сирене и кисело мляко, а следващите 5 изброените храни със зеленчуци. Дилемата ми в момента е че кърмя, въпреки че малкия вече е на 2 г., и незнам дали е подходяща, как мислите, ще се радвам ако някой е запознат Simple Smile

# 597
Добро утро,приятели!

Лина,за кърмачки се препоръчва трети - олекотен етап.За подробности виж първа страница:)

Смайлзче,давай кафето,че да си отворя очите:)

Хубав,режимен уикенд с много ВОДА!

# 598
  • Пловдив
Добрю утро!Давайте рецепта за спагетите(режимните,разбира се) - поръчах си от интернет и вчера дойде един кашон  rotfImbo
Сега трябва да ги пробвам  Peace

# 599
Добро утро Дюканки!
Наспах те ли се? Аз пътувам с влака към работата ми. Днес съм до 1 ч.
Да ви се оплача - боли ме гърло и взех да смуча нещо от рода на Стрепсилс. Гледам, че вътре има глюкоза и още някаква -оза.  Това означава, че може да спре свалянето на кг .
Аз да се похваля - почити преборих 123 кг . Тази сутрин - 123.3 кг.
Приятен и отслабващ уикенд, Дами!

Общи условия

Активация на акаунт